Akadna Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 hahaha, to mu ugotuj na śniadanie jajecznice i powiedz że nic innego nie ma w lodówce :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 na surowo jadł te jajka? :evil_lol: podziwiam ;) Quote
bonita Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Rany! tyle jajców zjeść szok! :grin:Zdrówka życzę Wam Kitka :loveu:. Badania Tekli zrób, ale prześwietlenie na dysplazję nie wiem czy jest potrzebne, przecież i tak będzie z Tobą, czy by miała , czy nie i niczego to nie zmieni:loveu: . Zresztą u boksiów ostatnimi czasy dysplazji jest b.mało, węc po co ją niepotrzebnie męczyć , jeśli nie trzeba. Ja moim prześwietlenie na dysplazje musiałam zrobić i nie powiem żeby było to przyjemne . Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:fajny zakład .......chyba bym wolała przegrać te piwa :evil_lol:[/FONT] Quote
Kitka20 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 O matko 30 jajek:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja zdechne...:evil_lol: Teraz załóz się w jakim czasie spali ten cholesterol :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 aaa..... a na obiad to mu zrób jajko sadzone z ziemiokami :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :multi: :multi: i... :chlup::pepsi::chlup: :drinking: :drinking: :chlup: :pepsi: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::p:loveu::biggrina::scream_3::D:megagrin::smilecol::iloveyou::bigcool: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajny zakład .......chyba bym wolała przegrać te piwa :evil_lol: ja też bym wolała przegrać :cool3: witamy słonecznie!! :loveu: będą jakieś fotki psiunki?;) Quote
Kitka20 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Kiłi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Kitka20 napisał(a):Hejka dziewczyny:) Wczoraj TZ założył się ze mną że zje 30 jajek hehe i wiecie co??? przegrałam:( zjadł wszystkie 30 a po nich zostało to wedłóg mnie jest przegigant ale za to powiedział że jajek nie chce widzieć na oczy przez przynajmniej miesiąc. Z takim poświęceniem wygrał 4 piwa haha To ja już bym wolała sobie kupić te piwa:evil_lol::evil_lol: Kitka20 napisał(a):A dzisiaj mija równo rok jak Tequila zawitała u nas w domu:multi::multi: :beerchug: Quote
credita Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 wszystkiego dobrego:loveu::loveu::tort::BIG: Quote
Rybka_39 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cześć Kitka jak tam twoja malutka??:cool3: Quote
Kitka20 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 hej Kitka:) a ile Tekla ma już miesięcy/lat? :roll: życzymy dalszych postępów w nauce:) nasz główny problem to ostatnio ciągnięcie na smyczy.. i to straszne... i marne przychodzenie na zawołanie... no i co.. przedpokój nadal jest podgryzany.. znacznie mniej, ale jednak:roll: pozdrawiamy, buziaki!! ukochaj piesa:loveu: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Kitka20'] już będzie po wszystkim czyli od przyszłego tygodnia :kciuki::loveu::loveu::loveu: Quote
Akadna Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Kitka20']Tequila 28 będzie miała 15 miesięcy. O tak moim głównym problemem też jest ciągnięcie na smyczy ale ze mną Tequila chodzi w kolczatce bo jest za silna a ja jestem w zaawansowanej ciąży gdy już będzie po wszystkim czyli od przyszłego tygodnia znowu wróci na parcianą lub zaaplikuje jej szelki i będziemy się szkolić na całego:) Juz duża panna:loveu: świetnie!:D :kciuki: Zdrówka dla Waszej Czwórki czyli; -Ciebie -Dzidzi -TeQuilki -i TZta co zjadł 30 jaj:crazyeye::evil_lol: pzdr. Quote
Jagoda1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Dużo sie u Ciebie dzieje...:razz: Tobie przede wszystkim zdrowia, Kitko20! Quote
Recommended Posts