Akadna Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 masz przecudną sunie, którą jutro namaluje :) (rymło mi siem, hehe) Quote
bonita Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hejka :multi: Jest słonecznie , więc pewno będą jakieś nowe fotki he :cool3: Quote
Kiłi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 http://images13.fotosik.pl/104/883f730f584f11cdmed.jpg :loveu::loveu: Buziolki w pyska i mizianko w doopeczke ode mnie dla Tekluni:loveu::evil_lol: Quote
tygra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 jaka słodka śpioszka :) http://images13.fotosik.pl/104/3deb0ceb80ccca7emed.jpg Quote
bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A czemu tu cicho jest :cool3:, tylko nie mów że się uczysz:razz::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :hand: [FONT=Arial]heyka ....a Wy gdzie ;)[/FONT] Quote
Kitka20 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 A my właśnie odpoczywamy po spacerku z psiulami i ciężkim tygodniu zakówania :diabloti: bom od początku roku nic się nie uczyłam. Quote
Cimi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Przeswietlenie robi sie na glupim jasiu, no przynajmniej tak u mnie jest. Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Kitka20']Hej dziewczyny zdjęcia będą hmm raczej w piątek dzisiaj nie wychodziłam nika dalej bo jakiś babsztyl mnie uderzył w brzuch i leżałam cały dzień ech. Obdzwoniłam wszystkie lecznice jakie znam bo planuje zrobic Tequili badania dokładne czyli krew mocz kał ona za chuda jest a je dobrze w miare nie grymasi no może czasami. A w przyszłym miesiącu chyba zrobimy prześwietlenie na dysplazje chciałabym miec pewnośc, że jest całkowicie zdrowa, z drugiej jednak strony ma byc w tym celu usypiana i boję się, że się nie wybudzi a nasz wet powiedział że jest takie ryzyko ale minimalne a ja panikara przecież jestem, w dodatku pesymistka i wiecie jakie mam myśli? co robic?????? zaryzykowac??? dla pewności?? prześwietlenie miałaby robione w krakvecie w Krakowie. Z pozytywnych wieści niektórzy słyszeli o tej historii :multi: razem z Fundacją Dar Serca uratowaliśmy Klaczkę Jagnę [FONT=Arial]:shake:...o rany nic nie rozumię co się stało ........ale chyba wsio oki z Tobą ... Mam nadzieję że Tekunia zdrowa bedzie jak rydz;)[/FONT] Quote
Akadna Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kiteczko, wiesz Twoje Teklunia jest bardzo trudna do narysowania:roll: Podchodzę do niej już 4 raz i zdecydowałam się na zdjęcie w pościeli :) Mam nadzieję że nie będziesz zła?? :???: pzdr, głady dla Teklu:loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Kitka20']Trochę mnie brzuch pobolowuję, jak szłam do weternarza zapytac się o badania jakaś babka mnie w brzuch walła i chyba specialnie bo dużo miejsca miała na wyminięcie a jak ją zaczełam przeklinac (zabolało mnie bardzo i to jeszcze nie to najgorsze tylko że ja jestem w ciąży i boje się o swoje dzidzia) to się pi.......... zaczeła głupkowato uśmiechac, na szczęście mój lekarz powiedział że z dzidzią spoko. Co do Tequili też mam nadzieje że zdrowa będzie to ja się uparłam na te badania [FONT=Arial]:razz:tak własnie pomyślałam ...że chyba o dzidzę chodzi ..ale nie bylam pewna ...uważaj na siebie ..na was :loveu:....a babsztyl:angryy::angryy::angryy:szkoda gadać :shake: a badanka Tequilki ...masz rację , lepiej mieć pewność [/FONT] Quote
Akadna Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 co za baboch:angryy: :angryy: Dbaj o siebie:] Zapomniałam dodać, że jesli nie chcesz żeby TeQQuilla była w łóżku mogę ją zrobić w ogrodzie,;) Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Kitka20']Trochę mnie brzuch pobolowuję, jak szłam do weternarza zapytac się o badania jakaś babka mnie w brzuch walła i chyba specialnie bo dużo miejsca miała na wyminięcie a jak ją zaczełam przeklinac (zabolało mnie bardzo i to jeszcze nie to najgorsze tylko że ja jestem w ciąży i boje się o swoje dzidzia) to się pi.......... zaczeła głupkowato uśmiechac, na szczęście mój lekarz powiedział że z dzidzią spoko. Co do Tequili też mam nadzieje że zdrowa będzie to ja się uparłam na te badania[/quote] Co za głupia pi....:angryy::angryy::angryy: Badania warto zrobić;) Quote
Kiłi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jesos Kitka ty na siebie uważaj!! Babie durnej to bym w morde dała, że by jej ten uśmiech zszedł z pyska!! Moją Kitke bić??:mad::mad: Mizianko dla Teki:loveu: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 boszeee co za baba:angryy: dobrze ze z dzidzia okej :cool3: zdrowka dla ciebie dzidzi i Teki :loveu: Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witanko:) pozdrawiamy słonecznie w chmurny dzionek:) były zdjęcioszki? na razie jestem zatyrana, nie mam kiedy nadrobić... ale tu wrócę :cool3::p Quote
Akadna Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 W mojej galerii rysunek Tekli. zapraszam;) Quote
Recommended Posts