Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Hmmm naukę podejmujemy i jest bardzo dobrze jak na wiejskiego burka tylko 2 osoby na krzyż nie sa w stanie wszystkiego ogarniać:(
Dzisiaj przywiozłam zagłodzoną ONkę:( Obecnie głównym problemem jest to,że Żaba i Mucha blokują miejsce dla innych psów które baaaardzo potrzebują pomocy a my nie mamy ich gdzie umieszczać.

Mało rąk do pracy...ehh...
Ale dla mnie to jest niepojęte, że po tylu ogłoszeniach w takich dużych miastach nikt nie chce suczek chociaż na DT wziąć :shake:
A jak z ich zdrówkiem?

No i co u Sary słychać?

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ilmina napisał(a):
Ale dla mnie to jest niepojęte, że po tylu ogłoszeniach w takich dużych miastach nikt nie chce suczek chociaż na DT wziąć :shake:
A jak z ich zdrówkiem?

No i co u Sary słychać?

ja też tego nie mogę pojąć...:(:(:(

no właśnie - jak tam Sara? Jest grzeczna?

Posted (edited)

zrobiłam Muszce i Żabce wyróżnione ogłoszenie na alegratka z info że potrzebuje co najmniej domu tymczasowego inaczej może trafić do schronu oraz z dopiskiem że jest możliwa pomoc w transporcie na terenie całego kraju
w wolnych chwilach porobię tez na innych stronach, może przynajmniej ktoś z ogłoszeń na DT je zabierze

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20872917_mlodziutka_muszka_w_typie_collie_szuka.html

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20872945_urocza_zabcia_szuka_domu_tymczasowego.html

Edited by diana79
Posted

ilmina napisał(a):
A jak z ich zdrówkiem?

No i co u Sary słychać?

Żaba ma już zdrową sierść, natomiast Muszka zmienia okrywę i w związku z tym,że nie chce się dać dotykać wygląda jak wiejski burek;)
Musimy podjechać i odwiedzić kontrolnie Sarę, ale póki co nie zanosi się na wizytę bo mamy masę interwencji i dodatkowo mam wiewiórkowe przedszkole w domu.

Posted

matko! jaka metamorfoza Żaby:crazyeye: faktycznie ma coś z wilczaka;)

z mojego bazarku biżuteryjnego będzie dla LSOZ 229 zł:cool3:

Posted

wilczka napisał(a):
podobno sara/dred wraca z adopcji.czemu?z kim moge sie kontaktowac w jej spreawie?

Nie wraca może gdzieś zostały stare informacje.
Szukasz małego psiaka? Mamy ich pod dostatkiem;)

Posted

masza44 napisał(a):
A czy przelew ode mnie z bazarku doszedł?

Pewnie tak...wybacz ale zapomniałam sprawdzić. Jaka to ma być kwota i kiedy był przelew?