Kitka20 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Witamy serdecznie i co najwazniejsze już zdrowe:multi::multi::multi: Dzisiaj poszłam wcześniej z Tequilą bo chcę odwiedzić koleżankę w szpitalu która jest na podtrzymaniu ciąży. No i Pan wet powiedział że jeszcze tylko jutro tak na wszelki wypadek dostanie 2 zastrzyki i koniec czyli Tequila jest zdrowa:evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: dostaliśmy do domu saszetkę hmm z elektrolitami "Waltham" Rehydration Support z Royal'a Canin'a. Noc Tequilka przespała spokojnie, bez wymiotów. A co do tajemnicy ech dowiecie się w swoim czasie czyli może jutro może pojutrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kitka20']Witamy serdecznie i co najwazniejsze już zdrowe:multi::multi::multi: Dzisiaj poszłam wcześniej z Tequilą bo chcę odwiedzić koleżankę w szpitalu która jest na podtrzymaniu ciąży. No i Pan wet powiedział że jeszcze tylko jutro tak na wszelki wypadek dostanie 2 zastrzyki i koniec czyli Tequila jest zdrowa:evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: dostaliśmy do domu saszetkę hmm z elektrolitami "Waltham" Rehydration Support z Royal'a Canin'a. Noc Tequilka przespała spokojnie, bez wymiotów. A co do tajemnicy ech dowiecie się w swoim czasie czyli może jutro może pojutrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Swietna wiadomość Kitka Strasznie się cieszymy, teraz tylko uważaj baaardzo na Teki, bo przez jakiś czas po chorobie będzie jeszcze osłabiona Super wiadomość:multi: Quote
Kitka20 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Acha zapomniałam dodać, że teraz to najważniejsza sprawą jest jej paskudny chudy wygląd więc trzeba ją tuczyć ale jak wet pozwoli bo teraz może dostawac pół szklanki ryżu z czymś tam (do wyboru twaróg albo wołowina) co 2 godziny a tak to chyba za bardzo nie przybierze. Bonitko będe uważała (chociaż ona wogóle nie przypomina chorej psiny z zachowania :evil_lol: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kitka20']Acha zapomniałam dodać, że teraz to najważniejsza sprawą jest jej paskudny chudy wygląd więc trzeba ją tuczyć ale jak wet pozwoli bo teraz może dostawac pół szklanki ryżu z czymś tam (do wyboru twaróg albo wołowina) co 2 godziny a tak to chyba za bardzo nie przybierze. Bonitko będe uważała (chociaż ona wogóle nie przypomina chorej psiny z zachowania :evil_lol: :evil_lol: To super chodzi mi właśnie o jedzenie, bo po takiej chorobie pewno żołądek i wszystko tam:roll: jest osłąbione Ale wet powiedział co masz jej dawać, ryż jest bardzo delikatny,a do tego mięsko i wyrośnie baba z niej:loveu: a my będziemy oglądać foty:loveu: Quote
kochana-umka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hej Kitka, nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie ta wiadomość, to super że Teki ma już to za sobą, była naprawdę dzielną dziewczynką i się nie dała, wycałuj mocno te urocze fafelki, pozdrawiam Quote
kochana-umka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 aaaaaaaaaaaa, i oczywiście czekam na tą drugą wiadomość:cool3: buziaki:razz: Quote
Wyjątek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Miziam Teki i czekam na tą tajemnicza wiadomość :D I na fotki oczywiście :) Quote
Kitka20 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Tajemnicza wiadomość jutro a fotki jak Teki przybierze bo mnie TOZ oskarży:evil_lol::diabloti: Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hej Kituś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jjjeeeeejjjku strasznie się cieszę, nie wyobrażasz sobie jak :iloveyou::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool: koszyczek głasków i myziów dla fafluniastego stwora ZDWOWEGO STWORA !!!! I ja też czekam na tajemniczą wiadomość i na foteczki ;) Pozdrawiam. Quote
Kitka20 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Tequila już się na mnie patrzy jak na idiotkę bo co chwilunie idę i ją miziam od was i jeszcze od siebie hehe ale oczywiście się cieszy. Pozatym jest trochę urażona ma pustą michę z żarełkiem dostaje mało a i woda jakaś nie dobra:diabloti: ale ona te elektrolity musi wypić:lol: Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hhehehehehe.... Chciała bym zobaczyć ten jej wzrok zdziwiony mizianiem :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: jasne, że muysi, nie ma że boli ;) Quote
Wyjątek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No to Kitka juz mamy dzisiaj :D Czekamy :D A co do fotek to my Cie obronimy, nie martw się!;) Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Witam ale wy niecierpliwe jesteście Hehe Dzisiaj rano powtórzyłam test ciążowy i wyszły dwie kreski co oznacza że za jakieś 8 do 9 miesięcy Tequila będzie miała konkurencje:diabloti: tak najprawdopodobniej jestem w ciąży a musi to potwierdzić lekarz więc w poniedziałek czeka mnie sajgon jak ja nie lubie lekarzy:placz:. Wiecie co?? Naprawdę mi się udało że zmieniłam weterynarza, właśnie spotkałam gostka, który ma już 10 jak nie więcej letniego Boksera (mój ukochany Czomber:loveu:), który zawsze ze mną rozmawia przez co pozwalamy się pobawić naszym psiakom. No i rozmawialiśmy o Tequili, i o P. Z.(nie wiem czy mogę podawać nazwiska) i on też odradza tego Pana bo opowiedział mi o swoim siedmiomiesięcznym dalmatyńczyku, którego u pana Z leczył na odpchlenie. Ten czymś go pokropił nic nie wspomniał, że dla psa to trucizna i nie może się lizać, nie dał kołnierza wręcz przeciwnie powiedział, że nie potrzebny no i sami wiecie jaki koniec. Piękny rodowodowy (mniejsza nawet nierodowodowego było by szkoda) Dalmatyńczyk otruł się i nie dało się go uratować:angryy: Dlaczego ta lecznica jeszcze jest otwarta??? tyle z nią afer było, każdy się na nią skarży. Przecież ja też miałabym po psie gdybym nie zmieniła weta, jego teza 3 szczepienia przeciw parwowirozie w wieku 3,5 miesiąca to przedawkowanie" spowodowała, że Teki zachorowała. Czy ten świat zmieni się wkońcu na lepsze??? Quote
Wyjątek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 łohohooo no prosze! Gratuluję najserdeczniej jak potrafię! :D Choc przyznam szczze, że domyślałam się, że chodzi o małe bobo:p Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kitka gratuluję :multi: :multi: :multi: Będzie malutki dzidziuś :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A jak to się stało, że nas tu wcześniej nie było :roll: :roll: :roll: Gratulujemy :multi: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madzia i medor napisał(a):A jak to się stało, że nas tu wcześniej nie było :roll: :roll: :roll: Gratulujemy :multi: Nie wiem jak to się stało córciu:niewiem:widać tropem mamci nie chodzisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Kitka:multi: My oczywiście również Gratulejszyn:multi: :cool3: domyślałam się:cool1: 8) Pozdrowionka Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Witajcie dziewuchy:diabloti: Teraz to mnie dręczy zagadka chłopiec czy dziewczynka:hmmmm: ale po tym jak widzę czekoladę to bym ją tonami jadła myśle i mam taką nadzieje że to dziewczynka Quote
Kiłi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ooooooo gratki gratki wielkie:cool2: :bigcool: :bigcool: :jumpie: To trzeba opić!! :drinking: :knajpa: :drinka: :beerchug: A co do lecznicy to może gdzieś zgłosić...tylko gdzie?:roll: Spot, Tops i Magnus przesyłają dla Was Pooozdrowienia:multi: :multi: i całusy:loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć Iwonko :multi: Ale się cieszę, że tajemnica, która tak naprawdę była do przewidzenia została już potwierdzona. Gratulacje serdeczne. W takim badź razie nie wiem czy to dobrze, że nosiłaś sama Teki do weta :mad: Oszczędzaj się kobitko, a to czy to będzie girl czy boy - wszystko jedno [SIZE="1"](choć sama marzę o synalku :diabloti: ) Gratki WIELKIE :multi: Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziękuję za pozdrowienia. A żeby zgłosić no nie wiem czy bym się odwazyła:hmmmm: Wadowice to mała mieścina i Pan Z to zięć mojej ulubionej sąsiadki, już kiedyś miałam z nią zatarg (byłam mała głupia i bezczelna:evil_lol:) i mówie że już nigdy więcej bo znam żone Pana Z i to taka zołza prawniczka w dodatku jest, że i tak mężulka obroni. Pozatym tylko ja bym się chyba odważyła bo wszystcy mówią swoje ale też się boją. Ech z pozoru taki miły się wydawał, na początku Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Iwonko :multi: Ale się cieszę, że tajemnica, która tak naprawdę była do przewidzenia została już potwierdzona. Gratulacje serdeczne. W takim badź razie nie wiem czy to dobrze, że nosiłaś sama Teki do weta :mad: Oszczędzaj się kobitko, a to czy to będzie girl czy boy - wszystko jedno (choć sama marzę o synalku :diabloti: ) Gratki WIELKIE :multi: Yhym też się boję, że coś nie tak przez to będzie ale w poniedziałek się pewnie dowiem:cool3: Ja też zawszę chciałam mieć chłopca i po części pewnie teraz (nie ważne kto ale byleby zdrowe) tylko jak będzie dziewczynka to lepiej się z moją siostrzenicą będzie dogadywać. Ale imie dla chłopca już mam:p Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 bonita napisał(a):Nie wiem jak to się stało córciu:niewiem:widać tropem mamci nie chodzisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kitka20 napisał(a):zie dziewczynka to lepiej się z moją siostrzenicą będzie dogadywać. Ale imie dla chłopca już mam:p :cool3: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześc, tez przejrzałam Twoją galerię, sliczna kruszynka:loveu: :loveu: :loveu: ------------- Jednak wracając do ostatniego tematu po pierwsze wielkie gratulacje, a po drugie to jakie imie wymysliłaś??? Quote
Kitka20 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziękuję majoka:cool3: śliczna a jaka dożarta Quote
Recommended Posts