Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hejka niunie :buzi::buzi: Bpsh jakie cudne minki na fociach ;) pozdrawiam. Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kitka20 napisał(a): Co sądzicie o mej kruszynce?? Że jest śliczna:mdleje::mdleje::mdleje::loveu: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kitka20 napisał(a):Normalnie przeżyłam szok:O poszłam do kumpla po telefon bo mi naprawiał i zostawiłam Tequile samą no i się zasiedziałam nie było mnie 2 godziny. Wracam do domu a tu..... nic czysto nic nie zdemolowane, nic nie nabałaganione no poprostu pokój taki jaki zostawiłam Dziołcha dorośleje:p :p Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jest sliczna i zna sie na butach :D glany the best Quote
bonita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ale fotków pełno nowych :loveu: Sjuper się z niej boksia robi :loveu: i okrąglejsza sie zrobiła :D Pozdrowionka Quote
DORRAG Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 cześć:multi: Ale Teklunia się okrąglutka zrobiła:loveu: :loveu: Śliczna:loveu: Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kitka20 napisał(a):Wprawdzie do Andrychowa nie pojechałyśmy Tz niezdecydowany ale za to są foty bez kolców:multi: Mówiłam wam kiedyś że ja psa nie mam tylko krowe?? A tutaj profil i znów trawka dla odmiany mój but zrobił furrore na Tequili patyczek Narazie tylko tyle. Co sądzicie o mej kruszynce?? jak na krówke to jest naprawde pięęękna :buzi: noo, sądzimy, żeee.... jeeest śliczniasta z niej morducha :loveu: Kitka20 napisał(a):Normalnie przeżyłam szok:O poszłam do kumpla po telefon bo mi naprawiał i zostawiłam Tequile samą no i się zasiedziałam nie było mnie 2 godziny. Wracam do domu a tu..... nic czysto nic nie zdemolowane, nic nie nabałaganione no poprostu pokój taki jaki zostawiłam gratulacjee !!!!!! :lol: diabelkowa napisał(a):jest sliczna i zna sie na butach :D glany the best dokładnie, mądra dziewczynka, noo i glany śaa the best :) Kitka20 napisał(a):Glany The best ale tylko jak są na nogach pańci:D bo to taka sama metalówa słucha tego co ja;] :multi: to podobnie do mnie :multi: Kitka20 napisał(a):Witaski dziewczyny z superaśnymi psiakami:) Tekla pojedzona, wyprowadzona obserwuje otoczenie zza szyby;) Teraz posprzątam a potem dłuuugi spacer i o foty się postaram;) czekamy z niecierpliwością DORRAG napisał(a):cześć:multi: Ale Teklunia się okrąglutka zrobiła:loveu: :loveu: Śliczna:loveu: niooo, już kawał z niej "krowy" jeest. super :loveu: Witam ;) Pozdrawiam ;) Quote
ferraribox Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pogościłam się u Was:lol: FotecZki zobaczyłam,są fajne.Te boksie można oglądać i nigdy ich nie będzie za dużo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cześć:multi: Ja też przyszłam popatrzeć na nowe fotki ...a tu nic:niewiem: Quote
Recommended Posts