Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka ty się depresjonuj (cholipka chyba nie tak to się pisze:evil_lol: ) życie wbrem pozorom jest piękne:p A z siostrą się nie kłóć, nie warto, wiem coś o tym... Buziolki dla Teki:loveu:

Posted

Witaj Teqilkowa, Bozie jaka śliczna mordunia...a z tym żebraniem to znamy te maślane oczka domagające się smakołyków:diabloti:
Kitka nie przejmuj się, będzie dobrze, musi być dobrze:loveu:

Posted

Śliczne zdjęcia, pierwsze i na parkiecie.

Apropo mój Zeus atakuje odkurzacz, natomiast Aza jest obojętna, Miśka spieprza gdzie pieprz rośnie, najczęściej wychodzi dwie godziny później spod fotela.

Widzę że ty też posługujesz się aparatem w telefonie, zresztą chyba nawet wspomniałaś kiedyś:) Ja też...Wiem co to za udręka jak nie wyjdzie, a drugi raz już tak za nic nie stanie jak ładnie stał/a przed chwilką:evil_lol: Ty masz dobrze jak coś chce, bo może tak godzinami:evil_lol:

może założymy klan galeriotelefonowców, marnoaparatowców ??? Może idealnieprostorękichpstrykowców???:evil_lol:

Posted

Kiłi napisał(a):
Może masz coś w nim nie tak ustawione??

no wlasnie
Kitka wez no w łapki aparata i poprzestawiaj cos w nim bo nie ma to jak piekna boxia na pieknych fotach :cool3:

witanko:multi: