Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ :) Gdzie się podziewasz??? Co u Was słychać??? Zostaniemy tymi ciotkami czy nie zostaniemy? No i co u małej panienki Teki???? Quote
DORRAG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć:p A co tutaj tak cichutko....:hmmmm: :p Quote
Imbirka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hallo, hallo,Iwonka, gdzie ty jestes? ciekawość nas zeżre:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 .........No wracajta i nie dajta się prosić:mad: :mad: Quote
Kitka20 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Hej Kobitki naprawdę was przepraszam za moją nieobecność ale leże w łóżeczku i straszne choróbsko mnie dorwało od siostrzenicy się zaraziłam. Jak pójdzie dobrze to dzisiaj wieczorkiem porobie zdjątka Tekli z jej kumplem bernardynem (jeszcze go nie zna ale pozna) ale musi mi popuścić bo od kilku dni leże w łóżku i nawet nosa nie wystawiam tylko tyle co z Teklą na siq i koopkę i do łóżeczka. Tequila przybiera na wadzę ja tego nie zauważam ale kumpela mówi, że idzie w dobrą strone ku normalnemu wyglądu. Tequila właśnie leży koło mnie przy stołku i wam daje mocnego Buziala Quote
DORRAG Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć Kitka:p Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia...kuruj sie bo wiosne mamy :multi: :multi:zamiast w łóżku leżeć trzeba na spacerki chodzić:p Quote
Kitka20 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='bonita']Kitka :) a nie wybierasz się czasem kiedy do Bielska? Może spotkały byśmy się z psiakami? np na lotnisku? co Ty na to? Hej Bonitko no pewnie że jestem za:D:D Twoje Boksie są moimi idolami (no jeszcze Avanti to mój luby) i z miłą chęcią was poznam. Z tym, że z racji tej że mój TZ sprzedał samochód:angryy: moje godziny bycia w Bielsku mogą być :hmmmm: od około 14 do 22:30 tak mam pociągi (Tequila nie nadaje się na autobus dłużej niż 30min) do tego dochodzi, że ja muszę się wykurować by być zdrowa no i musi być ciepło ale z miłą chęcią jeśli godzinki popołudniowe będą Ci pasowały bo pociąg poranny mam o 4 rano do Bielska:loveu: A nawet myślałam sobie by złożyć Ci propozycję spotkanka Bo Teki już zdrowa P.S. a cyknę wam teraz jakąś domową fotkę i wieczorkiem wstawię może nawet kilka też polowo-smyczowych nie spuszczam jej na osiedlu bo boje się że będą małe ja tępa jestem nie rozpoznaję cieczki a już mi pudelek-gwałcicielek się na nią wspinał:lol: a ona się nastawiała Quote
bonita Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Kitka20']Hej Bonitko no pewnie że jestem za:D:D Twoje Boksie są moimi idolami (no jeszcze Avanti to mój luby) i z miłą chęcią was poznam. Z tym, że z racji tej że mój TZ sprzedał samochód:angryy: moje godziny bycia w Bielsku mogą być :hmmmm: od około 14 do 22:30 tak mam pociągi (Tequila nie nadaje się na autobus dłużej niż 30min) do tego dochodzi, że ja muszę się wykurować by być zdrowa no i musi być ciepło ale z miłą chęcią jeśli godzinki popołudniowe będą Ci pasowały bo pociąg poranny mam o 4 rano do Bielska:loveu: A nawet myślałam sobie by złożyć Ci propozycję spotkanka Bo Teki już zdrowa P.S. a cyknę wam teraz jakąś domową fotkę i wieczorkiem wstawię może nawet kilka też polowo-smyczowych nie spuszczam jej na osiedlu bo boje się że będą małe ja tępa jestem nie rozpoznaję cieczki a już mi pudelek-gwałcicielek się na nią wspinał:lol: a ona się nastawiała kuruj się Kitka, pogoda coraz ładniejsza się robi:loveu: Jak najbardziej odpowiadają mi popołudniowe godziny, jak wyzdrowiejesz i będzie ciepełko to się umówimy :D Zdrówka Kitka i buuuziaki dla Teki:loveu: Quote
Kiłi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzieńdoberek:multi: :multi: No no czekamy na jakieś zdjątka:mad: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Halo, halo... miały być fotki :mad: :mad: :p Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam :buzi: prosze mi tu szybciutko do zdrówka wracać ;) pozdrawiam i czekam na focie ;) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kate I Luka napisał(a):Halo, halo... miały być fotki :mad: :mad: :p No właśnie:sadCyber: Quote
Kitka20 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Tylko żeby były fotki muszę mieć dostęp do dogomani a jako tako nie mam:angryy: ciągle jakieś prace na forum ech no ale może zachwile mnie nie rozłączy jak naprawię kompa(wgram windowsa, którego skasowałam wczoraj) a na tym kompie (mojego TZ ta nie ma wejścia USB) czyli nie wgram fot Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 o wrrrrrrrrr :angryy::angryy::angryy::angryy: staram sie cierpliwie czekać ;) pozdrawiam. Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć:p Ja też czekam na fotki a tu nic...:placz: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja dalej czekam... :cool3: dokładnie :cool3:;):cool3: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 eeeechh, obiecanki cacanki, a zdjątek nadal brak:cool3::mad: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No nie... tyle dni mnie nie było, a tu ani newsów, ani fotek :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: Czekam nadal :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kolejka czekających na nowe zdjęcia się wydłużyła... ja się do niej przyłączyłam :razz: dzieńdoberek!!! Quote
Recommended Posts