Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kitka20 napisał(a):
Koło mnie też mieszka pitbul(suka) ale ten to z moją się nigdy nie pobawi (pogryzła mi kiedyś mojego kundelka, tak że z ledwością go uratowaliśmy kolo szkoli ją na agresje) ale na osiedlu mojego TŻ-ta są aż dwa przesłotkie amstafy/pity ten czekoladowy to nie wiem czy pitka czy astka ale ten czarno-biały(wyglądający jak krówka:)) to wiem, że to ast i one są bardzo fikuśnie przyjazne. Ja nie dyskryminuje tych ras bo są bardzo super pod warunkiem, że są w odpowiednich rękach co gratuluję tym synkom z kopernika. Tylko TŻ-ta do tego trzeba przekonać bo on odciąga Tekle od tych dwóch (TŻ twierdzi, stereotypowo czyli każdy ast/pit/bull jest agresywny)

Moim skromnym zdaniem:cool1: Wszystko zależy od wychowania:loveu:
evaxon napisał(a):
:evil_lol: agresja agresja ale ... pity i asty bywaja bardzo nie wyrzyte sexualnie:evil_lol: ja to nie wiem co im w tych wielkich glowach siedzi:evil_lol:

To prawda:crazyeye: Brat naszego sąsiada (asto - pitbullka) notorycznie próbuje gwałcić Medora:shake: :shake: :evil_lol: Tylko, że ledwo potrafi objąć jego łapę:razz: :razz: :razz: :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka, a kiedy ty masz urodziny? Bo na boxer forum pisze że dziś... (chiba że kto inny tam pod tym nickiem:roll: ) No ale na wszelki wypadek składam ci życzonka!! Wszystkiego najnajlepszego i wogóle dużo radości i zdrowia dla Tekli i Ciebie:multi: :BIG::new-bday::laola: :beerchug: :loveu:

Posted

Witam! Jeśli te urodzinki to prawda to dołączam się do życzeń!!!

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :knajpa: :knajpa: :laola: :pepsi:

Uff ale dzisiaj gorąco;)
Pozdrawiam