Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='bonita']Pewno jakiemuś biednemu dziecku na głowę:roll:, oj córcia córcia, przecież mama Cię uczyła że insekty trza załatwiać na amen, nie słuchałaś mamci:mad::diabloti: Nie, najpierw spojrzałam czy nie lezie jakaś potencjalna ofiara:cool1: No co ja poradze, takei to małe, bezbronne:angryy: :oops: A ja mam dobre serducho - następnym razem - zgładze dziada:diabloti: Oby tylko następnych ,,razów" nie było:roll: :roll: Quote
ferraribox Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wpadłam odwiedzić 'nową" galeryjkę.Pozdrawiam:lol: Quote
DORRAG Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A czemu Tutaj nie ma nowych fotków:mad: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Witajcie Tekilki :) No to masz psicę obronną teraz :D Quote
Kiłi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Kitka20 napisał(a): Tak się teraz zastanawiam czy da się (jest sens) wyszkolić Tequile na obrone ale tylko w nagłych wypadkach bo ja chcę by dalej była taka kochana:). Możesz z nią pójść na szkolenie na psa obronnego:diabloti: Quote
bonita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Cześć i czołem :) Wpadłam się przywitać i o Teklę zapytać :loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dzień dobry :multi: Miłego weekendowania się Tequilki życzymy :p Quote
gosikf & dogs Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej dziewczyny:) Tequila cała i zdrowa, poza przedpołódniowymi godzinami kiedy to jest upalnie i nawet nie drgnie na dłuższy spacer a popołódniu burze i deszcze nawet nie mam kiedy i jak zrobić fot no ale może coś się pogoda poprawi. Tequila jest bardziej odważna niż ja, bo ja dygam się burzy a ona nic sobie nie robi z porządnych grzmotów moim grzmoty też nic nie robią:roll: ale i upały też nie robią im problemu:) Dzisiaj cały czas u nas leje i grzmoci ale i tak musiałam nastac się z Zeusem na dworze 1,5 godziny w deszczu gdyż on panicz ma potrzebę sobie polatac tu i ówdzie:mad: WRRRRRRRRRRR Dzisiaj znalazłam też pisklę sikorki i zabrałam ją bo była cała przemoknięta. Karmię je co godzine rozgniecionym jajkiem. Wygląda na zdrowego ptaszka, je ładnie z pyncety i pije ze strzykawki. Jak się rozpogodzi odstawię je na miejscę gdzie znalazłam i poobserwuję czy gdzieś nie kręci się mamusia:cool3: Dzisiaj dzień pełen przygód...uf Pozdrawiam! Quote
Kiłi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kiiiiiiiiiiiiiiiitka no zrób no jakieś fotki...no zrób no:placz: :cool3: Quote
Kitka20 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Narazie dzisiaj tylko fotka i..... filmik jak szczeka na odkurzacz http://kitka20.wrzuta.pl/film/lkrQz22d7R/zly_odkurzacz Quote
ferraribox Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :evil_lol: [quote name='Kitka20']Narazie dzisiaj tylko fotka i..... filmik jak szczeka na odkurzacz http://kitka20.wrzuta.pl/film/lkrQz22d7R/zly_odkurzacz Foteczka ładniutka a odkurzacz brzydal i należy mu się obszczekiwanie:evil_lol: Quote
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Byłam :) Fotkę i filmik widziałam :D i lecem dalej Pa, PA Quote
Kate I Luka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Cześć :) Mojemu rudemu odkurzacz nie przeszkadza... za to bardzo lubi podgryzać mi w trakcie odkurzania rurę z odkurzacza :p Pozdróffka :multi: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Kitka20']Narazie dzisiaj tylko fotka i..... filmik jak szczeka na odkurzacz http://kitka20.wrzuta.pl/film/lkrQz22d7R/zly_odkurzacz Cudna minka:p:p:p ,Medorek też atakuje odkurzacz , a Dinek lubi, jak się go odkurza:evil_lol: Quote
credita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 no kobitka się troszkę wyciągnęła :cool3: i te iskierki w oczach:evil_lol: Quote
Kiłi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Nooo widze że się Tekla już troche ożywiła:evil_lol: Super filmik:razz: Quote
Recommended Posts