tanitka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wysłany: Dzisiaj 20:02 WNSZ suka 3 lata- schronisko w Ostródzie Manta przesympatyczna suczka ok. 3 lat, przyjacielska do ludzi i psów czeka na swój nowy dom w schronisku w Ostródzie. tel do wolontraiuszki 505222207 babeki@wp.pl " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Manta...piękne masz imię....sama jesteś piękna....znajdź dom na jaki zasługujesz.... w górę...śliczności Quote
tanitka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 nikt tu nie zajrzał do Manty od wczoraj?:-o Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kochana wyzelka !! Sliczna sunia :) Szybko znajdziesz domek malenka !! Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Manta..piękna, spokojna sunieczka przypomina wszystkim o sobie.... Quote
beka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Śliczna jesteś sunieczko:) A ten owczar koło cebie też niczego sobie. Takie piękne i takie samotne :(.. Quote
Norbitka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wyżełki są stworzone do biegania, a nie do siedzenia w ciasnych klatkach. Do domku sliczna! Quote
tanitka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 kochana Manta, takie ma ufne spojrzenie, pełne nadzei na pomoc:-( Quote
Aga_Mazury Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nie mam pojęcia...czy przy przyjęciu do schronu była sprawdzana czy ma tatuaż... Quote
Aga_Mazury Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Manta była oddana przez właścicielkę bo ...warczała... było to warczenie raczej ze srachu niż agresji...nie wiemy czego tak bardzo się bała...teraz w schronisku większość czasu nie wychodzi z budy... Quote
Aga_Mazury Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 zadzwonił do mnie własnie przed chwilą Pan bardzo podekscytowany i zdenerwowany...że to chyba jego sunia, która rok temu zginęła mu na Mazurach...hmmmm.....bardzo bym chciała, żeby tak było...byłoby to chyba najlepsze zakończenie jakie można by chciec dla suni....podała kilka szczegółów charakterystycznych i będą sprawdzone jak tylko Ewa dojedzie do schroniska... trzymajmy kciuki :kciuki: Quote
tanitka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 czy coś wiadomo?? czy to tego pana suczka? Quote
Aga_Mazury Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 pan podał numer tatuażu...podał też charakterystyczne miejsca blizn... nie ma nic takiego... pan jednak dzwoni co chwilę...jest bardzo przejęty bardzo....i twierdzi, że to jego sunia....sunia nie reaguje tez na podane imię...ale na imię podane przez panią, która ją oddała też nie reaguje... pan chce z Warszawy przyjechać i ją osobiście zobaczyć bo jest święcie przekonany, że to ona... Quote
tanitka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 niech jedzie, jeśli to nie ta sama, to może uderzajace podobieństwo spowoduje, że weźmie tę bidulkę. Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 tanitka napisał(a):czy Pan jutro jedzie??:roll: nie kontaktowałam się dzisiaj ze schroniskiem więc nic nie wiem...pewnie o ile jutro przyjedzie to się spotkamy....a może ochłonął... Quote
tanitka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 skoro Aga nic tu nie napisała, to pewnie Pan nie przyjechał zobaczyć Manty....:shake: Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pan nie przyjechał....zajedzie za dwa tygodnie jak będzie przejazdem...ale doszedł już chyba do wniosku, że jednak to nie jego sunia... Quote
tanitka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 no ale moze jednak tym przejazdem, ja zabierze do siebie... tak sobie marzę:-( Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no własnie, ja tez tak sobie marze... moze tego pana urzeknie podobienstwo do swojej suni i wezmie ja ze sobą, oby tak się stało 3mam kciuki... Quote
tanitka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 taka ładna suczka do wzięcia od zaraz!! Quote
Recommended Posts