Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaski Teklunia ma się dobrze i bawi się w nianie:) przyjechała siostra z siostrzenicą, którą moja psina poprostu uwielbia kręci doopką już na kilometr jak ich widzi:) ech ta zmienna pogoda raz śnieg a raz ciepło ja chcę ciepło

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam...własnie zawitałam na wasza galerie ogladam foteczki i przynaje że słodziutka masz psinke...ładna pannica z niej wyrośnie.
Miłego popołudnia życze Pozdrawiam

Posted

Kitka20 napisał(a):
ech ta zmienna pogoda raz śnieg a raz ciepło ja chcę ciepło

U mnie ani widu ani słychu śniegu... tylko deszcz i deszcz...ale to dobrze bo ja śniegu nie lubie. A u was na serio śnieg?? Wiosną??:crazyeye:

Posted

Oki oki ale muszę podładować baterje oraz będą to domowe fotki łużkowe bo na dworze deszcz że Tekla tylko sik i już do domu trzeba się prosić żeby kupkę jeszcze strzeliła:diabloti:

Posted

Zapewne niektórzy z was wiedzą, że kocham konie i marzy mi się mieć chociaż jednego.
Ale moją ulubioną rasą konia, którego pewnie nigdy nie będe miała jest Saddlebred, poprostu szukałam po całym necie i nie mogę znaleźć jakiejkolwiek stronki gdzie jest wzmianka, by taka rasa była na sprzedaż w Polsce.
A ten koń tak wygląda:

czyż nie jest śliczny??? Ma do 160cm w kłębie dostojne ruchy i jest ceniony pochodzi ze Stanów zjednoczonych ja go chcę mieć:-(
No ale może kiedyś mi się poszczęści i sprowadzę go z Ameryki (marzenia, które nigdy się nie spełniają)

Jest znalazłam ten obrazek właśnie ten koń mnie urzekł ta maść itp. (taki sam obrazek mam w mojej pierwszej o koniach książce)

Koń saddlebred
pochodzi ze Stanów
Zjednoczonych. Jest bardzo
szybki, a jednocześnie pełen
wdzięku-każdym ruchem
manifestuje zgrabną sylwetkę.

Posted

Heloł opowiadaj mi tu szybko jak po wizycie u gina. Było USG????
U was tez tak cieplutko???Nowe zdjęcia bys kobito powstawiała, siedze na urlopie i nie mam co ogladac. Pewnie jak wrócę do pracy, to zasypiesz galerię. Dawaj mi tu szybko foty:mad: i opowiadaj co tam u dzidzi słychac.