szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dominolo :Rose: :tort: Saba, jesteś teraz w pięknej krainie, wiec bądź tam szczęśliwa i baw sie dobrze z naszymi psinkami :new-bday::BIG::tort::Rose: Quote
Aga76 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 W ten uroczysty dzień, pamiętamy Sabuniu... Dominolo :calus: Quote
zurdo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 oj, Sabuniu, aż strach pomyśleć, co się Tam dzisiaj dzieje. My wiemy, jak się bawią bokserki... Czy też lubisz piszczące zabawki? Bądź szczęśliwa i szalej, ile sił. Dominolo, wszystkiego najlepszego, może Sabcia za kilka godzin wybierze się na Wasze ciche, nocne wspólne świętowanie... Quote
dominolo Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dziękuję Wam wszystkim! Saba uwielbiała szaleć -jak wszystkie boksery. Miała tyle energii! Sabuniu, wybaw się za wszystkie czasy!Myślę o Tobie... Quote
szarotka11 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sabuniu wszystkiego najlepszego. A dla gości urodzinowy torcik. Quote
dominolo Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Sabuniu, jak tam po wczorajszej imprezce? Mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś, przecież za TM masz tylu przyjaciół. Quote
szarotka11 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sabuniu, czas na odpoczynek po baletach... Quote
dominolo Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Sabuniu mamy w domu nowego domownika-4 miesięczną sunię labka Birmę. Dom bez Ciebie był strasznie pusty.Brakowało nam pieska. Gdy patrzę na Birmę powracają wspomnienia.Kiedy dzisiaj bawiła się w ogródku popłynęły łzy. Przed oczami miałam Ciebie gdy bawiłaś się jako szczeniak.Wiem,że takiego psa jakim Ty byłaś nigdy mieć nie będziemy. Byłaś jedyna i niepowtarzalna. I nie potrafię myśleć o Tobie nie roniąc łez.To jest silniejsze ode mnie. Mam nadzieję,że nie masz nam za złe,że mamy nowego pieska. Trochę dziwnie się czuję głaszcząc Birmę i bawiąc się z nią.Daj znać,że się na nas nie gniewasz. Nigdy nie pogodzimy się z tym, że tak wcześnie od nas odeszłaś.Kochamy Ciebie nad życie. Jesteś naszą największą miłością i nic tego nie zmieni. Quote
szajbus Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie ma do was o to żalu, przeciwnie, cieszy sie razem z wami. Prawdą jest , że nowy psiak nie będzie Sabą, bo nią nie jest. To jest następca, a nie zastępca. Teraz czujesz się dziwnie głaszcząc nowego domownika, ale zobaczysz z dnia na dzień pokochasz go coraz bardziej. Wkrótce nie będziesz sobie wyobrażała życia bez niego. Quote
dominolo Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Bardzo mi Ciebie brakuje. Ciągle o Tobie myślę i nie ma dnia żebym nie uroniła łzy. Wiem,że nie lubisz jak płaczę, ale to jest silniejsze ode mnie.Dzisiaj wyjęłam z szafy koc,znalazłam na nim Twoją sierść, pachniał Tobą.... Znalazłam też w aparacie nie przegrane zdjęcia. Zrobiłam je dwa tygodnie przed Twoim odejściem,byłaś jeszcze taka radosna.I znowu ogarnął mnie smutek:placz: Nie mogę pogodzić się z tym, że Ciebie nie ma. Tutaj jest tak ciężko.Jest mała Birma ale gdy na nią patrzę myślę o Tobie. Dlaczego nie zabrałaś mnie ze sobą??? Kocham CIę Skarbie Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 szajbus napisał(a):Nie martw sie o nią, Sara jest już tam zadomowiona, to ona Sabie wraz z innymi psinkami pokaże najpiekniejsze zakątki tęczowego ogrodu. Tak Tak Sarcia na pewno zajęła sie Sabunią. Często wraca, wspomnieniami do Sarci. Quote
zdrojka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dominolo, w tej krainie wiecznej szczęśliwości czekają na nas nasze psiaki. Trafimy tam na pewno, ale jeszcze nie teraz, teraz mamy TUTAJ jeszcze wiele do zrobienia. Dlatego mała nie wzięła Cię ze sobą, bo wiedziała, że czekają TUTAJ na Ciebie wyzwania, którym możesz sprostać tylko dzięki temu, że ona była, jest i będzie w Twoich myślach. Quote
dominolo Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Sabuniu, śpij dobrze... Myślę o Tobie Quote
dominolo Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Sabciu, pamiętam.., Odwiedź mnie we śnie, proszę Quote
dominolo Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Sabuniu to już 2 miesiące. Pamiętam... Quote
dominolo Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kochana moja, znowu za Tobą płaczę. Wspominam wspólnie spędzone chwile i nie mogę uwierzyć,że to już skończone. Dlaczego nie było nam dane dłużej cieszyć się sobą? Kocham Cię Skarbeńku. Proszę Cię, daj znak,że jest Ci dobrze za TM, że jesteś szczęśliwa.Może trochę się uspokoję... Quote
Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W ten świąteczny czas, pamiętamy, kochamy i tęsknimy jeszcze bardziej... Quote
dominolo Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziękuję za pamięć... Sabuniu, Wesołych Świąt-myślę o Tobie Quote
dominolo Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Sabuniu, wczoraj rozmawiałam o Tobie z mamą.O tym jaka byłaś wspaniała,mądra.Nie obyło się bez płaczu. Płakałyśmy obie. Nie potrafię rozmawiać o Tobie spokojnie,jeszcze za wcześnie, nadal bardzo boli.... Kocham Cię Skarbie, myślę o Tobie... Quote
zurdo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Rozumiem Cię. Ja dopiero teraz, 5 miesięcy po - uczę się rozmawiać, wspominać na głos, a i tak przychodzi mi to z wielkim trudem. Sabuniu <*> Bądź szczęśłiwa Quote
Recommended Posts