Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Pewno jakiemuś biednemu dziecku na głowę:roll:, oj córcia córcia, przecież mama Cię uczyła że insekty trza załatwiać na amen, nie słuchałaś mamci:mad::diabloti:

Nie, najpierw spojrzałam czy nie lezie jakaś potencjalna ofiara:cool1:
No co ja poradze, takei to małe, bezbronne:angryy: :oops: A ja mam dobre serducho - następnym razem - zgładze dziada:diabloti:

Oby tylko następnych ,,razów" nie było:roll: :roll:

Posted

Kitka20 napisał(a):

Tak się teraz zastanawiam czy da się (jest sens) wyszkolić Tequile na obrone ale tylko w nagłych wypadkach bo ja chcę by dalej była taka kochana:).

Możesz z nią pójść na szkolenie na psa obronnego:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej dziewczyny:)
Tequila cała i zdrowa, poza przedpołódniowymi godzinami kiedy to jest upalnie i nawet nie drgnie na dłuższy spacer a popołódniu burze i deszcze nawet nie mam kiedy i jak zrobić fot no ale może coś się pogoda poprawi.
Tequila jest bardziej odważna niż ja, bo ja dygam się burzy a ona nic sobie nie robi z porządnych grzmotów

moim grzmoty też nic nie robią:roll: ale i upały też nie robią im problemu:)

Dzisiaj cały czas u nas leje i grzmoci ale i tak musiałam nastac się z Zeusem na dworze 1,5 godziny w deszczu gdyż on panicz ma potrzebę sobie polatac tu i ówdzie:mad: WRRRRRRRRRRR

Dzisiaj znalazłam też pisklę sikorki i zabrałam ją bo była cała przemoknięta. Karmię je co godzine rozgniecionym jajkiem. Wygląda na zdrowego ptaszka, je ładnie z pyncety i pije ze strzykawki. Jak się rozpogodzi odstawię je na miejscę gdzie znalazłam i poobserwuję czy gdzieś nie kręci się mamusia:cool3:

Dzisiaj dzień pełen przygód...uf

Pozdrawiam!