Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

MaDi napisał(a):
:-(
No dobra zbieramy deklaracje na hotel.

Merys napisał(a):
Albo na płatny DT
Mu się udać, bo jak nie to schron ;(

Przypominam, że bez deklaracji sunie trafią do schronu, sytuacja jest bardzo poważna, proszę zapraszajcie ludzi na wątek.

Edited by Merys
Posted

MaDi napisał(a):
Bez marży bo lekarz wziął na rachunek za trzy rzeczy wyszło nieco ponad 300zł:(

Wpłacę dla LSOZ na te sunie 200 zł, więcej na razie nie dam rady:(:(

Posted

bico napisał(a):
Wpłacę dla LSOZ na te sunie 200 zł, więcej na razie nie dam rady:(:(

Bico nie możesz być osobą która wypruwa się aby je ratować, wiele osób krzyczało aby im pomóc niestety teraz chyba o nich zapomniały.
Sara będzie jutro sterylizowana i tylko domu brak:(

Posted

Mruczka napisał(a):
Czy przekazując 1% podatku na LSOZ można wpisać cel specjalny - Muszka i Żabka ?

Nie musisz wpisywać ale możesz to zrobić;) To świetny pomysł ponieważ rozliczyć musi się każdy a niekoniecznie ma środki aby wesprzeć psiaki. Właśnie dzięki 1% możemy ratować kolejne zwierzęta i te które mamy już pod opieką.

Posted

Przekazałam 1% podatku na LSOZ, jednorazowo już wsparłam, stałymi niestety na chwilę obecną nie mogę wspomóc:shake: chyba ciężko będzie z tymi domkami, ale trzeba probować:roll:

Posted

Być może w połowie marca jeden z moich piesków na którego mam stałą deklarację pójdzie do adopcji ( to zależy od tego czy Neruś się dogada z 2 pieskami w domu- trzymajcie kciuki bo to będzie spotkanie 3 kaukazowpodobnych... ) Jeśli tak będzie to od kwietnia przekażę te moje 30 zł na suńki..ale na pewno będę wiedziała jakieś parę dni po adopcji Nera...

Posted

Ty$ka napisał(a):
Taki sam jak dziewczynom? ;)

Pewnie, byłoby fajnie :D

kamos napisał(a):
Przekazałam 1% podatku na LSOZ, jednorazowo już wsparłam, stałymi niestety na chwilę obecną nie mogę wspomóc:shake: chyba ciężko będzie z tymi domkami, ale trzeba probować:roll:

Dziękujemy bardzo, oby się udało.

masza44 napisał(a):
Być może w połowie marca jeden z moich piesków na którego mam stałą deklarację pójdzie do adopcji ( to zależy od tego czy Neruś się dogada z 2 pieskami w domu- trzymajcie kciuki bo to będzie spotkanie 3 kaukazowpodobnych... ) Jeśli tak będzie to od kwietnia przekażę te moje 30 zł na suńki..ale na pewno będę wiedziała jakieś parę dni po adopcji Nera...

Trzymam kciuki za nowy domek :)

Posted

OK. To zrobię, ale potrzebuję jakieś info, na którym będę się wzorować... [mam cichą nadzieję, że Muszka nie jest już dzika i można jej zrobić bardziej optymistyczny opis =)]

Posted

Podobno zwolnilo się miejsce dla psiaka w potrzebie w BDT w Opolu u serce-dla-zwierząt, e-mail : ika-92@wp.pl, pies młody wykastrowany maly musi się dogadać z żywiołowym jamnikiem, balkon ,na II piętrze, nie wiem czy Sara by się nadawała?

Posted

[quote name='kamos']Podobno zwolnilo się miejsce dla psiaka w potrzebie w BDT w Opolu u serce-dla-zwierząt, e-mail : ika-92@wp.pl, pies młody wykastrowany maly musi się dogadać z żywiołowym jamnikiem, balkon ,na II piętrze, nie wiem czy Sara by się nadawała?
Szukamy DT dla Żaby i Muszki bo póki co mam 2 wstępnie zainteresowane Sarą domki.

Posted

Ty$ka napisał(a):
OK. To zrobię, ale potrzebuję jakieś info, na którym będę się wzorować... [mam cichą nadzieję, że Muszka nie jest już dzika i można jej zrobić bardziej optymistyczny opis =)]

Muszka zrobiła bardzo duże postępy, mile widziany będzie dom z ogrodem a nawet budką ew. z innym psem. Najważniejsze,że ma zaledwie rok.

Posted

Zrobiłam odpis 1% na rzecz LSOZ z dopiskiem, że to dla Muszki (bo pewnie będzie potrzebowała pieniędzy na DT czy hotelik). Niestety, mąż mnie uświadomił, że pieniądze na wskazane konto urząd skarbowy prześle pewnie dopiero pod koniec czerwca.