e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 heloł fajnie ze mala wraca do normy:multi: Quote
bonita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Sjuper że już lepiej z Teki :) Wpadnijcie do Dogo na dłużej a nie tylko z doskoku :D Pozdrowionka Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Witajcie kochani. Tequila ma się o wiele lepiej, pcha sie do łóżka szczeka z radości zjada właśnie wędzone kości które jej strasznie smakują. Wieczorkiem wstawie zdjęcia z cyklu "zajadam kość którą dostałam od wójka:lol:" Swoją drogą mam nadzieje że już wszystko będzie obracało się tylko na lepsze Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witajcie kochane dziewczynki!!! Strasznie się cieszę, że już wszystko o key!!!! wpadniemy potem na obiecane zdjecia!!! Quote
DORRAG Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Super że z maleństwem już dobrze:multi: No to teraz czekam na fotki:p Quote
arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bardzo się cieszymy że już wszytsko OK ;);) :multi::multi:. Quote
bonita Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witajcie , a gdzie obiecane fotki :cool3: Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Ale mi dogo chodzi nie ma co od 2 godzin próbuję się wbić na wątek Teki i nic. ae pyszna ta kosteczka mniam mniam zabawa na pół dnia więcej jutro żeby wam się moja tequilka nie znudziła. Sorki za jakość zdjęć ale jakoś nie wiem co i jak z ustawieniami po kombinacji coraz lepiej Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 oj Kitka musisz aparacik rozpracowac koniecznie bo widać jak przez mglę. Co to za aparat - moze auto trzeba ustawić i już. Quote
Kitka20 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 No właśnie na auto są takie brzydkie zdjęcia hmm albo aparat do bani albo ja Quote
DORRAG Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć :p Ale pyszna kosteczka:p :loveu: Nie wiem jak Tobie ale Mi dzisiaj Dogo tak muli ze szkoda słów:shake: Quote
Kitka20 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Hej witajcie mi dogo taksamo muli że hej 2 minuty mi wchodzi (opera ma oddliczanie) to normalnie mmnie tak denerwuje że hej obcy atakują:lol: Quote
Kitka20 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Wiecie co dziewczyny?? ja już nie wiem co mam robić:shake: Już się cieszyłam, że wkońcu mogę zmienić dywan(ten był poświęcony na wiek szczęniecy Teki sami wiecie nauka czystości itp.) ale albo przez tą jej chorobę coś jej się w móżdżku pozmieniało i jej przejdzie albo całe moje nauki idą na marne Tequila bez żadnych oznak zaczeła załatwiać swoje potrzeby gdzie?? na dywan i jak mam sobie z tym poradić 5 minut wcześniej byłyśmy na spacerze a ona ma już 7 miesięcy. latam ze szmatką a Tequila mnie normalnie rozkłada na łopatki. Dotego kłucę się przez to z TŻ-tem on nie rozumie i może ma rację, że ją rozpieściłam??:shake: No nic trzeba popracować nad psiakiem bo normalnie nie wytrzymuje moja wina że nie potrafie się na nią gniewać to fakt ale robie wszystko co możliwe Quote
kochana-umka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Hejka Kitka, bojku ale masz ślicznego fafelka:loveu::loveu::loveu: i te uszalki takie piękne, cudna Teqilka. Buziaczki w mordeczki:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 kochana-umka dziękujemy buziaczki przekazane a zachwile idziemy :monalisa: Quote
tygra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 tak bywa, moja też rozpieszczona i też z TZ sie kłucę non stop o psa. Może ma chory pęcherz po prostu Quote
Imbirka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witajcie, cieszę się, że z małą jest już lepiej:multi::multi::multi::multi: Co do załatwiania swoich spraw na dywanie, czasami się tak zdarza, że pies po chorobie tak reaguje. Sunia znajomych też tak miała, po jakiś paru dniach jej przeszło i wszystko wróciło do normy, może się źle czuje albo jeszcze coś jej dolega:cool3: Quote
Kiłi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oj jaka pyszna kość:loveu: A z tym sikaniem to nie musi być rozpieszczona, ma kobita prawo po chorobie. Magnusowi też jeszcze zdarza się zwalić koopsko czy sisiu zrobić;) Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mniam, mniam Dzieńdoberek Iwonko :) :) :) Mam nadzieję, że problem załatwiania się Tekluni szybciutko minie... Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Na pocieszenie też ci powiem, że mój Haker po zapaleniu jelita grubego, też zaczął załatwiać się w domu, i po zmianie jedzenia również :razz: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witanko :) , dziś tak na moment :) Jutro będę dłużej Quote
Recommended Posts