Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczysz, przyjdzie taki dzień, kiedy ze śmiechem będziesz wspominać z rodziną jej szaleństwa, wygłupy i wspólnie spędzone chwile. Przyjdzie na pewno! Tylko trochę to trwa...

Posted

To już trzy miesiące jak nie ma Ciebie z nami. Trzy miesiące bólu, tęsknoty. Skarbie tak bardzo mi Ciebie brakuje.Cały czas myślę, że może trzeba było jeszcze poczekać:placz:
Kocham Cię

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sabuniu, dzisiaj odwiedziłam Twój grób. Przypominałam sobie wspólnie spędzone chwile. Przepraszam Cię, że płakałam, ale to było silniejsze ode mnie. Kocham CIę Skarbie i nigdy Ciebie niezapomnę.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sabuś, w piątek wyjeżdżamy na urlop, pierwszy raz od 5 lat bez Ciebie...
Nie zabieramy Birmy- boi się jeździć samochodem i źle znosi upały, a przecież będziemy w podróży 2 dni. Zostanie w domu z Agnieszką. Jednak trochę się o nią martwię, będzie tęsknić
Ty jeździłaś wszędzie z nami, uwielbiałaś jazdę samochodem, wspaniale się spisywałaś w podróży,- będzie mi tego brakowało.

Kocham Cię:loveu:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Dzisiaj mija rok odkąd odeszłaś za Tęczowy Most, a ja nadal gdy Cię wspominam nie potrafię powstrzymać łez. Kocham Cię bardzo i tęsknię.Mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam gdzie teraz jesteś.
Zawsze będę pamiętać....