Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie kochani.
Tequila ma się o wiele lepiej, pcha sie do łóżka szczeka z radości zjada właśnie wędzone kości które jej strasznie smakują. Wieczorkiem wstawie zdjęcia z cyklu "zajadam kość którą dostałam od wójka:lol:" Swoją drogą mam nadzieje że już wszystko będzie obracało się tylko na lepsze

Posted

Ale mi dogo chodzi nie ma co od 2 godzin próbuję się wbić na wątek Teki i nic.

ae pyszna ta kosteczka mniam mniam

zabawa na pół dnia

więcej jutro żeby wam się moja tequilka nie znudziła. Sorki za jakość zdjęć ale jakoś nie wiem co i jak z ustawieniami po kombinacji coraz lepiej

Posted

Wiecie co dziewczyny?? ja już nie wiem co mam robić:shake: Już się cieszyłam, że wkońcu mogę zmienić dywan(ten był poświęcony na wiek szczęniecy Teki sami wiecie nauka czystości itp.) ale albo przez tą jej chorobę coś jej się w móżdżku pozmieniało i jej przejdzie albo całe moje nauki idą na marne Tequila bez żadnych oznak zaczeła załatwiać swoje potrzeby gdzie?? na dywan i jak mam sobie z tym poradić 5 minut wcześniej byłyśmy na spacerze a ona ma już 7 miesięcy. latam ze szmatką a Tequila mnie normalnie rozkłada na łopatki. Dotego kłucę się przez to z TŻ-tem on nie rozumie i może ma rację, że ją rozpieściłam??:shake: No nic trzeba popracować nad psiakiem bo normalnie nie wytrzymuje moja wina że nie potrafie się na nią gniewać to fakt ale robie wszystko co możliwe

Posted

Witajcie, cieszę się, że z małą jest już lepiej:multi::multi::multi::multi:
Co do załatwiania swoich spraw na dywanie, czasami się tak zdarza, że pies po chorobie tak reaguje. Sunia znajomych też tak miała, po jakiś paru dniach jej przeszło i wszystko wróciło do normy, może się źle czuje albo jeszcze coś jej dolega:cool3:

Posted

Oj jaka pyszna kość:loveu:
A z tym sikaniem to nie musi być rozpieszczona, ma kobita prawo po chorobie. Magnusowi też jeszcze zdarza się zwalić koopsko czy sisiu zrobić;)