Iri Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 <*> Sabciu.... Ernusia Cie poprowadzi tam dalej za TM... wraz z naszymi innymi pieskami, badz tam szczesliwa.... Quote
szarotka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Sabciu rozejrzyj się dobrze tam w tej pięknej krainie za TM. Masz tam tylu przyjaciół:loveu:. Quote
dominolo Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Sabuniu moja kochana ciągle o Tobie myślę... Bardzo mi Ciebie brakuje :-( Quote
dominolo Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Witaj mój Skarbeńku, Jesteśmy teraz bardzo zajęci. Niedługo przeprowadzamy się do nowego domu. Ale mnie to w ogóle nie cieszy. Nie tak miało być... Pamiętasz jak się cieszyłam, że wreszcie będziesz miała własny ogródek do latania?Pamiętasz jak Ci mówiłam o tych pieskach sąsiadów, że miałabyś się z kim bawić? Ostatnio tata powiedział,że byłabyś bardzo zadowolona. Miałabyś tyle miejsca dla siebie. Stało się inaczej.Teraz już nic mnie nie cieszy... Kocham Cię Sabusiu Quote
dominolo Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Sabuniu, to już dwa tygodnie... Kocham Cię, bądź szczęśliwa Quote
szajbus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 14 lutego jest raz w roku, lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia, bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją. Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie. Quote
dominolo Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Sabuniu, dziś Walentynki, ale jakie smutne bez Ciebie. Kocham Cię Skarbie, pamiętaj o tym Quote
dominolo Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Sabuś ,bardzo za tobą tęsknię. Dlaczego tak szybko mnie opuściłaś? Kocham CIę Quote
dominolo Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Sabuniu, jutro przeprowadzka. Do nowego, większego domu. Zastanawiam się czy to ma sens.Znowu jestem załamana.Jeszcze nie tak dawno wszyscy cieszyliśmy się,że wreszcie będziesz miała kawalek trawki do biegania.A teraz?Po co nam to wszystko? Kocham Cię Skarbie. Quote
szarotka11 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Saba napewno cieszy się z Waszej przeprowadzki. I pewnie nie raz sprawdzi, co jest w nowym ogródku;) . Wiem, że to trudne, ale tak musisz myśleć. Bo inaczej wszystko co robimy nie będzie miało sensu.... Quote
szajbus Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bardzo dobrze powiedziane szarotko Saba.... Quote
dominolo Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Witaj Sabuniu. Wczoraj cały dzień urządzałam swój pokój. Wszędzie poustawiałam Twoje zdjęcia i oczywiście nie obyło się bez płaczu.Smutno mi bez Ciebie. Kocham Cię. Quote
dominolo Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Sabuniu tyle się u nas wydarzyło.Wczoraj na świat przyszła Basia.Miesiąc za wcześnie ale na szczęście wszystko jest w porządku. Pamiętasz jak Agnieszka zastanawiała się jak zareagujesz na nowego członka rodziny? Tak bardzo lubiłaś dzieci,na pewno nie byłoby problemu. Bardzo mi Ciebie brakuje. Nie ma godziny żebym o Tobie nie myślała. Teraz zostały mi tylko zdjęcia. Kocham Cię Skarbie. Mam nadzieję,że jesteś szczęśliwa. Quote
dominolo Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Tęsknię i nigdy nie zapomnę Kocham Cię Quote
dominolo Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 tak smutno jest bez Ciebie... kocham Cię Quote
dominolo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [LEFT]Witaj Kochana, Wiesz co dzisiaj za dzień? 8 marca-nasze urodziny,Twoje i moje. Dziś skończyłabyś 6 lat. Pamiętasz jak zawsze razem świętowałyśmy? A dzisiaj jestem sama:placz: Dlaczego tak wcześnie odeszłaś? Chociaż minął już ponad miesiąc- nie jest lepiej-przeciwnie jest gorzej. Nie ma dnia żebym o Tobie nie myślała. Cały czas wraca do mnie ten dzień.... kiedy widziałam Cię po raz ostatni...kiedy się żegnałam...:placz: :placz: to tak boli... Pamiętaj bardzo Cię kocham-na zawsze, świętuj za TM razem z innymi pieskami i bądź szczęśliwa odwiedź mnie we śnie, proszę.... [/LEFT] Quote
Recommended Posts