Kitka20 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Kitka20 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Słoneczko:loveu::loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/76/ae314bd939603627.jpg Gdybyś nie powiedziała o tych skarpetach, to nawet by na nie uwagi nie zwróciła:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Kitka20 napisał(a):A bo już mnie szlag trafia co wieczór przed spaniem muszę się po jego skarpety schyla bo on sobie dosłownie je rzuca na ziemie albo na Tequile:evil_lol: a za zwyczaj to ja chodzę później spac cóż takie chłopy są i nic na to nie poradzę jak przestanie padac to będą foty spacerkowe i nie tylko. Tresuj... faceta, nie Bboxsie;);):evil_lol: Super:multi: Quote
gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Helo! Mogłaś nie mówic o skarpetach, bo ja ich specjalnie szukałam:eviltong: Znam te rozżucanie karpet skadś...Ale jeszcze nie mieszkamy razem więc kiedyś sam musi sobie pozbierac:evil_lol: Śliczny swiniak:lol: Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 heloł:) widzialam foty:cool3: a dlaczego foty prośka sa wyrazniejsze od Teki ?? a co do skarpet ... czas nauczyc faceta ;) a nie tlumaczyc sie ze oni tacy juz sa:diabloti: mojemu na mysl by nie przyszlo zeby cos takiego zrobic bo by lecial razem z nimi przez okno:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witaj Iwonko :) My też zaopatrzyliśmy się w klatkę, i wiadomo - demolki jak reką odjął :p Quote
Kiłi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Kitka20 napisał(a):A bo już mnie szlag trafia co wieczór przed spaniem muszę się po jego skarpety schyla bo on sobie dosłownie je rzuca na ziemie albo na Tequile:evil_lol: . Kitka ty się ciesz, ze nie mieszkasz ze mną!!:diabloti: Zdjątka Tekli obejrzałam:loveu: Ale ona wydoroślała, taki jej się pyszczek doroślejszy zrobił:loveu: Co do demolki to Kachna ma taki sam problem z Magnusem (ostatnio zjadł jej ślubne buty...:evil_lol:) z tym że w jego przypadku klatka nie wchodzi w gre, bo by jej nie było po 1 minucie:evil_lol: Klatka jest dobrym rozwiązanie, ale trza tam psu położyć kocy, zabawki i takie. Quote
bonita Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Brryyyy ...zimno:shake: A ja mam ciepło w domu :diabloti:Brywieczór Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Kitka20 napisał(a):A bo już mnie szlag trafia co wieczór przed spaniem muszę się po jego skarpety schyla bo on sobie dosłownie je rzuca na ziemie albo na Tequile:evil_lol: a za zwyczaj to ja chodzę później spac cóż takie chłopy są i nic na to nie poradzę jak przestanie padac to będą foty spacerkowe i nie tylko. Masz balkon, to wyrzuć skarpetki, nie masz balkonu, masz okno... Zwierzaki śliczne , mordka Boksi taka niewinna.:razz: Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześc Iwonka! Ale nie przyjde już jak nie będzie więcej fotek!!:diabloti:Fotki, fotki, fotki!!! Tak wiem, ty też mnie kochasz:eviltong: Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 bonita napisał(a):A ja mam ciepło w domu :diabloti:Brywieczór Chwalipięta:diabloti::loveu::loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Masz balkon, to wyrzuć skarpetki, nie masz balkonu, masz okno... Zwierzaki śliczne , mordka Boksi taka niewinna.:razz: Słuchaj Jagódki, to mądra kobieta:loveu: Quote
drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I my czekamy na fotki Teklusi ;) Zapraszamy do nas ;) Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 cześć jaka słodka http://images26.fotosik.pl/77/6bec733e6b53a564.jpg Quote
Kitka20 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Recommended Posts