Wyjątek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kitka20 napisał(a):hmm wzrost 45cm klata ostatnio miała 50cm a ile waży ech nie wiem nie mam wagi ale w najbliższej okazji postaram się ją zważyć jak tylko będe z nią w domu TZ-ta No tak ale ona ma dopiero 6 miesięcy. Wtedy to właśnie Gera zaczęła przybierać na masie (teraz 25kg a wtedy 17-18kg). Miała w wieku 6 miesięcy jakieś 51cm, teraz ma 56 :) No i w klasie ma teraz 69-70 a nie powiem Ci ile miała w wieku teklunie bo jej wtedy nie mierzyłam:roll: Czyli nie ma tak duzej różnicy. Może Twoja suńka bedzie drobniejsza jeszcze. Bądź po prostu nagle Ci wystrzeli w zwyż i w szerz:eviltong: Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 arystokratka witaj Idąc do siostry najpierw mam do przejścia stromą górkę w dół, że trzeba uważać by się nie połamać a Tequila zawsze zbiega i jeszcze wyjdzie kawałeczek by popatrzeć się na mnie wzrokiem dającym do zrozumienia "no co się tak wleczesz" Kiedy już zejdziemy z górki idziemy przez kładkę pod którą często siedzą Jastrzębie Po kładce jest piękna (nie licząc kretowisk) duża łąka na której Tequila wariuje Po tej łączce zaczyna się teren mojej siorki czyli bardzo wielka górka do pokonania ale wejścia nie zejścia z(zdjęcie tak nie pokazuje ale naprawde zadyszka murowana na zdjęciu to połowa górki w dodatku ta mniej stroma) Tequila znowu się po mnie wraca:diablioti: ona bez zadyszki:evil_lol: I już na miejscu Tequila dosstaje pić a ja czekam aż zadyszka minie:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ale z niej zajączek:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: dzieńdoberek:multi: Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Ja jestem ze śświętego miasta skąd pochodził Jan Paweł II (Karol Wojtyła) ale tak nawiasem mówiąc Wadowice(62km od Krakowa) wcale takie święte nie jest:diabloti: Zdjęcia robione w drodzę do mojej siostry ona już wyszła za mąż ma wspaniałą córeczkę i mieszka we wsi Barwałd Średni to jest :hmmmm: od Wadowic w strone Krakowa Quote
leemonca Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 pytałam dlatego, że jak ktoś pisze o górkach to zaraz widzę je u siebie :cool3: i myślałam, że może jesteś z moich okolic :cool3:. A co do "świętości" to zwykle tak jest że nie przekłada się ona na życie codzienne :eviltong: Quote
Gosia>>> Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 cześć kitka! Twoja sunia jest piękna:loveu: bedziemy częściej wpadać;) Pozdrawiam Quote
DORRAG Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Kitka, prawie sąsiadko:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Witamy witamy DORRAG a Ty skąd jesteś prawie sąsiadko??:evil_lol: Właśnie się dowiedziałam że mojemu byłemu sąsiadowi zagineła piękna pręgowana Bokserka już miesiąc i się nie znalazła. Ech szkoda jej bo taka śliczna żeby tylko się znalazła ale oni chyba sami już stracili nadzieje:shake: Quote
DORRAG Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kitka20 napisał(a):Witamy witamy DORRAG a Ty skąd jesteś prawie sąsiadko??:evil_lol: A mieszkam sobie niedaleko Krakowa, więc jestem prawie sąsiadką:evil_lol: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ona lata:multi: Uwielbiam latające boksy:loveu: Pozdrowienia od naszej paczki dla Waszej gromadki :) Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Witamy Tygra: A no maluszek ma się dobrze grzeje mi kołderkę swoim ciepłem :evil_lol: Bonita: dziękuje za pozdrowienia latająca to ona prawie zawsze jest:diabloti: Quote
Kitka20 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Hej witamy:multi: i kolejną porcje fot wstawiamy co by rozruszać towarzystwo moja chudzinka lubi rowy:D Quote
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Kitka20']Hej witamy:multi: i kolejną porcje fot wstawiamy co by rozruszać towarzystwo moja chudzinka lubi rowy:D :evil_lol: A niuchanie, to chyba lubi najbardziej:loveu: Quote
Kitka20 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Bonitko dokładnie, jak idzie to nos przy ziemi albo biega i w pewnym momencie doopka do góry... zabawa na całego Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie Teklunie :multi: :multi: :multi: Ucholka, śliczne ucholka nastawiam Quote
DORRAG Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Latająca Bokserka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witaj Kitka :loveu:. Te fotki są robione telefonem ? Taka słaba jakość jest trochę ;) Quote
Kitka20 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Witamy witamy Nie fotki są robione aparatem ale ja się dopiero uczę i mi to nie wychodzi. Pozatym była brzydka pogoda pochmórno, zimno a i Tequila żadko kiedy stała spokojnie Quote
Imbirka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dzieńdoberek z rana:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ona ma też takie żeberka jak Imbir:cool3: też go nie mogę upaść:shake: Quote
Kitka20 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Witajcie Napisał Imbir1 ona ma też takie żeberka jak Imbir:cool3: też go nie mogę upaść:shake: Ja już wszystkiego próbuje ona jest strasznym niejadkiem do tego. Nie mam juz siłale będe walczyła Quote
Recommended Posts