Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwne te zachowania. Zanim dotrzesz dlaczego tak się dzieje oddaj dywan do prania.Ułatw sobie życie i albo ogranicz jej miejsce w domu,albo zabezpiecz podłogi.
Wychowałam 2 psy w bloku mając drewniane podlogi.Ile się z Gackiem namęczyłam tylko ja wiem.Po roku kupiłam Kokę,zwinęłam wszystkie dywany a na drewnianą podłogę kupiłam lenteks.Wiesz jak to mi ułatwiło życie?
Problem tkwi jednak w zachowaniu suni.
Może nie potrafi załatwiać się będąc na smyczy?Mój pierwszy bokser też zrobił mi w domu podobne niespodzianki.On zawsze długo i wnikliwie szukał krzaków, w których chował pupę.Kiedy spadło dużo śniegu nie potrafił się przystosować do nowych warunków.Po 2 dniach zrzucałam czapy śniegu i było ok.
Pozdrawiam

Posted

a ktory to dzien cieczki??
nie wychodz za kazdym razem co pisnie bo to nie ma sensu , a czy ona sie inaczej zachowuje tylko w sprawie kupki?? pies w czasie cieczki szczegolnie pierwszej ma rozne odchyly zazwyczaj nie wie co sie dzieje:razz:

Posted

Fajnie że już lepiej z tymi kupkami, a widok latającego faceta za psem jest fakt - boski. Jakiś czas temu gdy Tygra ciągnęła mnie niemiłosiernie jakiś koleś smiał się i spytał czy mi pomóc. Więc dałam mu Tygrule a tem żartowniś, aż podskoczył jak pociągnęła i ze dwadziescia metrów hamował. Wtedy ja się pośmiałam, wzięłam psa i poszłam. :)

Posted

Kitka, możesz iść do weta, przecierz on ma wagę i ci Teklunie zważy;)

PS> jak się Vector obudzi to będę z nim obmyślaś plan działania :cool3:

pzdr