Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj mój Skarbeńku,

Jesteśmy teraz bardzo zajęci. Niedługo przeprowadzamy się do nowego domu. Ale mnie to w ogóle nie cieszy. Nie tak miało być... Pamiętasz jak się cieszyłam, że wreszcie będziesz miała własny ogródek do latania?Pamiętasz jak Ci mówiłam o tych pieskach sąsiadów, że miałabyś się z kim bawić? Ostatnio tata powiedział,że byłabyś bardzo zadowolona. Miałabyś tyle miejsca dla siebie. Stało się inaczej.Teraz już nic mnie nie cieszy...

Kocham Cię Sabusiu

Posted

14 lutego jest raz w roku,
lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia,
bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją.
Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie.

Posted

Sabuniu, jutro przeprowadzka. Do nowego, większego domu. Zastanawiam się czy to ma sens.Znowu jestem załamana.Jeszcze nie tak dawno wszyscy cieszyliśmy się,że wreszcie będziesz miała kawalek trawki do biegania.A teraz?Po co nam to wszystko? Kocham Cię Skarbie.

Posted

Saba napewno cieszy się z Waszej przeprowadzki. I pewnie nie raz sprawdzi, co jest w nowym ogródku;) . Wiem, że to trudne, ale tak musisz myśleć. Bo inaczej wszystko co robimy nie będzie miało sensu....

Posted

Witaj Sabuniu. Wczoraj cały dzień urządzałam swój pokój. Wszędzie poustawiałam Twoje zdjęcia i oczywiście nie obyło się bez płaczu.Smutno mi bez Ciebie. Kocham Cię.

Posted

Sabuniu tyle się u nas wydarzyło.Wczoraj na świat przyszła Basia.Miesiąc za wcześnie ale na szczęście wszystko jest w porządku. Pamiętasz jak Agnieszka zastanawiała się jak zareagujesz na nowego członka rodziny? Tak bardzo lubiłaś dzieci,na pewno nie byłoby problemu.
Bardzo mi Ciebie brakuje. Nie ma godziny żebym o Tobie nie myślała. Teraz zostały mi tylko zdjęcia. Kocham Cię Skarbie. Mam nadzieję,że jesteś szczęśliwa.

Posted

[LEFT]Witaj Kochana,
Wiesz co dzisiaj za dzień? 8 marca-nasze urodziny,Twoje i moje. Dziś skończyłabyś 6 lat. Pamiętasz jak zawsze razem świętowałyśmy? A dzisiaj jestem sama:placz: Dlaczego tak wcześnie odeszłaś? Chociaż minął już ponad miesiąc- nie jest lepiej-przeciwnie jest gorzej. Nie ma dnia żebym o Tobie nie myślała. Cały czas wraca do mnie ten dzień.... kiedy widziałam Cię po raz ostatni...kiedy się żegnałam...:placz: :placz: to tak boli...
Pamiętaj bardzo Cię kocham-na zawsze,
świętuj za TM razem z innymi pieskami i bądź szczęśliwa
odwiedź mnie we śnie, proszę....
[/LEFT]