Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam Pańcię z obrażoną suńką:evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hejka :) Całe szczęście , że to tylko chwilowe zatrucie u Teki, a nic poważniejszego. Teraz pewnie nadrabia jednodniową przerwę w żarełku :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej dokładnie nadrabia. Byłyśmi dzisiaj z koleżanką i psami na spacerku koleżanka ma rotwailerkę zmieszaną chyba z labkiem zostawiłam koleżance Tekle pod sklepem i poszłam po picie. Wychodzę a kumpel zasypuje koleżanke pytaniami o Teki typu: jaka będzie skąd ją ma i takie pytania na które odpowiedzi nie mogła znać haha Kumpel zdziwko jak mnie zobaczył poprostu nie poznał Tekli ostatnio ją widział zaraz po parwowirozie chudą a tu już prawie kluska jak to stwierdził haha nie poznał jej. Cieszę się bo ja nie zauważam praktycznie różnicy między poprzednim a teraźniejszym wyglądem (widzę ją na codzień) a skoro on nie poznał Tekli znaczy to że przytyła i to sporo:) KIlka kilogramów, a jaka radość...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Kitka20 napisał(a):Radość a zarazem obsesja:evil_lol: moim hobby jest teraz tuczenie Tekli:eviltong: Moim odchudzanie Medka:diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja też bardzo często dostaję propozycję, czy moż nie chciałabym dopuścić Medora ... Quote
Kiłi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wiesz co Kitka goopia ty jesteś:eviltong: Tak marnować potencjał Tekli, lepiej daj ją temu mądremu i kulturalnemu panu, on się nią dobrze zajmie:eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hejka Fajny sąsiad... Właśnie przez takich potem jest w schronach tak jak jest... bo jak już się za psa zapłaci te 1000 czy więcej, to żal potem oddać czy wyrzucić... Zresztą... ja bym psa nawet którego dostałabym za darmo nigdzie nie oddała :p Quote
Kiłi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Kitka20'] Nawet Tobie a tym bardziej Tobie:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Osz ty jedna!:diabloti: A ja już takie plany związane z Teklą snułam:loveu: :diabloti: Quote
Kiłi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Kitka20'] Nie wiem czy ją wysterelizuję boje się ale napewno nie dopuszczę Rozumiem ciebie, też się boje Topsa wykastrować, ale go pilnuje, w przeciwieństwie do znajomych znajomych, których to pies w pierwszy dzień w polsce zapiął suczke...i tak co roku... Kiłi no widzisz jakież to plany?? Przecież wiesz że Spot jest mój szykuj się mój TZ ma urlop od 16.07 do 29.07 i rodzinkę koło Gdańska bardzo niedaleko Gdańska:diabloti::diabloti: Pfff marzenie! Spot jest mój:eviltong: Musisz zadowolić się jego fotkami:diabloti: A plany co to Tekli? To moja słodka tajemnica:diabloti: Kurcze akurat wtedy mnie w Gdańsku nie będzie:placz: ...a może to i dobrze, przynajmniej Spot będzie bezpieczny:siara::diabloti: Quote
Kiłi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ty lepiej uważaj i się rozglądaj:diabloti: Bo może zrobie sobie małą wycieczke do Wadowic:diabloti: :diabloti: Quote
Kitka20 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Hahaha:diabloti: Marzenie ściętej głowy:diabloti: Tequila, Tops, i Spot oczywiście są moje Quote
Kiłi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kitka20 napisał(a):Hahaha:diabloti: Marzenie ściętej głowy:diabloti: Tequila, Tops, i Spot oczywiście są moje Zobaczymy, zobaczymy...:diabloti: Quote
Kiłi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Werka napisał(a):Kiłi, a ja zabieram Mangusa! :evil_lol: Nie ma tak:eviltong: Quote
Recommended Posts