Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kitka20 napisał(a):Koło mnie też mieszka pitbul(suka) ale ten to z moją się nigdy nie pobawi (pogryzła mi kiedyś mojego kundelka, tak że z ledwością go uratowaliśmy kolo szkoli ją na agresje) ale na osiedlu mojego TŻ-ta są aż dwa przesłotkie amstafy/pity ten czekoladowy to nie wiem czy pitka czy astka ale ten czarno-biały(wyglądający jak krówka:)) to wiem, że to ast i one są bardzo fikuśnie przyjazne. Ja nie dyskryminuje tych ras bo są bardzo super pod warunkiem, że są w odpowiednich rękach co gratuluję tym synkom z kopernika. Tylko TŻ-ta do tego trzeba przekonać bo on odciąga Tekle od tych dwóch (TŻ twierdzi, stereotypowo czyli każdy ast/pit/bull jest agresywny) Moim skromnym zdaniem:cool1: Wszystko zależy od wychowania:loveu: evaxon napisał(a)::evil_lol: agresja agresja ale ... pity i asty bywaja bardzo nie wyrzyte sexualnie:evil_lol: ja to nie wiem co im w tych wielkich glowach siedzi:evil_lol: To prawda:crazyeye: Brat naszego sąsiada (asto - pitbullka) notorycznie próbuje gwałcić Medora:shake: :shake: :evil_lol: Tylko, że ledwo potrafi objąć jego łapę:razz: :razz: :razz: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć dziewczyny :) Wszystko poczytałam i znikam, do juterka :) Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam!!! Prześledziłam galerię i bardzo cieszę się, że teklunia wraca do zdrowia!!! Zapraszam do nas. Pozdrawiam gorąco i do następnego razu:p Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam :) sie ladnie :) ale nosek ma fajniutki :) Quote
Kiłi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kitka, a kiedy ty masz urodziny? Bo na boxer forum pisze że dziś... (chiba że kto inny tam pod tym nickiem:roll: ) No ale na wszelki wypadek składam ci życzonka!! Wszystkiego najnajlepszego i wogóle dużo radości i zdrowia dla Tekli i Ciebie:multi: :BIG::new-bday::laola: :beerchug: :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam! Jeśli te urodzinki to prawda to dołączam się do życzeń!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :knajpa: :knajpa: :laola: :pepsi: Uff ale dzisiaj gorąco;) Pozdrawiam Quote
mar....ka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No Kitka, jeśli to dzisja to wszystkiego naj, naj, naj.... Quote
mar....ka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No Kitka, jeśli to dzisja to wszystkiego naj, naj, naj.... Quote
Recommended Posts