Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
:crazyeye: no to "pięknie"...:-( jaki był powód?

to może Sarę spróbuję upchnąć do DZW...a i Żabie ponowne ogłoszenie nie zaszkodzi...:roll:

Sara też była;) Żabkę wysłałam dzisiaj jeszcze raz.
Państwo szukają mniejszego psiaka a Sara faktycznie na zdjęciach wygląda na drobinkę.

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

było przygotowane piękne allegro dla Sary, zrobione przez osobę z dogo...niestety ktoś z kim ta osoba ma na dogo odmienne poglądy w wielu kwestiach, zgłosiła to allegro do administracji tego portalu - jak widać nie ważne są losy psa, ważne, że można komuś zrobić na złość:(:(:(

Posted

bico napisał(a):
było przygotowane piękne allegro dla Sary, zrobione przez osobę z dogo...niestety ktoś z kim ta osoba ma na dogo odmienne poglądy w wielu kwestiach, zgłosiła to allegro do administracji tego portalu - jak widać nie ważne są losy psa, ważne, że można komuś zrobić na złość:(:(:(

Wredna szuja i tyle.

Posted (edited)

bico napisał(a):
nie wiem, zupełnie się na tym nie znam:oops: ale chyba nie jest widoczne....

aby było widoczne na allegro to należy robić ogłoszenie przez allegro - sprzedaj (jak zwykle) ale trzeba wybrać dział dom i ogród - zwierzęta - żywe zwierzęta - psy - i wtedy wyskakuje komunikat czy chce dodać darmowe ogłoszenie przez portal tablica.pl czy zwykłe allegro (płatne) wybiera się opcję dodania przez tablica.pl i wtedy dodaje się ogłoszenie przez portal tabica i jest widoczne i na tablicy i na allegro i jest bezpłatne :)

Edited by diana79
Posted

Ty$ka możemy się uśmiechnąć do Ciebie :) i poprosić o tekst dla Muszki bo bez Ciebie chyba nie da rady zacząć ogłoszenia robić dla Muszki a mam juz wykupiony pakiet ogłoszeń na bazarku dla niej :)
a będą jeszcze teraz nowe fotki Muszki?

Posted

W związku z tym,że byłam poza Lublinem Merys z TZtem i Muzzym wyruszyli do kliniki sami i efekt jest taki że Żaba z Muszką nie opuściły boksu:(

Posted

masza44 napisał(a):
Niesamowite metamorfozy suczek!

Nie wolno nam ich zmarnować ale jeśli tak dalej pójdzie sunie lada dzień trafią do schroniska.