Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 napisał(a):
A bo już mnie szlag trafia co wieczór przed spaniem muszę się po jego skarpety schyla bo on sobie dosłownie je rzuca na ziemie albo na Tequile:evil_lol: a za zwyczaj to ja chodzę później spac cóż takie chłopy są i nic na to nie poradzę jak przestanie padac to będą foty spacerkowe i nie tylko.

Tresuj... faceta, nie Bboxsie;);):evil_lol:
Super:multi:

Posted

heloł:)
widzialam foty:cool3:
a dlaczego foty prośka sa wyrazniejsze od Teki ??

a co do skarpet ... czas nauczyc faceta ;) a nie tlumaczyc sie ze oni tacy juz sa:diabloti: mojemu na mysl by nie przyszlo zeby cos takiego zrobic bo by lecial razem z nimi przez okno:evil_lol:

Posted

Kitka20 napisał(a):
A bo już mnie szlag trafia co wieczór przed spaniem muszę się po jego skarpety schyla bo on sobie dosłownie je rzuca na ziemie albo na Tequile:evil_lol: .

Kitka ty się ciesz, ze nie mieszkasz ze mną!!:diabloti:
Zdjątka Tekli obejrzałam:loveu: Ale ona wydoroślała, taki jej się pyszczek doroślejszy zrobił:loveu:
Co do demolki to Kachna ma taki sam problem z Magnusem (ostatnio zjadł jej ślubne buty...:evil_lol:) z tym że w jego przypadku klatka nie wchodzi w gre, bo by jej nie było po 1 minucie:evil_lol:
Klatka jest dobrym rozwiązanie, ale trza tam psu położyć kocy, zabawki i takie.

Posted

Kitka20 napisał(a):
A bo już mnie szlag trafia co wieczór przed spaniem muszę się po jego skarpety schyla bo on sobie dosłownie je rzuca na ziemie albo na Tequile:evil_lol: a za zwyczaj to ja chodzę później spac cóż takie chłopy są i nic na to nie poradzę jak przestanie padac to będą foty spacerkowe i nie tylko.

Masz balkon, to wyrzuć skarpetki, nie masz balkonu, masz okno...

Zwierzaki śliczne , mordka Boksi taka niewinna.:razz:

Posted

bonita napisał(a):
A ja mam ciepło w domu :diabloti:Brywieczór

Chwalipięta:diabloti::loveu::loveu:
AgusiaTerierka napisał(a):
Masz balkon, to wyrzuć skarpetki, nie masz balkonu, masz okno...

Zwierzaki śliczne , mordka Boksi taka niewinna.:razz:

Słuchaj Jagódki, to mądra kobieta:loveu: