Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej dokładnie nadrabia.
Byłyśmi dzisiaj z koleżanką i psami na spacerku koleżanka ma rotwailerkę zmieszaną chyba z labkiem zostawiłam koleżance Tekle pod sklepem i poszłam po picie.
Wychodzę a kumpel zasypuje koleżanke pytaniami o Teki typu: jaka będzie skąd ją ma i takie pytania na które odpowiedzi nie mogła znać haha
Kumpel zdziwko jak mnie zobaczył poprostu nie poznał Tekli ostatnio ją widział zaraz po parwowirozie chudą a tu już prawie kluska jak to stwierdził haha nie poznał jej.
Cieszę się bo ja nie zauważam praktycznie różnicy między poprzednim a teraźniejszym wyglądem (widzę ją na codzień) a skoro on nie poznał Tekli znaczy to że przytyła i to sporo:)

KIlka kilogramów, a jaka radość...:evil_lol:

Posted

Wiesz co Kitka goopia ty jesteś:eviltong: Tak marnować potencjał Tekli, lepiej daj ją temu mądremu i kulturalnemu panu, on się nią dobrze zajmie:eviltong: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Hejka

Fajny sąsiad... Właśnie przez takich potem jest w schronach tak jak jest... bo jak już się za psa zapłaci te 1000 czy więcej, to żal potem oddać czy wyrzucić...
Zresztą... ja bym psa nawet którego dostałabym za darmo nigdzie nie oddała :p

Posted

[quote name='Kitka20'] Nawet Tobie a tym bardziej Tobie:diabloti: :diabloti: :evil_lol:

Osz ty jedna!:diabloti: A ja już takie plany związane z Teklą snułam:loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Kitka20']
Nie wiem czy ją wysterelizuję boje się ale napewno nie dopuszczę
Rozumiem ciebie, też się boje Topsa wykastrować, ale go pilnuje, w przeciwieństwie do znajomych znajomych, których to pies w pierwszy dzień w polsce zapiął suczke...i tak co roku...

Kiłi no widzisz jakież to plany?? Przecież wiesz że Spot jest mój szykuj się mój TZ ma urlop od 16.07 do 29.07 i rodzinkę koło Gdańska bardzo niedaleko Gdańska:diabloti::diabloti:

Pfff marzenie! Spot jest mój:eviltong: Musisz zadowolić się jego fotkami:diabloti: A plany co to Tekli? To moja słodka tajemnica:diabloti:
Kurcze akurat wtedy mnie w Gdańsku nie będzie:placz: ...a może to i dobrze, przynajmniej Spot będzie bezpieczny:siara::diabloti:

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hahaha:diabloti: Marzenie ściętej głowy:diabloti: Tequila, Tops, i Spot oczywiście są moje

Zobaczymy, zobaczymy...:diabloti: