zdrojka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Zobaczysz, przyjdzie taki dzień, kiedy ze śmiechem będziesz wspominać z rodziną jej szaleństwa, wygłupy i wspólnie spędzone chwile. Przyjdzie na pewno! Tylko trochę to trwa... Quote
dominolo Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 To już trzy miesiące jak nie ma Ciebie z nami. Trzy miesiące bólu, tęsknoty. Skarbie tak bardzo mi Ciebie brakuje.Cały czas myślę, że może trzeba było jeszcze poczekać:placz: Kocham Cię Quote
dominolo Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Sabuniu znowu płaczę To silniejsze ode mnie, tak bardzo mi Ciebie brakuje Kocham CIę, pamiętaj o tym Quote
dominolo Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Sabuniu pamiętam świeczuszka dla Ciebie Quote
dominolo Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Sabuniu, dzisiaj odwiedziłam Twój grób. Przypominałam sobie wspólnie spędzone chwile. Przepraszam Cię, że płakałam, ale to było silniejsze ode mnie. Kocham CIę Skarbie i nigdy Ciebie niezapomnę. Quote
dominolo Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 TO już 5 miesięcy. Przepraszam Cię, Że tak dawno nic nie pisałam, ale Ty pewnie wiesz dlaczego.... :-( Kocham Cię Quote
dominolo Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Sabuś, wczoraj zmarł dziadek:placz: Mam nadzieję,że już nie cierpi... Kocham Cię Quote
zdrojka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bardzo współczuję, ale na pewno spotkał się już z Sabcią :glaszcze: Quote
dominolo Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Sabuś, w piątek wyjeżdżamy na urlop, pierwszy raz od 5 lat bez Ciebie... Nie zabieramy Birmy- boi się jeździć samochodem i źle znosi upały, a przecież będziemy w podróży 2 dni. Zostanie w domu z Agnieszką. Jednak trochę się o nią martwię, będzie tęsknić Ty jeździłaś wszędzie z nami, uwielbiałaś jazdę samochodem, wspaniale się spisywałaś w podróży,- będzie mi tego brakowało. Kocham Cię:loveu: Quote
dominolo Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 To już 8 miesięcy Tęsknię.... Quote
dominolo Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dla Ciebie Kochana i innych piesków Smutno mi...:placz: Quote
dominolo Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Bardzo mi Ciebie brakuje Szczególnie teraz :-( Quote
dominolo Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dzisiaj mija rok odkąd odeszłaś za Tęczowy Most, a ja nadal gdy Cię wspominam nie potrafię powstrzymać łez. Kocham Cię bardzo i tęsknię.Mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam gdzie teraz jesteś. Zawsze będę pamiętać.... Quote
Recommended Posts