credita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 no tak skoro nie ma fotek to może inaczej;co tam słychać?:razz: Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
Kitka20 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dziewczyny naprawdę wam dziękuję jesteście super i obiecuję dzisiaj rano fotki wstawie narazie domowe ale już niedługo będą i spacerowe. Poprostu te chorubsko mnie rozłożyło na łopatki na całe święta mam tylko jeden placek (mazurek) upieczony i kilka zdjęć Quote
Kitka20 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Czas na zdjęcia Tequili, Narazie macie domoweych kilka ale już niedługo będą i polowe:) Tak mi się boczki zaokrągliły wydaje mi się że już jest grubsza a tak proszę łapką a tu część 2 proszenia Narazie to wszystkie wesołego alleluja dla wszystkich i smacznego jajka. Niezapomnijcie piesów poczęstować Quote
Kiłi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 UU Teklunia już powoli ciałka nabiera:loveu: :loveu: No to my życzymy wesołych świąt i miłej atmosfery!!:multi: U mnie całą rodzine napadły jakieś świąteczne porządki...tylko ja się lenie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 hehe no ja też mam lenia po tej chorobie się rozleniwiłam. A kumpel nie chcę mi okien umyć hehehehe A tak nie na temat świąteczny jak myślicie dziewczyny kiedy mogę Tequile wykąpać?? (nigdy nie była kompana) a słyszałam że po parwowirozie też trzeba odczekać. a często ostatnio chodziłyśmy w łańcuszkowej obróżce i ma teraz na szyji takie czarne Quote
bonita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Świetna :loveu: i faktycznie nabrała troszkę ciała :D Wykąpać już możesz, najlepiej wieczorem po spacerku, żeby mokra na pole nie wychodziła, bo by się mogła przeziębić- do kąpieli polecam szare mydło, albo psi szampon ,ak tam wolisz :) Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Wielkanocnych Dla Ciebie i Tekli :loveu: Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 UU:multi: Jest Teklunia:multi::loveu::loveu: Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
credita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ja też polecam wieczorną kąpiel i szampon najlepiej dla alergików jeżeli już bo boksie to uczuleniowce:lol: Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Kitka20'] o jestyś jaka mordeczka ;) piękkna Teki ;) aha - Wesołych Świąt ;) Quote
Kitka20 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 No to jutro ją wykompie, Trzymajcie za mnie kciuki bo ja nie wiem jak sobie dam rady, jak Tequila będzie się zachowywać, ale dla niej wejście w kałuże to katastrofa a co dopiero do wanny:evil_lol: tym bardziej że TZ mi nie pomoże bo się pokłuciliśmy Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nio to raz siem szybciutko pogodzić na święta :mad::mad::mad: poradzisz sobie ;), skoro sunia sie wodyy nie boi to spoko. Moja sie wody nie boi, ale tej wody z kauży czy w wannie, a jeżeli chodzi o pływanie to w życou ;) Quote
Kitka20 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witaski coś cichutko u nas a ja wygrzebałam jeszcze jedno zdjątko Swoją drogą pokaże wam porównanie jak Tequila przytyła Przed i teraz (TZN z przed tygodnia bo dalej ją pasę:diabloti: jeszcze będzie z niej tłuścioszek) Quote
bonita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Fajowo że je i przybiera :) Paś, paś ją dalej :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hejka Tekilki :) :) Prosząca Teki prezentuje się świetnie :) Quote
Kitka20 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Witaski dziewczyny, ale jestem padnięta 4 godziny poza domem ale za to Tequila jest szczęśliwa, wybiegana ze swoją nową koleżanką czekoladową amstafką/pitbullką (sorki nie rozpoznaję tych dwuch ras) ech szkoda że aparatu nie wziełam Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Szkoda, że nie było aparatu:shake: :shake: :shake: Ja uwielbiam i amstafy i pitule:loveu: Koło mnie zamieszkała właśnie mieszanka amstafa z pitem - słodki szczyniol:loveu: Kumpel Medora:lol: Quote
Kitka20 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Koło mnie też mieszka pitbul(suka) ale ten to z moją się nigdy nie pobawi (pogryzła mi kiedyś mojego kundelka, tak że z ledwością go uratowaliśmy kolo szkoli ją na agresje) ale na osiedlu mojego TŻ-ta są aż dwa przesłotkie amstafy/pity ten czekoladowy to nie wiem czy pitka czy astka ale ten czarno-biały(wyglądający jak krówka:)) to wiem, że to ast i one są bardzo fikuśnie przyjazne. Ja nie dyskryminuje tych ras bo są bardzo super pod warunkiem, że są w odpowiednich rękach co gratuluję tym synkom z kopernika. Tylko TŻ-ta do tego trzeba przekonać bo on odciąga Tekle od tych dwóch (TŻ twierdzi, stereotypowo czyli każdy ast/pit/bull jest agresywny) Quote
e.v.a Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :evil_lol: agresja agresja ale ... pity i asty bywaja bardzo nie wyrzyte sexualnie:evil_lol: ja to nie wiem co im w tych wielkich glowach siedzi:evil_lol: a tak wogole to witanko :) widac ze Teki przybiera a wadze :) ( cos tak jak ja :evil_lol: ) pozdrawiamy i zapraszamy do nas ( lans:cool1: ) Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 My też się witamy , lansujemy, i zapraszamy na wizytę do nas :D :D :D Quote
Recommended Posts