Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdoberek:multi:
Kitka, a możesz wstawiać troszkę większe foteczk swojej suni, wiesz ja troche ślepa kobieta jestem i nie moge jej w pełni podziwiać:evil_lol: ;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
dzieńdoberek:multi:
Kitka, a możesz wstawiać troszkę większe foteczk swojej suni, wiesz ja troche ślepa kobieta jestem i nie moge jej w pełni podziwiać:evil_lol: ;)

Imbir witaj:multi: a co do większych zdjęć nie wiem ja ich nie pomniejszam wręcz przeciwnie próbowałam powiększyć ale onetfoto chyba sam sobie zmniejsza. Chyba zdjęcia będe musiała przepuszczać przez inny serwer, może jakaś rada??

Rinuś witamy w naszej galeryjce:multi:

Posted

Byłaś byłaś ja to wiem ale nie przywitałam Cię godnie bo mam problemy to teraz Cię godnie przywitam.
Ech na nic nie mam ochoty jest mi żle, pogoda do bani leje.
a masz może strone fotosika??

Posted

[quote name='Kitka20']Witamy a my neta na raty mamy:angryy: ciągle znika wrrr za rok koniec umowy:multi:

Za rok:crazyeye: , to może do tego czasu się poprawi:cool3:
Nie dajcie się złośliwemu netowi:mad:

Posted

witam.
Oj chyba już się nie poprawi nasz dostawca neta jest do bani:diabloti: obiecanki cacanki a głupiemu radość.
Eh ale jesteśmy wymęczone przez moją siostrzenicę hehe bardziej niż po długim spacerku

Posted

Witaski witaski
Ale jesteśmy zmęczone cały dzień na nogach i dopiero teraz odpoczynek uff nie mam siły na nic i jeszcze aparat przestał trybić chyba baterie się rozładowały nie da się go nawet włączyć

Posted

Kitka20 napisał(a):
Witam Oki oki dzisiaj coś popstrykam na spacerku.
jestem wczorajsza tZ-a uśpiłam Tekle mu zostawiłam i do knajpy wywiałam:evil_lol:

No tak, następna imprezowiczka :mad:

Posted

leemonca napisał(a):
No tak, następna imprezowiczka :mad:

Nie prawda:oops::evil_lol: poprostu tak dawno nigdzie nie wychodziłam na imprezy że uch głowa mała:shake:
Ale mi dogo chodzi jak wgram zdjęcia z aparatu to wstawie:p