Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi, po obejrzeniu tego filmu ryczę w połowie z rozpaczy w połowie za szczęścia. Jak dobrze, że oprócz bestii chodzą po tym świecie dobrzy ludzie. Jesteście wspaniali.

Mam nadzieję, że w przyszłorocznym filmie weźmie udział Muszka :)

Posted

[quote name='ilmina']MaDi, po obejrzeniu tego filmu ryczę w połowie z rozpaczy w połowie za szczęścia. Jak dobrze, że oprócz bestii chodzą po tym świecie dobrzy ludzie. Jesteście wspaniali.

Mam nadzieję, że w przyszłorocznym filmie weźmie udział Muszka :)[/QUOTE]
Również mam taką nadzieję:)
Filmik powstał głównie dzięki TZtowi Merys, który dzielnie znosił nasze pomysły;)

Posted

[quote name='Dogo07']Czy Sara nadal szuka DT ?[/QUOTE]

Zapewne Sara nadal szuka DT.

MaDi, filmik 1% obejrzałam z bijącym sercem, bo każdy pojedynczy pokazany tam przypadek zwierzęcego nieszczęścia i krzywdy, a następnie ukazana późniejsza metamorfoza, dochodzenie do zdrowia i nowy dom, utwierdza mnie w przekonaniu, że zawsze warto jest pomagać, zwierzę samo się nie obroni, choć jest ciężko brak wszystkiego i często to pomaganie, to bardziej użeranie się z rzeczywistością i walka z wiatrakami, ale warto, zawsze warto, dla tego każdego kolejnego psa, kota, sarny - warto, choćby nam się wydawało, że już nie damy rady...

Posted

[quote name='bico']Zapewne Sara nadal szuka DT.

MaDi, filmik 1% obejrzałam z bijącym sercem, bo każdy pojedynczy pokazany tam przypadek zwierzęcego nieszczęścia i krzywdy, a następnie ukazana późniejsza metamorfoza, dochodzenie do zdrowia i nowy dom, utwierdza mnie w przekonaniu, że zawsze warto jest pomagać, zwierzę samo się nie obroni, choć jest ciężko brak wszystkiego i często to pomaganie, to bardziej użeranie się z rzeczywistością i walka z wiatrakami, ale warto, zawsze warto, dla tego każdego kolejnego psa, kota, sarny - warto, choćby nam się wydawało, że już nie damy rady...[/QUOTE]
O nie chyba bijesz bezpośrednio do mnie:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='MaDi']O nie chyba bijesz bezpośrednio do mnie:mad::evil_lol:[/QUOTE]

Właściwie to biję do każdego tego, kto robi coś KONKRETNEGO i MORALNIE DOBREGO;) Ty załapujesz się do tej grupy:evil_lol:;)

Posted

[quote name='ilmina']A jak Muszka? Jak Jej skóra i podejście do ludzi?[/QUOTE]
Obrzęk z łap zmalał, krwi już też nie widać,przydałyby się kąpiele ale o tym możemy pomarzyć.
Pozytyw jest taki,że cieszy się na mój widok.

Posted

MaDi sorki ze nie oddzwoniłam, ale zero na koncie hihihi
te małe tabletki to dolfos junior, jedna tabletka na 2kg wagi szczeniaka a te duże tabsy to Multivital jedna tabletka na 20kg masy ciała dorosłego psa, w przypadkach zwiększonego zapotrzebowania jedna tableka na 10kg masy ciała (jeśli wet widzi taką potrzebe) - tak napisane na etykietach było;-)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']MaDi sorki ze nie oddzwoniłam, ale zero na koncie hihihi
te małe tabletki to dolfos junior, jedna tabletka na 2kg wagi szczeniaka a te duże tabsy to Multivital jedna tabletka na 20kg masy ciała dorosłego psa, w przypadkach zwiększonego zapotrzebowania jedna tableka na 10kg masy ciała (jeśli wet widzi taką potrzebe) - tak napisane na etykietach było;-)[/QUOTE]
Dzięki;)
Ciesz się,że przyjęli tą paczkę na poczcie bo jak do mnie przyszła to mocno sie zdziwiłam:)

Posted

[quote name='MaDi']
Ciesz się,że przyjęli tą paczkę na poczcie bo jak do mnie przyszła to mocno sie zdziwiłam:)[/QUOTE]

czemu?

wiesz ja wysyłam non stop bazarkowe dziwne rzeczy (śmierdzące na kilometr gryzaki w kopertach, sypkie gryzaki itp) wiec panie juz przestaly mnie pytac co to jest, tylko szybko podbijają i odkładają daleko od siebie hihihi jestem stałym klientem, powinni mi jakas zlota karte dac juz hihi
jak cos dziwnego wysylam, to tylko pytaja "to co zwykle? nie zniszczy sie, mozna rzucac itp?" ja mowie ze tak (niezaleznie od tego co akurat wysylam) i lecimy z kolejna przesylka...moglabym wszystko wyslac i nikt by sie nie zdziwil i nie dopytywał o szczegoly haha

Posted (edited)

2012-02-23 Wykonany działania statutowe Szczebrzeszyn
FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt -69,00 PLN
Nowe zlecenie Szczegóły Więcej
Z rachunku03 1090 1795 0000 0001 1492 5654
Na rachunek81 1240 2382 1111 0010 3683 3419
AdresFUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt, Romanówka 22, 24-204 Wojciechów
Data złożenia2012-02-23
Data wykonania2012-02-23
TypPrzelew złotowy na rachunek obcy, elixir
Numer transakcji484853

Właśnie przelałam Wam pieniądze z jednego mojego bazarku- 69zł. Dajcie znać jak dotrą, bo miałam problem z jego wykonaniem :roll:

Poszedł też przelew za drugi bazarek na kwotę 43,50.

2012-02-23 Wykonany działania statutowe Szczebrzeszyn
FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt -43,50 PLN
Nowe zlecenie Szczegóły Więcej
Z rachunku03 1090 1795 0000 0001 1492 5654
Na rachunek81 1240 2382 1111 0010 3683 3419
AdresFUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt, Romanówka 22, 24-204 wojciechów
Data złożenia2012-02-23
Data wykonania2012-02-23
TypPrzelew złotowy na rachunek obcy, elixir
Numer transakcji279158

Edited by ilmina
Posted (edited)

Podnoście bazarek wspólny z sunia ze Szczebrzeszyna: http://www.dogomania.pl/threads/223572-Serwetki-zas%C5%82onki-obrusy-ciuszki-i-plecak-do-04.03-na-2-cele?p=18698563#post18698563

Poszedł przelew z ostatniego bazarku, 87,50 zł, jak dojdzie na konto poproszę o potwierdzenie na wątku i na bazarku:http://www.dogomania.pl/threads/222353-Przetwory-i-orzechy-cz.2-na-Milk%C4%99-i-Baja-do-12.02-do-20

Edited by masza44