Kitka20 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 No to zaczynamy tylko się nie przestraszcie bo ona barrrrrdzo chuda jest a takiego gula ma po zastrzykach troche rozmazane Filmiku nie umię wrzucić Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czesć Dziewczyny :) Koffana chudzielinka, ale teraz będzie jadła to przybierze :D Moja też kiedyś miała taką gulę po zastrzykach, ja ją rozmasowywałam, a Wam jak wet radził? Quote
Kitka20 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Nam kazał zostawić by samo zeszło, jej tego nie wolno dotykać bo ją boli jak troszeczkę mocniej przyciśnie się. Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kitka20 napisał(a):Nam kazał zostawić by samo zeszło, jej tego nie wolno dotykać bo ją boli jak troszeczkę mocniej przyciśnie się. Biedulka malutka. Wszystko się zagoi :) Quote
Kiłi Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Oj chudzinka, ale pewnie utyje:diabloti: Spotowi gula jeszcze się trzyma, a minęły już 2 tyg, od szczepienia:shake: Pooooooozdrawiamy:loveu: :loveu: :multi: Quote
Kitka20 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Witajcie dziewczyny i chłopaki, u nas śliczny dzionek aż chce się żyć:lol: Quote
izka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witaj Kitka:lol: Zgadzam sie z Toba, i nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby rozmnażac Faze , tyle bokserkow w schroniskach:shake: .co do tycia po sterylce to ,tak jak pisze Cimi wszystko zależy od trybu życia ,Fazka waży tyle co przed sterylka 30- 31 kg ,ma duzo ruchu ,wiec nie ma czasu przytyc:lol: . Kitka ,nam wet kazal masowac taka gulę po zastrzykach ,zeby szybciej sie rozeszlo ,no ale widac ze szkoły sa różne:roll: Teraz jak malutka zaczeła jesc to szybko ciałka nabierze, buziaczek dla sunieczki:loveu: Quote
Kitka20 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Buziaczek przekazany i wysyłamy wzrotne dla Fazulki i Rudaska. Dzisiaj ma już mniejszą tą gulę, miejmy nadzieję, że niedługo zniknie. Tequila przed chorobą miała dużo i długie spacerki, teraz się rozleniwiłyśmy bo chcę by trochę nabrała energi i wypoczeła. Jak tylko nabierze sił znowu będą wycieczki dalekie i intensywne, miejsc nam nie brakuję. Mamy rzekę, stadion, 30 min drogi piechotą mamy las górzysty godzinkę drogi mamy zalesione góry (łysa góra, bliźniaki trochę dalej Leskowiec i inne). Mi to nie sprawia kłopotów bo ja uwielbiam góry i zawsze chodziłam po naszych okolicznych górkach nie mają porównania z tatrami ale zawsze coś:evil_lol: a teraz przynajmniej mam towarzyszkę moich spacerów tak że utycie raczej jej nie będzie groziło. Zastanawiam się czy Tequila nadawałaby sie do spacerów przy koniu teraz to odpada bo jestem w ciąży ale kiedyś zamierzam wrócić do tego sportu Quote
DORRAG Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć:p Nasza też miała taką gule po zastrzyku, tylko nie na szyi:cool3: Ja masowałam i szybko zeszło. Quote
Wyjątek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kitka20 napisał(a):Mamy rzekę, stadion, 30 min drogi piechotą mamy las górzysty godzinkę drogi mamy zalesione góry (łysa góra, bliźniaki trochę dalej Leskowiec i inne). Mi to nie sprawia kłopotów bo ja uwielbiam góry i zawsze chodziłam po naszych okolicznych górkach nie mają porównania z tatrami ale zawsze coś:evil_lol: a teraz przynajmniej mam towarzyszkę moich spacerów tak że utycie raczej jej nie będzie groziło. Kitka tro my czekamy na jakies zdjatka z wycieczki po górach!! :D :razz: Quote
Cimi Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jesli zna konie, to czemu nie :cool3:. Najlepiej teraz by było zapoznać ja z jakimś koniem, żeby powąchała i później może przejść się piechotką z koniem i psem na smyczy, żeby później nie wchodziły sobie wparadę :lol:. Fiona jak miala rok poznała konia, ee konie i to kilka. Początkowa obawiała się ich, ale później było ok, widziała jak biegały czy wystawiały głowę w stajni, ale to wszystko, bo ja nigdy nie miałam takich ambicji, żeby na koniach jeździć :lol:. A co do gulki, Fiona też miała, ale tylko po antybiotykach, w sumie nie gulka a zgrubienie. Ale szybko znikało i wetka nie mówiła nic, żeby coś z tym robić :). Quote
Kitka20 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Cimi polecam jazdę konną jest naprawdę super a ile radochy jak koń zrzuci:D:D:D:D no wsumie na 12 lat spadłam tylko 2 razy z tego samego konia w ten sam dzień ale było naprawdę super:loveu: Quote
e.v.a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kitka20 napisał(a):Cimi polecam jazdę konną jest naprawdę super a ile radochy jak koń zrzuci:D:D:D:D no wsumie na 12 lat spadłam tylko 2 razy z tego samego konia w ten sam dzień ale było naprawdę super:loveu: a ten bol po zejscu z konia :loveu: znaczy tylko w pierwsze dni jazdy:loveu: echhh dawno nie jezdzilam:shake: juz zapomnialam jak to sie robi:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 evaxon napisał(a):a ten bol po zejscu z konia :loveu: znaczy tylko w pierwsze dni jazdy:loveu: echhh dawno nie jezdzilam:shake: juz zapomnialam jak to sie robi:evil_lol: Ewuś tego się nie zapomina wsiada się na konia i gna przed siebie:D:D:D:D:D no może przesadziłam ale nawet najlepszy instruktor Ci powie, że jazdy konnej się nie zapomina tylko ten strach po tak długiej przerwie blokuję. Ja spadłam bo: 1 nie spałam przez całą noc 2 wsiadłam na konia, który jest diabełkiem (ogier:diabloti:) 3 szalałam 4 koń się przestraszył 5 byłam nie wstanie i nie o alkochol chodzi:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kitka20 powiedz mi jaką karmę maleńka zajada? Quote
Kitka20 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Cześ AgaiTheta fajnie że wpadliście. Ona nie zjada karmy:evil_lol: jest na diecie ryż+wołowinka lub ryż+twarożek biały zalecone przez weta tak, że je gotowane i tak już pozostaniemy przy gotowanym Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Oo u koniczkach gadata;) Ja kucham kuniki:loveu: nawet kiedyś jeździłam:roll: Chciałabym zacząć znowu, to już prawie dwa lata przerwy:shake: Quote
kochana-umka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 hej dziewczynki, dawno mnie tu nie było, jak teklunia sie czuje? bo jestem troche do tyłu z informacjami:placz: , wycałuj fafelki i moze jakas mała fotka????;) pozdrowionka:eviltong: Quote
Kitka20 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Oo u koniczkach gadata;) Ja kucham kuniki:loveu: nawet kiedyś jeździłam:roll: Chciałabym zacząć znowu, to już prawie dwa lata przerwy:shake: Widzę, że Ty też kochasz koniki:multi: i nie jestem jedyna są wspaniałe, planowałam nabyć konia ale teraz to nie możliwe:-( kochana-umka zdjęcia stronka wcześniej a Teki ma się dobrze teraz trzeba ją utuczyć:diabloti: całus przekazany Quote
DORRAG Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A Ja kocham konie:loveu: , kiedyś próbowałam :roll: jeździć ale to było dawno temu. Quote
Recommended Posts