Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny naprawdę wam dziękuję jesteście super i obiecuję dzisiaj rano fotki wstawie narazie domowe ale już niedługo będą i spacerowe.
Poprostu te chorubsko mnie rozłożyło na łopatki na całe święta mam tylko jeden placek (mazurek) upieczony i kilka zdjęć

Posted

Czas na zdjęcia Tequili, Narazie macie domoweych kilka ale już niedługo będą i polowe:)

Tak mi się boczki zaokrągliły wydaje mi się że już jest grubsza

a tak proszę łapką

a tu część 2 proszenia

Narazie to wszystkie wesołego alleluja dla wszystkich i smacznego jajka. Niezapomnijcie piesów poczęstować

Posted

UU Teklunia już powoli ciałka nabiera:loveu: :loveu: No to my życzymy wesołych świąt i miłej atmosfery!!:multi: U mnie całą rodzine napadły jakieś świąteczne porządki...tylko ja się lenie:evil_lol: :evil_lol:

Posted

hehe no ja też mam lenia po tej chorobie się rozleniwiłam.
A kumpel nie chcę mi okien umyć hehehehe
A tak nie na temat świąteczny jak myślicie dziewczyny kiedy mogę Tequile wykąpać?? (nigdy nie była kompana) a słyszałam że po parwowirozie też trzeba odczekać.
a często ostatnio chodziłyśmy w łańcuszkowej obróżce i ma teraz na szyji takie czarne

Posted

Świetna :loveu: i faktycznie nabrała troszkę ciała :D
Wykąpać już możesz, najlepiej wieczorem po spacerku, żeby mokra na pole nie wychodziła, bo by się mogła przeziębić- do kąpieli polecam szare mydło, albo psi szampon ,ak tam wolisz :)

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Wielkanocnych
Dla Ciebie i Tekli :loveu:

Posted

UU:multi: Jest Teklunia:multi::loveu::loveu:

Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych!

Posted

No to jutro ją wykompie,
Trzymajcie za mnie kciuki bo ja nie wiem jak sobie dam rady, jak Tequila będzie się zachowywać, ale dla niej wejście w kałuże to katastrofa a co dopiero do wanny:evil_lol: tym bardziej że TZ mi nie pomoże bo się pokłuciliśmy

Posted

nio to raz siem szybciutko pogodzić na święta :mad::mad::mad:
poradzisz sobie ;), skoro sunia sie wodyy nie boi to spoko.
Moja sie wody nie boi, ale tej wody z kauży czy w wannie, a jeżeli chodzi o pływanie to w życou ;)

Posted

Witaski coś cichutko u nas a ja wygrzebałam jeszcze jedno zdjątko

Swoją drogą pokaże wam porównanie jak Tequila przytyła
Przed

i teraz (TZN z przed tygodnia bo dalej ją pasę:diabloti: jeszcze będzie z niej tłuścioszek)

Posted

Witaski dziewczyny, ale jestem padnięta 4 godziny poza domem ale za to Tequila jest szczęśliwa, wybiegana ze swoją nową koleżanką czekoladową amstafką/pitbullką (sorki nie rozpoznaję tych dwuch ras) ech szkoda że aparatu nie wziełam

Posted

Szkoda, że nie było aparatu:shake: :shake: :shake:
Ja uwielbiam i amstafy i pitule:loveu:
Koło mnie zamieszkała właśnie mieszanka amstafa z pitem - słodki szczyniol:loveu: Kumpel Medora:lol:

Posted

Koło mnie też mieszka pitbul(suka) ale ten to z moją się nigdy nie pobawi (pogryzła mi kiedyś mojego kundelka, tak że z ledwością go uratowaliśmy kolo szkoli ją na agresje) ale na osiedlu mojego TŻ-ta są aż dwa przesłotkie amstafy/pity ten czekoladowy to nie wiem czy pitka czy astka ale ten czarno-biały(wyglądający jak krówka:)) to wiem, że to ast i one są bardzo fikuśnie przyjazne. Ja nie dyskryminuje tych ras bo są bardzo super pod warunkiem, że są w odpowiednich rękach co gratuluję tym synkom z kopernika. Tylko TŻ-ta do tego trzeba przekonać bo on odciąga Tekle od tych dwóch (TŻ twierdzi, stereotypowo czyli każdy ast/pit/bull jest agresywny)

Posted

:evil_lol: agresja agresja ale ... pity i asty bywaja bardzo nie wyrzyte sexualnie:evil_lol: ja to nie wiem co im w tych wielkich glowach siedzi:evil_lol:

a tak wogole to witanko :)
widac ze Teki przybiera a wadze :) ( cos tak jak ja :evil_lol: )

pozdrawiamy i zapraszamy do nas ( lans:cool1: )