Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kobitki naprawdę was przepraszam za moją nieobecność ale leże w łóżeczku i straszne choróbsko mnie dorwało od siostrzenicy się zaraziłam.
Jak pójdzie dobrze to dzisiaj wieczorkiem porobie zdjątka Tekli z jej kumplem bernardynem (jeszcze go nie zna ale pozna) ale musi mi popuścić bo od kilku dni leże w łóżku i nawet nosa nie wystawiam tylko tyle co z Teklą na siq i koopkę i do łóżeczka.
Tequila przybiera na wadzę ja tego nie zauważam ale kumpela mówi, że idzie w dobrą strone ku normalnemu wyglądu. Tequila właśnie leży koło mnie przy stołku i wam daje mocnego Buziala

Posted

[quote name='bonita']Kitka :) a nie wybierasz się czasem kiedy do Bielska? Może spotkały byśmy się z psiakami?
np na lotnisku? co Ty na to?

Hej Bonitko no pewnie że jestem za:D:D Twoje Boksie są moimi idolami (no jeszcze Avanti to mój luby) i z miłą chęcią was poznam.
Z tym, że z racji tej że mój TZ sprzedał samochód:angryy: moje godziny bycia w Bielsku mogą być :hmmmm: od około 14 do 22:30 tak mam pociągi (Tequila nie nadaje się na autobus dłużej niż 30min) do tego dochodzi, że ja muszę się wykurować by być zdrowa no i musi być ciepło ale z miłą chęcią jeśli godzinki popołudniowe będą Ci pasowały bo pociąg poranny mam o 4 rano do Bielska:loveu: A nawet myślałam sobie by złożyć Ci propozycję spotkanka Bo Teki już zdrowa

P.S. a cyknę wam teraz jakąś domową fotkę i wieczorkiem wstawię może nawet kilka też polowo-smyczowych nie spuszczam jej na osiedlu bo boje się że będą małe ja tępa jestem nie rozpoznaję cieczki a już mi pudelek-gwałcicielek się na nią wspinał:lol: a ona się nastawiała

Posted

[quote name='Kitka20']Hej Bonitko no pewnie że jestem za:D:D Twoje Boksie są moimi idolami (no jeszcze Avanti to mój luby) i z miłą chęcią was poznam.
Z tym, że z racji tej że mój TZ sprzedał samochód:angryy: moje godziny bycia w Bielsku mogą być :hmmmm: od około 14 do 22:30 tak mam pociągi (Tequila nie nadaje się na autobus dłużej niż 30min) do tego dochodzi, że ja muszę się wykurować by być zdrowa no i musi być ciepło ale z miłą chęcią jeśli godzinki popołudniowe będą Ci pasowały bo pociąg poranny mam o 4 rano do Bielska:loveu: A nawet myślałam sobie by złożyć Ci propozycję spotkanka Bo Teki już zdrowa

P.S. a cyknę wam teraz jakąś domową fotkę i wieczorkiem wstawię może nawet kilka też polowo-smyczowych nie spuszczam jej na osiedlu bo boje się że będą małe ja tępa jestem nie rozpoznaję cieczki a już mi pudelek-gwałcicielek się na nią wspinał:lol: a ona się nastawiała

kuruj się Kitka, pogoda coraz ładniejsza się robi:loveu:

Jak najbardziej odpowiadają mi popołudniowe godziny, jak wyzdrowiejesz i będzie ciepełko to się umówimy :D
Zdrówka Kitka i buuuziaki dla Teki:loveu:

Posted

Tylko żeby były fotki muszę mieć dostęp do dogomani a jako tako nie mam:angryy: ciągle jakieś prace na forum ech no ale może zachwile mnie nie rozłączy jak naprawię kompa(wgram windowsa, którego skasowałam wczoraj) a na tym kompie (mojego TZ ta nie ma wejścia USB) czyli nie wgram fot