masza44 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Przelew 101 zł 27.04 puszczony, jak doszło to proszę potwierdzić na bazarku:http://www.dogomania.pl/forum/threads/225543-P%C5%82yty-winylowe-do-15-04-2012-na-2-cele Quote
MaDi Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='masza44']Przelew 101 zł 27.04 puszczony, jak doszło to proszę potwierdzić na bazarku:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225543-P%C5%82yty-winylowe-do-15-04-2012-na-2-cele"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225543-Płyty-winylowe-do-15-04-2012-na-2-cele[/URL][/QUOTE] Dotarł dziekujemy. Quote
ilmina Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226806-Robi-si%C4%99-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87-%29?p=19064736#post19064736"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226806-Robi-si%C4%99-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87-%29?p=19064736#post19064736[/URL] Bazarek dla LSOZ i Rexa. Bardzo serdecznie zapraszam i poszę o pomoc w podnoszeniu i rozsyłaniu :) Quote
Merys Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='ilmina'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226806-Robi-si%C4%99-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87-%29?p=19064736#post19064736"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226806-Robi-się-proszę-nie-pisać-)?p=19064736#post19064736[/URL] Bazarek dla LSOZ i Rexa. Bardzo serdecznie zapraszam i poszę o pomoc w podnoszeniu i rozsyłaniu :)[/QUOTE] Się robi :) Quote
kamos Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Jesteśmy, jesteśmy;) nieraz tylko czytamy, tak chciałoby się jakoś efektywniej pomóc, a wokół coraz więcej psich nieszczęść, niby tyle osób pomaga a to wciąż jeszcze za mało.:shake: Quote
MaDi Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='kamos']Jesteśmy, jesteśmy;) nieraz tylko czytamy, tak chciałoby się jakoś efektywniej pomóc, a wokół coraz więcej psich nieszczęść, niby tyle osób pomaga a to wciąż jeszcze za mało.:shake:[/QUOTE] Sama juz nie wiem co z nimi zrobić. Quote
masza44 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Myślę nad kolejnym bazarkiem tym razem bardziej wirtualnym..jak rozkminię sprawę to może uda się znowu trochę grosza zebrać... Quote
MaDi Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='masza44']Myślę nad kolejnym bazarkiem tym razem bardziej wirtualnym..jak rozkminię sprawę to może uda się znowu trochę grosza zebrać...[/QUOTE] Najbardziej potrzebne są domki:( nie wspominając nawet o DT Quote
masza44 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='MaDi']Najbardziej potrzebne są domki:( nie wspominając nawet o DT[/QUOTE] Niestety DT dorosłemu psu dać nie mogę z racji, że mam sukę z agresja lękową i toleruje tylko szczeniory, ale na tę chwile nawet szczeniaka nie mogę wziąć na tymczas z racji braku czasu i zbyt niebezpiecznych remontów domu. Bezpłatne DT są zawsze zapchane, rozwiązaniem byłoby sprawdzone płatne DT ale nie ma deklaracji więc i to odpada:( Quote
bico Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='MaDi']Pusto tu:([/QUOTE] ja jestem też;) kończę egzekwować wpłaty na bazarku dla obu suń. a jak się Sara sprawuje? Quote
MaDi Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='bico']ja jestem też;) kończę egzekwować wpłaty na bazarku dla obu suń. a jak się Sara sprawuje?[/QUOTE] Niestety nie mam kiedy tam podjechac. Quote
bico Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='MaDi']Niestety nie mam kiedy tam podjechac.[/QUOTE] a nie ma z ds kontaktu tel? Quote
MaDi Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='bico']a nie ma z ds kontaktu tel?[/QUOTE] Dzwoniłam do nich i wszystko było ok więc nie dzwonię bez potrzeby tym bardziej że muszę ogarniać wiele spraw jednocześnie i nawet na głupią pogadankę ciężko mi się zebrać ponieważ głowa pęka mi od całego dnia spędzonego na telefonie. Poproszę aby przysłali jakieś zdjęcia Sary i spróbuję dzisiaj zadzwonić. Quote
MaDi Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 PILNIE szukam kogoś do wizyty PA dla Bambu w Łodzi. Quote
MaDi Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Mam relację od Sary:) Sara nieco się opanowała i nie jest już potwornym niszczycielem, ale....wciąż zjada swoje i kocie kupy:roll: Niestety wszelkie suplementy i wspomagacze są bezskuteczne. Może ktoś ma jakieś sprawdzone metody na "kupozjadaczy"? Tarzanie się we wszelkich smrodach również jest obowiązkowe. Państwo śmieją się,że to taka świnka i szuka trufli;) W ciągu ostatnich dni 2razy ugryzła Panią (ich optymizm mnie rozbraja "dobrze,że nie w twarz"), wczuła się w rolę mamy i kradnie kocicy młode, których namiętnie pilnuje:crazyeye: Quote
bico Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 z tym ugryzieniem Pani, to bardzo niefajnie:roll: Państwo nie powinni się jej dawać teroryzować... na fotkach wyglada jak niewiniątko... mój Mały miał fazę na kupozjadanie ludzkich odchodów, których w lesie na Porębie jest bez liku:mad: Trochę pomagały tabletki ze żwaczem Rumentabs - cena ok 10 zł, spore opakowanie. Quote
Merys Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='bico']z tym ugryzieniem Pani, to bardzo niefajnie:roll: Państwo nie powinni się jej dawać teroryzować... na fotkach wyglada jak niewiniątko... mój Mały miał fazę na kupozjadanie ludzkich odchodów, których w lesie na Porębie jest bez liku:mad: Trochę pomagały tabletki ze żwaczem Rumentabs - cena ok 10 zł, spore opakowanie.[/QUOTE] Moja Suzi ma to samo (jakaś plaga?) ostatnio wytarzała mi się w ludzkim gównie, masakra ludzie też nie mają gdzie srać tylko na trawnikach?! :angryy: Quote
masza44 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 U mnie zżerają szczeniaki ( moje już wyrosły) ale tymczasy często. Żwacze pomagały takie do gryzienia, suche i wszelkie inne suszone " smrody" . Z dorosłym psem nie wiem... A na tarzanie to chyba nic nie pomoże.... Może to gryzienie jej się coś włączyło przy małych kociętach? Że je jakoś pilnuje? Ostatnio moja Malwinka miała ciążę urojoną, a zwariowały wszystkie 3 psy. Quote
ilmina Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='bico']z tym ugryzieniem Pani, to bardzo niefajnie:roll: Państwo nie powinni się jej dawać teroryzować... na fotkach wyglada jak niewiniątko... mój Mały miał fazę na kupozjadanie ludzkich odchodów, których w lesie na Porębie jest bez liku:mad: Trochę pomagały tabletki ze żwaczem Rumentabs - cena ok 10 zł, spore opakowanie.[/QUOTE] U nas też pomogły te tabletki, teraz Frodo od czasu do czasu zagląda do kuwety w celach poszukiwawczych. Może niech spróbują je dać Sarze, może akurat pomogą. Widzę, że z Sarą jest to samo, co z naszym Frodem, U nas też Frodo gryzie i to nie na żarty, już sama nie wiem co robić... A Sara wygląda pięknie :) A takim była kołtunem kiedyś...:( Quote
MaDi Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Te tabletki nie pomogły:( Jakie to szczęście,że mam aniołki:) Podjęli odpowiednie kroki aby nieco utemperować instynkt macierzyński Sary.Przypuszczam,że na wsi broniła swoich szczeniąt i ten nawyk jej pozostał. Quote
Merys Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Dziewczyny, nie jest dobrze trzeba jak najszybciej rozdzielić Żabę i Muszkę. Sorry za określenie, ale Żaba ta cholera strasznie dominuje, boimy się żeby w końcu nie doszło do nieszczęścia. Jakieś pomysły? Muszka miała dzisiaj sterylke, więc do momentu zdjęcia szwów, będzie gdzie indziej, ale co dalej? Czy ktoś byłby wstanie zrobić pakiet ogłoszeń dla Żaby z takim tekstem: Ta niesamowicie pogodna około 2/3 letnia sunia trafiła po interwencji pod opiekę Fundacji Lubelska Straż Ochrony Zwierząt. Obecnie Żaba jest w pełni zdrowa i wysterylizowana. Ładnie chodzi na smyczy. Szukamy dla niej wspaniałego domu, najlepiej bez innych zwierząt, ponieważ bywa dominująca. Żaba może mieszkać zarówno w domu jak i w ciepłej budzie. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Prosimy kontaktować się telefonicznie w godzinach Pn-Pt. 9-18. Quote
Recommended Posts