Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
:happy1:

a jak tam sytaucja w domu u Sary obecnie? Rozrabia?

Cały czas ktoś jest w domu niestety nie można zostawić jej nawet w innym pokoju bo od razu "drze"drzwi.

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Cały czas ktoś jest w domu niestety nie można zostawić jej nawet w innym pokoju bo od razu "drze"drzwi.

Ona wcześniej była tylko w boskie w klinice, a nie w żadnym DT?

Posted

bico napisał(a):
Ona wcześniej była tylko w boskie w klinice, a nie w żadnym DT?

Tak. Dlatego Żaba i Muszka też potrzebują socjalizacji.

Posted

jesteśmy, jesteśmy :) Jak Muszka? Przydałyby się jakieś skany faktu za leczenie, może to zmobilizuje ludzi do pomocy finansowej.

Ogarniam powoli zdjęcia na bazarek, może też coś się uzbiera.

Posted

Sara nauczy się, tylko trzeba na to trochę czasu. Ja tak też miałam z moim psem, a teraz z Malwiną- ja pod prysznic a drzwi nie zamknę bo drapanie i piszczenie. Ale po prostu na to nie reagowałam i teraz nie ma takich akcji. Trzeba tylko trochę czasu i cierpliwości. My drzwi okleiliśmy tekturą żeby nam nie zdrapały zanim się nauczyły.

Posted

Dzisiaj odebrałam dwie faktury za leki i tym sposobem rozpłynęły się pieniądze zebrane przez Vive:(
Jedna faktura 1041.01zł druga 632.00zł:-(

Posted

MaDi napisał(a):
Dzisiaj odebrałam dwie faktury za leki i tym sposobem rozpłynęły się pieniądze zebrane przez Vive:(

Aż tyle:-o o kurcze! wrzucę inf na FB, MaDi wrzuć skany faktur, trzeba je dorzucić na FB, żeby ludzi zmobilizować, bo dalej tak bez pieniędzy nie pociągniecie, Kochani!

Posted

kamos napisał(a):
Pokazujcie się suńki. Faktura tylko za leki ? A pobyt, skąd na to pieniędzy brać ?

Pobyt to 25 zł doba plus nasza karma:(
Przypominam,że sunie są już w klinice od 13 lutego. Rozliczyłam się za leki bo pobyt będzie podsumowany na koniec:-(
Zrobię zdjęcia faktur bo nie mam skanera.

Posted

MaDi napisał(a):

MaDi napisał(a):
Pobyt to 25 zł doba plus nasza karma:-(
Przypominam,że sunie są już w klinice od 13 lutego. Rozliczyłam się za leki bo pobyt będzie podsumowany na koniec:-(
Zrobię zdjęcia faktur bo nie mam skanera.

Apelujemy o wsparcie finansowe dla suń i o domy tymczasowe.

Posted

Taki info wrzucam na grupy pomocowe na FB: "S

[FONT=lucida grande]ytuacja zaczyna być tragiczna. Doba w klinice kosztuje 25zł, za Muszkę i Żabkę, to już 50zł. Sunie są w klinice od 13. lutego. Do tego Fundacja musi sama zorganizować karmę i to dobrą karmę. A do tego jeszcze kosztowe leczenie. A przecież to nie jedyne psiaki, którymi LSOZ się zajmuje. POMÓŻCIE! PROSIMY!"

[/FONT]
[FONT=lucida grande]​Jeśli to nie pomoże, to ja już nie wiem...[/FONT]

Posted

bico napisał(a):
jak tam Sara w ds?

allegro cegiełkowe to w tym przypadku jedyny ratunek...

ja wpłacam od razu 100 zł na konto LSOZ.

Jakoś sobie radzą mam nadzieję,że podołają i Sra zostanie tam na zawsze.
Dziękujemy za wpłatę.

• 2 weeks later...
Posted

co się dzieje z tym dogo? poznikało wiele rzeczy i nawet bazarek dla suń który się zakończył i uzbierało się 60zł dla suniek za klawiatury jest niekompletny są tylko pierwsze posty i nic więcej....
ale przelałam 60zł z bazarku który mam nadzieję się pojawi znów cały