Kitka20 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Witaski Teklunia ma się dobrze i bawi się w nianie:) przyjechała siostra z siostrzenicą, którą moja psina poprostu uwielbia kręci doopką już na kilometr jak ich widzi:) ech ta zmienna pogoda raz śnieg a raz ciepło ja chcę ciepło Quote
Kasia_zg Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witam...własnie zawitałam na wasza galerie ogladam foteczki i przynaje że słodziutka masz psinke...ładna pannica z niej wyrośnie. Miłego popołudnia życze Pozdrawiam Quote
Kiłi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kitka20 napisał(a):ech ta zmienna pogoda raz śnieg a raz ciepło ja chcę ciepło U mnie ani widu ani słychu śniegu... tylko deszcz i deszcz...ale to dobrze bo ja śniegu nie lubie. A u was na serio śnieg?? Wiosną??:crazyeye: Quote
DORRAG Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cześć:p A u nas już nie ma śniegu, wszystko stopniało:multi: Quote
Medorowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Heloł:p Brawa dla pielęgniarek:diabloti: :diabloti: ;) Quote
credita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 pstryknij jakieś nowe fotosy dziewczynie,bo dawno nie było:eviltong: Quote
Kitka20 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Oki oki ale muszę podładować baterje oraz będą to domowe fotki łużkowe bo na dworze deszcz że Tekla tylko sik i już do domu trzeba się prosić żeby kupkę jeszcze strzeliła:diabloti: Quote
Kitka20 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Zapewne niektórzy z was wiedzą, że kocham konie i marzy mi się mieć chociaż jednego. Ale moją ulubioną rasą konia, którego pewnie nigdy nie będe miała jest Saddlebred, poprostu szukałam po całym necie i nie mogę znaleźć jakiejkolwiek stronki gdzie jest wzmianka, by taka rasa była na sprzedaż w Polsce. A ten koń tak wygląda: czyż nie jest śliczny??? Ma do 160cm w kłębie dostojne ruchy i jest ceniony pochodzi ze Stanów zjednoczonych ja go chcę mieć:-( No ale może kiedyś mi się poszczęści i sprowadzę go z Ameryki (marzenia, które nigdy się nie spełniają) Jest znalazłam ten obrazek właśnie ten koń mnie urzekł ta maść itp. (taki sam obrazek mam w mojej pierwszej o koniach książce) Koń saddlebred pochodzi ze Stanów Zjednoczonych. Jest bardzo szybki, a jednocześnie pełen wdzięku-każdym ruchem manifestuje zgrabną sylwetkę. Quote
DORRAG Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Bardzo ładny konik:loveu: :loveu: Kitka trzymam kciuki z całych sił :thumbs: żeby twoje marzenia sie spełniły:p Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Idż do galerii Debe, tam nacieszysz oczy konikami :loveu: Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A ja czekam na foteczki Teki a nie koników:obrazic: Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: co tam u was słychać? Iwonka jak się czujesz i jak Teki? Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Brydzień :) Pisaj co u Was słychać, i czekamy na fotki ślicznotki, taka piękna pogoda to pewno dużo spacerujećie :loveu: Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Kitka :) a nie wybierasz się czasem kiedy do Bielska? Może spotkały byśmy się z psiakami? np na lotnisku? co Ty na to? Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Berek... I jak tam, byłaś już u ginekologa? Miałaś chyba wizytę na dziś... Pisz szybko, bo ciekawe jesteśmy :p No i co tam u Tekuilki :) Przybiera już na wadze? Doszła do siebie? Quote
DiDDlina85 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Kiedy nowe zdjęciaTekluni?? Baterie juz podładowane??:p Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witajcie słonecznie:multi: :multi: :multi: Ja też proszę o dużo fotek piękności boksiowej:loveu: Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Doberek:p Kiedy można się spodziewać nowych fotek:cool3: :cool3: Czekamy z (nie)cierpliwością:razz: Quote
mar....ka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Heloł opowiadaj mi tu szybko jak po wizycie u gina. Było USG???? U was tez tak cieplutko???Nowe zdjęcia bys kobito powstawiała, siedze na urlopie i nie mam co ogladac. Pewnie jak wrócę do pracy, to zasypiesz galerię. Dawaj mi tu szybko foty:mad: i opowiadaj co tam u dzidzi słychac. Quote
Recommended Posts