Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Merys']Dziewczyny trzymajcie się siedzeń, krzeseł i nie wiem czego jeszcze, bo zaraz spadniecie!

Muszka znalazła dom!!!
hahaha:multi::multi:

ale szok!!! cuuudownie!:multi::multi: jak ją Państwo wypatrzyli? Bardzo się cieszę:)

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No normalnie nie wierzę!!!:crazyeye: Cudna sprawa, akurat teraz! :multi::loveu: Niesamowite!!!! Ja wieczorem otwieram wino i całe wypiję za Muszkę, a co!

Posted

Aż trudno uwierzyć w to co piszecie:crazyeye:,a było tak dramatycznie do samego końca, cuda jednak się zdarzają. Kochana Muszka:loveu:, ale jej się poszczęściło...:laugh2_2::Cool!::sweetCyb::laola::laola:

Posted

Wpadam tylko na chwilkę;)
Potwierdzam,że na Muszkę czeka dom. Mam nadzieję,że nie zje psa rezydenta.Dzisiaj zostały zdjęte szwy po sterylizacji.

Posted

A co słychać u Żabki i Sary? Macie jakieś wieści?

Macie jakieś rozliczenie, ile pieniędzy pochłonęły Dziewczyny? Obawiam się, że to sporo suma...

Posted

ilmina napisał(a):
A co słychać u Żabki i Sary? Macie jakieś wieści?

Macie jakieś rozliczenie, ile pieniędzy pochłonęły Dziewczyny? Obawiam się, że to sporo suma...

Faktury za leczenie są umieszczone (zapłaciła Viva za zebrane pieniądze)
Fakturki za sterylizacje po 200zł ( Muszki muszę jeszcze odebrać)
Pobyt i dodatkowe leki typu ponowne preparaty advocate, odrobaczenia szczepienia( Żaby jest, Muszka dopiero zostanie zaszczepiona) będą jeszcze odebrane po zabraniu pacjentki z kliniki.
U dziewczyn wszystko dobrze więc mam nadzieje że niebawem będzie wspaniałe zakończenie dramatu całej trójki.

Posted

[quote name='ilmina']Z bazarku uzbierało się 100zł dla suniek.:loveu: Przeleje dzisiaj z konta siostry. Potwierdźcie na bazarku, jak dojdą, ok? Mam nadzieję, że chociaż trochę ta stówka pomoże, w pokryciu długu po Dziewczynkach.

link do potwierdzenia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226806-ROZLICZAMY!!!!Dziecięce-ciuszki-(56-98cm)-na-dwa-cele-Liczymy-na-was-))))/page6
Ten jeszcze nie dotarł;)
Jak Muszka pojedzie do domu to lecę molestować lekarzy o mega turbo zniżkę:diabloti:

Zapomniałam o najważniejszym potrzebujemy budy dla Muszki ponieważ Państwo chcieli małego pieska a nasza wspaniała Marlena i lekarz prowadzący uświadomili ich że potrzebują większego:evil_lol: obiecałam załatwić średnią budę a oni oddadzą nam tą porządną dla jakiejś małej bidy. Macie jakieś pomysły ew. budkę na zbyciu w okolicy Lublina?

Posted

MaDi napisał(a):
Ten jeszcze nie dotarł;)
Jak Muszka pojedzie do domu to lecę molestować lekarzy o mega turbo zniżkę:diabloti:

Zapomniałam o najważniejszym potrzebujemy budy dla Muszki ponieważ Państwo chcieli małego pieska a nasza wspaniała Marlena i lekarz prowadzący uświadomili ich że potrzebują większego:evil_lol: obiecałam załatwić średnią budę a oni oddadzą nam tą porządną dla jakiejś małej bidy. Macie jakieś pomysły ew. budkę na zbyciu w okolicy Lublina?

z tą mego turbo zniżka, to słusznie:D daj znać ile ostatecznie trzeba będzie zapłacić za wszystkie 3 panny.

a na allegro powinny być w miarę tanie budy średniej wielkości.

Posted

bico napisał(a):
z tą mego turbo zniżka, to słusznie:D daj znać ile ostatecznie trzeba będzie zapłacić za wszystkie 3 panny.

a na allegro powinny być w miarę tanie budy średniej wielkości.

Z doświadczenia wiem że budy z allegro są beznadziejne:(

Posted

ilmina napisał(a):
Macie już tę budę?

Muszka już w domu? Ale jestem ciekawa :)

Jeszcze nie.
Jesli uda mi się załatwić budę i transport to Muszka może jechać nawet jutro.

Posted (edited)

[quote name='MaDi']Jeszcze nie.
Jesli uda mi się załatwić budę i transport to Muszka może jechać nawet jutro.

No to trzymamy kciuki za szybkie załatwienie budy i Muszki podróż do nowego domu :kciuki:

I jeszcze prośba: jeśli doszły pieniądza za bazar, to proszę o potwierdzenie:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226806-Robi-się-proszę-nie-pisać-)?p=19064736#post19064736

Edited by ilmina
Posted

masza44 napisał(a):
Dziewczyny a jaki dług? Coś bym podesłała tylko chciałabym wiedzieć ile pozostało do spłaty

Dobrze było by to wiedzieć, to wtedy latwiej zbierać.

Posted

Muszka wczoraj pojechała do domu...oj działo się po drodze:( Samochód wolontariusza cały zalany śliną i odchodami. Biedna zestresowana Mucha. Na miejscu bardzo szybko uspokoiła się i szukała we mnie poparcia mimo,że do tej pory unikała kontaktu nawet ze mną;) Powiem tylko tyle że jak nie zje Maćka ( kota którego adoptowano od nas w ubiegłym roku) i dogada się z drugą kocicą i sunią to będzie tam miała jak w raju. Buda ostatecznie nie dojechała a firma nie odbiera telefonu. Dokonaliśmy oględzin budy po poprzednim psiaku i powinna pasować również na Muszkę.

Co do faktur to musimy rozliczyć cały pobyt od połowy lutego do zabrania ostatniej suni, prawie 4 miesiące:( Koszt po mega zniżce 20zł za psa.
Dogadałam się z lekarzem i rozdzieli nam pobyt na raty, wystawił juz jedną fakturę, której jeszcze nie odebrałam na kwotę 1500zł:(

Posted

Trzymamy kciuki za aklimatyzację Muszki, koszty będą przerażające:shake:, no ale faktem jest ,że były to aż 4 miesiące, z czasem coś dorzucę;)