Merys Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Merys']Plakacik, jeśli ktoś chce mogę wysłać na maila w rozmiarze A4. :) I jeszcze raz... Quote
MaDi Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Merys']Nie bój nic, planuje nawet nagrać filmik :D[/QUOTE] Poproszę wszystkie trzy;) Quote
Merys Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Niestety operacja "kot 2" zakończyła się niepowodzeniem... :( Sara reaguje na kota straszną ekscytacją. Jest bardzo natarczywa i probowała się dobrać do kota. Nie od razu, najpierw było lizanie, a potem podgryzanie. Najgorsze jest to, że nie dało się jej odciągnąć. Zupełnie nie reaguje na człowieka w tej sytuacji co jest dziwne, bo zawsze to robi. Na spacerze chodzi baaardzo dobrze, wystarczy mała korekta i łapie o co tu chodzi. Nie ciągnie sie na smyczy. Jej nastawienie do człowieka to rewelacja, cały czas się cieszy. Jakby mogła, to weszłaby na głowę z radości. Poniżej kilka zdjęć z dzisiaj: Quote
Merys Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [video=youtube;ackPu6agqPI]http://www.youtube.com/watch?v=ackPu6agqPI&feature=youtu.be[/video] Quote
ilmina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Sara jest genialna:) Pyszczor Jej się ciągle śmieje, co zdjęcie, to piękniejszy uśmiech. Czemu taka słodkość jeszcze nie ma domu? Ogłaszam ją na FB cały czas. I jak ładnie chodzi na smyczy, ciekaw kiedy moje psisko tak się nauczy? Quote
diana79 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 fotki śliczne powymieniam je w ogłoszeniach :) Quote
Merys Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dzięki :) ja dzisiaj na tablicy jej nowe zrobię, trzeba trochę zmienić tekst: "Sara jest niespełna 4letnią suczką o zjawiskowej urodzie i wiecznie śmiejących się oczach. Została zabrana od poprzednich właścicieli podczas interwencji Fundacji Lubelskiej Straży Ochrony Zwierząt, aktualnie przebywa w lecznicy. Pomimo tego, co przeszła nadal jest ufna, kochana i ciepła. Sara lubi przebywać obok człowieka, czuć się kochaną i potrzebną, z ufnością wtula się do opiekunów. Jej żywiołowy charakter i przyjacielski stosunek do świata zaskarbiają serca ludzi. Wydawałoby się, że w Sarze nie ma agresji. Otwarta wobec całego świata, doskonale dogaduje się z ludźmi, pobratymcami, jest sunią pojętną i kontaktową, bardzo szybko się uczy. Nie jest sunią hałaśliwą oraz sygnalizuje chęć wyjścia za potrzebą. Ze względu na swoje rozmiary można ją wszędzie zabrać, przystosuje się również do mieszkania w bloku. Przy odrobinie miłości i zrozumienia Sara odwdzięczy się miłością. Może swoje serduszko odda właśnie Tobie?" Quote
MaDi Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Przypominam że pilnie szukamy DT dla wszystkich 3 suń:( Quote
MaDi Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 diana79 napisał(a):a nie było żadnych telefonów z ogłoszeń? Jeden w sprawie Sary, jestem wstępnie umówiona z Panią na spotkanie w tym tygodniu.Mam jednak obawy bo w domu jest sunia i kot. Quote
MaDi Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Stan Muszki znacznie się poprawił. Potrzebujemy DT. Quote
masza44 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Podniosę sunie i nieustannie trzymam kciuki za domki dla nich. Jak tylko rozliczę obecny bazarek na sunie ruszam z winylami:) choroba mnie trochę zastopowała Quote
MaDi Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 masza44 napisał(a):Podniosę sunie i nieustannie trzymam kciuki za domki dla nich. Jak tylko rozliczę obecny bazarek na sunie ruszam z winylami:) choroba mnie trochę zastopowała Dziękujemy za pamięć i zaangażowanie.Wracaj szybko do zdrowia. Opadły mi dzisiaj ręce jak zobaczyłam ile kosztują nowe szampony i witaminy:( Sara będzie w piątek sterylizowana. Quote
Merys Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 niestety, chcesz być piękny i gładki, płać.:razz: wczoraj zrobiłam żel lniany, wypróbowałam elegancko działa. Trzeba będzie wysmarować nim dziewczyny.:diabloti: Quote
MaDi Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ty$ka napisał(a):Halo/.. halo... czemu tu tak cicho? :( :( No dobra zbieramy deklaracje na hotel. Quote
Merys Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) MaDi napisał(a)::( No dobra zbieramy deklaracje na hotel. Albo na płatny DT Mu się udać, bo jak nie to schron ;( Edited March 7, 2012 by Merys Quote
Recommended Posts