Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 napisał(a):
Nie mam:placz: Tequila ma cieczkę na polu jesteśmy chwileczkę. Ale zrobie jutro coś w domku

Hej dziewczyny :multi: witam po długiej nieobecnośći :)Pozdrawiam Was baaaaaaardzo ciepło :)i.... czekam na odmulenie dogo

Posted

[quote name='Werka']dziewczyny, zadowolcie się fotka Vecta w avku;) Medorowa, ja też nie kumam:P Witaj w klubie:)

:mdleje::mdleje::loveu:Teraz tym bardziej nie dam ci spokoju:mdleje:

Posted

Kitka- nie wiem.... Ale mam wieść.... Mangus jest w MOJEJ galerii.. właź.. :diabloti:

I ważna sprawa- wymyśliłam nazwę naszej SPÓŁKI: Steal Your Dog (skrot- SYD) :) Tłumaczenie na priv

SYD- i TY możesz zostać naszą ofiarą..

Posted

Cześć Kitka:cool3: I jak świniacze się z Teki dogadują?:razz:

[quote name='Werka']Kitka- nie wiem.... Ale mam wieść.... Mangus jest w MOJEJ galerii.. właź.. :diabloti:

I ważna sprawa- wymyśliłam nazwę naszej SPÓŁKI: Steal Your Dog (skrot- SYD) :) Tłumaczenie na priv

SYD- i TY możesz zostać naszą ofiarą..
Werka! Ty mnie nie denerwuj!:mad: :diabloti:

Posted

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

przyszylam narobisz troszku

HAŁASU
HAŁASU
HAŁASU
HAŁASU
HAŁASU
HAŁASU
HAŁASU!!!!!!!!!!!

bo jak widać tu wszyscy jeszcze spjom:evil_lol:

Nie ma tak:evil_lol: POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAAA!