Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 napisał(a):
No nie wściekaj się nie jestem wszech wiedząca hahahaha nie znam wszystkich ras

Pfff no to teraz to już wogóle Topsa nie dostaniesz, nawet nie znasz jego rasy:eviltong: :evil_lol: To bolończyk:eviltong:

Posted

Kitka20 napisał(a):
a kto tu mówi o Twoim pozwoleniu phiii sama se je wezme wszystkie:evil_lol:

Nie weźmiesz:eviltong: Własnym ciałem je obronie:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

No dobrze ale mówisz że wszystkie to pomyślałam że Mangus też... Ale jak nie, to mi go nie zabierzesz, a skoro jest u siostry Kiłi, no to chyba nikt mi go nie weźmie!! :knuje: :errrr:

Posted

Werka napisał(a):
Kitka20, WSZYSTKIE?! nie ma tak! Ja biore Mangusa i na tym kropka :):eviltong:

Kitka20 napisał(a):
Werka ale z tego co wiem to Mangus jest siostry Kiłi i on nie jest cały czas u niej ja cały czas mówie o psińcach Kiłi czyli Spocie i Topsie:evil_lol:

Werka napisał(a):
No dobrze ale mówisz że wszystkie to pomyślałam że Mangus też... Ale jak nie, to mi go nie zabierzesz, a skoro jest u siostry Kiłi, no to chyba nikt mi go nie weźmie!! :knuje: :errrr:

No no wy tu nie planujcie:mad: Jak na razie wszystkie trzy psy i kot są pod moją opieką:mad: Musicie najpierw pokonać mnie:diabloti: Żadne Ryjki, Paszczaki ani Muminki mi nie straszne:diabloti:

Posted

A stawisz czoła mojej BESTII Z PIEKŁA RODEM? Przy niej nie masz szans... Vector zaliże cię na śmierć!!!! HAHAHAHA!!!!!!! :errrr: :errrr: :errrr: :diabloti: :diabloti:

Posted

Werka napisał(a):
Vector zaliże cię na śmierć!!!! HAHAHAHA!!!!!!! :errrr: :errrr: :errrr: :diabloti: :diabloti:

Ja go też:diabloti: :diabloti:

Posted

Jassssssssssne, że połączymy... :diabloti: Kiłi- możessz już zbierać 3 000zł na pogrzeb.... Aha, no i jakąś ładną trumnę sobie wybierz :)

jezdem w wyśmienitym humorze... HA-HA-HA! :diabloti:

Posted

Czizys zaczynam się bać:smhair2: :eviltong: Ale wy goopie jesteście, jak wy na mnie Tekle albo Vectora wyślecie to ja se je zabiore:diabloti: :diabloti:

Posted

Ekhem.... Hoston mamy problem.... yyy.... ale w zasadzie to nie mamy, bo Vector jest po prostu OGROMNYM, SILNYM PSEM... urgyźć tesh potrfi, nie bój sie o to :p

Posted

Werka napisał(a):
Ekhem.... Hoston mamy problem.... yyy.... ale w zasadzie to nie mamy, bo Vector jest po prostu OGROMNYM, SILNYM PSEM... urgyźć tesh potrfi, nie bój sie o to :p

Lubie takie psy:diabloti:

Posted

:wow: lubisz psy, które rozlizują cię na kawałki?! Z tobą coś nie halo jest.... No ale, jeszcze musisz się rozprawić osobiście ze mną i z Kitką20 :cool: :cool3:

Posted

Werka napisał(a):
:wow: lubisz psy, które rozlizują cię na kawałki?! Z tobą coś nie halo jest.... No ale, jeszcze musisz się rozprawić osobiście ze mną i z Kitką20 :cool: :cool3:

Lubie psy które potrafią ugryźć:eviltong:
Nie widze w tym problemu:diabloti: