bico Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 MaDi napisał(a):Sara też brała ostatnio antybiotyki z powodu biegunek:( Dzisiejsza zeskrobina wykazała u Muszki nużeńca. A advocata miała Muszka podawanego? Co w ogóle mówią o stanie suni weci? Quote
Merys Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ehh, chyba zbyt wczesna była radość ;( Myślę, że trzeba jej osobne wydarzenie założyć, niestety, ludzie na tym wydarzeniu wykruszyli się. Quote
ilmina Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 No nie :( Merys masz rację, za wcześnie zaczęliśmy się cieszyć... A co teraz z Sarą? Jest już ok? To bardzo dobry pomysł- zróbcie osobne wydarzenie dla Muszki na FB, tylko takie, żeby uczestniczący byli bombardowani wiadomościami codziennie, żeby nie zapomnieli o psinkach, tak, jak teraz. jeśli chcecie, to ja mogę Wam pomóc w prowadzeniu tego wydarzenia, obiecuję, że nie zniknie i nie dam ludziom zapomnieć. Quote
masza44 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Chciałam się przypomnieć z potwierdzeniem wpłaty z bazarku 35,50 na bazarku. Chciałabym go zamknąć i wystawić nowy- dzisiaj przywoże od rodziców winyle- i powinno być z tego trochę kaski, bo mam już chętnych kupców:) Quote
Merys Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dziękujemy Ilmina, na dniach wydarzenie powinno się pojawić. Masza tak dotarło, bardzo dziękujemy, mogę prosić linka? Quote
MaDi Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 bico napisał(a):A advocata miała Muszka podawanego? Co w ogóle mówią o stanie suni weci? I to nie jednego:( Quote
masza44 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Merys']Dziękujemy Ilmina, na dniach wydarzenie powinno się pojawić. Masza tak dotarło, bardzo dziękujemy, mogę prosić linka? http://www.dogomania.pl/threads/223572-Serwetki-zas%C5%82onki-obrusy-ciuszki-i-plecak-ROZLICZAM Quote
MaDi Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 ilmina napisał(a):No nie :( Merys masz rację, za wcześnie zaczęliśmy się cieszyć... A co teraz z Sarą? Jest już ok? To bardzo dobry pomysł- zróbcie osobne wydarzenie dla Muszki na FB, tylko takie, żeby uczestniczący byli bombardowani wiadomościami codziennie, żeby nie zapomnieli o psinkach, tak, jak teraz. jeśli chcecie, to ja mogę Wam pomóc w prowadzeniu tego wydarzenia, obiecuję, że nie zniknie i nie dam ludziom zapomnieć. Sara wczoraj pojechała do domu i....trafiła do raju mam tylko nadzieję,że doceni to szczęście i bedzie grzeczna. Wciąż dostaje antybiotyki ale dla nowych opiekunów domu to nie problem. Będę wdzięczna za pomoc bo niestety nie wyrabiam a nie chce zostawiać Merys samej. Quote
bico Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 MaDi napisał(a):Sara wczoraj pojechała do domu i....trafiła do raju mam tylko nadzieję,że doceni to szczęście i bedzie grzeczna. Wciąż dostaje antybiotyki ale dla nowych opiekunów domu to nie problem. Będę wdzięczna za pomoc bo niestety nie wyrabiam a nie chce zostawiać Merys samej. A jak "układy" Sary z kotem? Gdzie Ci ludzie wypatrzyli Sarę? Ja na fb na razie nie jestem, ale na dogo o suczynach nie zapominam. Quote
funia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Dziewczyny nie jestem na bieżaco ,ale pamietam o suniach .Czy została juz tylko Muszka ? Jaki jest stan finansów na jej leczenie ? Ile trzeba mniej więcej czasu na wyleczenie nużeńca u niej ? Quote
MaDi Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 bico napisał(a):A jak "układy" Sary z kotem? Gdzie Ci ludzie wypatrzyli Sarę? Ja na fb na razie nie jestem, ale na dogo o suczynach nie zapominam. Póki co nie dzwonią a umówiliśmy się na tel. w razie jakichkolwiek kłopotów. Quote
MaDi Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 funia napisał(a):Dziewczyny nie jestem na bieżaco ,ale pamietam o suniach .Czy została juz tylko Muszka ? Jaki jest stan finansów na jej leczenie ? Ile trzeba mniej więcej czasu na wyleczenie nużeńca u niej ? Jest Żaba i Muszka i obie są leczone jednak stan Muszki jest znacznie gorszy. Środki zebrane na konto Vivy zostały wyczerpane i muszę poprosić doktora o fakturę którą im wyślę. Niestety wątek jak i wydarzenie na FB ucichły więc na nasze konto nie ma praktycznie wpłat:( Quote
kamos Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 To super , że Sara ma dom, oby na stałe. Podnoszę Muszkę i Żabę. Quote
ilmina Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Dziewczyny, zróbcie szybko osobne wydarzenie dla Muszki na FB i jeśli możecie zróbcie mnie moderatorem ja porozgłaszam dziewczynke i będę prosiła o wpłaty dla Niej,nie pozwolimy Jej zginąć, nie po to ją ratowaliście i leczyliście, żeby teraz ludzie o Niej zapomnieli i zostawili samą sobie. Tyle było szumu, jak trzeba je było zabrać, a teraz co? Jeśli nie macie czasu na tworzenie wydarzenie, to ja je mogę zrobić, tylko napiszcie mi tutaj. Chętnie pomogę! Quote
diana79 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 będzie nowe wydarzenie Muszki na FB? w razie czego pomogę porozsyłać ;) z ogłoszeń cisza? edit: ilmina widzę że o tym samym myślałyśmy w tym samym czasie Quote
Merys Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Troche się pochorowalam, więc nie miałam jak zrobić wydarzenia, ale juz jest. Ilmina napisz mi na pw jak się nazywasz, to dam Ci moda. http://www.facebook.com/events/266990476719448/ Quote
MaDi Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 bico napisał(a):MaDi, gdzie ci ludzie wypatrzyli Sarę? Na naszej stronie. Mam złe wieści Sara wraca z adopcji...problemem nie są koty a zostawanie samej w domu:( Z kotami dogaduje się wręcz idealnie. Szukamy domu najlepiej z kimś starszym kto opuszcza go tylko na chwilę a nie na cały dzień wychodząc do pracy. Niestety jej stan zdrowia równiez się nie poprawia i będziemy robili szereg badań aby wykluczyć wszelkie możliwe podejrzenia. Prawdopodobnie jutro wróci do kliniki:-( Może ktoś z Lublina jest w stanie dać jej DT? Quote
diana79 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 biedna Sara :( i znów do klatki :( kto może dać je DT? Quote
MaDi Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 diana79 napisał(a):biedna Sara :( i znów do klatki :( kto może dać je DT? Potrzebujemy DT który nauczy ją zostawania w domu:( Quote
diana79 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 a może zróbcie Sarze też osobny wątek na fb wtdy może szybciej się znajdzie jakiś DT, ja oczywiście pomogę rozsyłać gdzie się da Muszkę już rozsyłałam ;) Quote
Merys Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Eh, wszystko się popieprzyło, no ale cóż i tak bywa, zrobimy wydarzenie, nikt nie chce tej śliczności dać DT? Quote
MaDi Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='Merys']Eh, wszystko się popieprzyło, no ale cóż i tak bywa, zrobimy wydarzenie, nikt nie chce tej śliczności dać DT? Tak to już jest. Plus jest taki,że Sara była dzisiaj u fryzjera i już nie mogę doczekać się jej nowego wyglądu. Quote
bico Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 MaDi napisał(a):Na naszej stronie. Mam złe wieści Sara wraca z adopcji...problemem nie są koty a zostawanie samej w domu:( Z kotami dogaduje się wręcz idealnie. Szukamy domu najlepiej z kimś starszym kto opuszcza go tylko na chwilę a nie na cały dzień wychodząc do pracy. Niestety jej stan zdrowia równiez się nie poprawia i będziemy robili szereg badań aby wykluczyć wszelkie możliwe podejrzenia. Prawdopodobnie jutro wróci do kliniki:-( Może ktoś z Lublina jest w stanie dać jej DT? O matko...:( Pewnie dlatego jej byli właściciele trzymali ją na balkonie..:( wychodzili z domu i problem mieli z głowy:( Muszę jakoś dać radę wystawić bazar na LSOZ... Quote
Recommended Posts