Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Ale sliczne boksisko!!! ja chce wiecej zdjęć:) :loveu::love:

hehe żebyście nie żałowały, właśnie wstawiam fotki na fotosik i jest ich w sumie 46 czyli jakieś 20 nowych :cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc zaczynam

patyczek:loveu:

ach ta łapka

ach jaka jestem grzeczna

siedzę

mam ich więcej:loveu:

P.S. no i nie wiem czemu takie małe może to przez mój aparat??

Posted

Wracając ze spaceru znalazłam dziwną studzienkę której nigdy wcześniej nie widziałam

Jeszcze trochę Tequili

a tak wygląda w kagańcu (trochę zamazane) (chodzi w nim tylko jak jedziemy busem)

Posted

hehe ja nie mogę się doczekać jak moja już będzie duuuża, ale jak pomyśle innaczej "Więcej siły w rozpychaniu się na łóżku, możliwość wylądowania na ziemi" to trochę zmienia sytuacje

Posted

[quote name='Kitka20']hehe ja nie mogę się doczekać jak moja już będzie duuuża, ale jak pomyśle innaczej "Więcej siły w rozpychaniu się na łóżku, możliwość wylądowania na ziemi" to trochę zmienia sytuacje

Kitka, nie jest tak źle z tym rozpychaniem, czasami czuję 4 łapy na swoich plecach i śpię na skrawku łóżka, ale często jest tak, ze to moje ponad 30kg przyjdzie do mnie i się wtuli tak słodko:loveu:

a uszyska to ona niesamowicie stawia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Też mi się jej uszka podobają zresztą wszystcy moi znajomi też tak uważają, a ja mam nadzieje że takie będzie miała zawsze:loveu:

buziaczki rozmazane dla cioteczek

Posted

ale fajny hot dog:evil_lol:
:cool3:
widze ze tez "zbielal" jekj nosek tak jak mojej Tigrze:razz: achh niech juz lato przychodzi bo tesknie za czarniutkim nochalem:loveu:

slodka slodka slodka

Posted

Kitka20 napisał(a):
Ewcia czy to znaczy, znów będzie miała czarny nosek?? :multi::multi:
ech mi wet powiedział że to taka jej już uroda

ee tam:)
Tigrze na zime bieleje nochal :)
dawaj psinie duzo karotenu :) aczkolwiek mojej zimą nawet karoten nie pomaga:evil_lol: sa tez pigmety do barwienia nochali :)

Posted

Kitka moja jak była mała to była kluska raczej. Tak samo jak Otisiasty. Z reszta na początek mojej galerii możesz zajrzeć to zobaczysz:) a teraz z wiekiem figury nabrała :D

Posted

Cześć DORRAG uroczy?? tóż to diabeł wcielony w psią skóre:diabloti: hehe omało mi dzisiaj ręki z barka nie wyrwała już myślałam że po trawie zaoram nosem. Ale i tak ją kocham:loveu: