dominolo Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dzisiaj są Twoje urodziny. W tym dniu myślę o Tobie szczególnie. Wszystkiego najlepszego, Kocham Cię:loveu: Quote
Agga Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Sabulka co tam u WAS? Zerknij czasami na moją Sarcię. Quote
dominolo Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Spokojnych Świąt Sabuniu , kocham i myślę o Tobie Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
dominolo Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dzisiaj mijają 2 lata jak Ciebie nie ma z nami. Cały czas nie mogę się z tym pogodzić. Kocham Cię bardzo i tęsknię. Na pewno się kiedyś spotkamy... Quote
dominolo Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Sabuś dzisiaj Twoje urodziny Bądź szczęśliwa, kocham Cię Quote
Recommended Posts