Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Trzymam kciuki za Muszkę... Choroba ustępuje? Jest wystarczająco dużo środków na leczenie suczek?[/QUOTE]
Łapy są już przyschnięte, teraz będą potrzebne kąpiele lecznicze. Jest ktoś chętny do poświęceń?
Na leczenie powinno nam wystarczyć ale zaraz trzeba będzie sterylizować sunie i pomyśleć o jakimś lokum:(

Posted

[quote name='ilmina']Kurcze, Sara musi teraz znaleźć dom, z takimi ogłoszeniami ;) Jest zdrowa, śliczna i pogodna, mam nadzieję, że Jej się szybko uda, bo po co Ona ma tam w tej lecznicy siedzieć? W rodzinie byłoby Jej lepiej :) Z Żabką podobnie, Ona ma takie mądre oczka. Rozgłaszamy Dziewczyny gdzie się da. Może zrobię im też ogłoszenia na Śląsk? Jak wyglądałaby sprawa transportu?? Tzn finansowania transportu?[/QUOTE]
Śląsk troche daleko ale jesli znajdzie się fajny dom to pomyślimy o organizowaniu transportu.

Posted

2012-03-01 Wykonany działania statutowe Szczebrzeszyn
FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt -75,00 PLN
Nowe zlecenie Szczegóły Więcej
Z rachunku03 1090 1795 0000 0001 1492 5654
Na rachunek81 1240 2382 1111 0010 3683 3419
AdresFUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt, Romanówka 22, 24-204 Wojciechów
Data złożenia2012-03-01
Data wykonania2012-03-01
TypPrzelew złotowy na rachunek obcy, elixir
Numer transakcji516617

Przelałam Wam właśnie pieniądze z ostatniego bazarku: 60zł + zaległe 15zł. Oczywiście proszę o potwierdzenie jak dojdą i ifo na bazarku, że są już w Waszych rękach.

Posted

W związku z tym,że sama jestem chora nasz niezawodny doktor zaprzęgł studentów do pomocy przy dziewczynach;)
Dzisiaj odbyło się kąpanie Muszki i to z dobrym efektem;) Żaba z Muszką chodzą na ćwiczenia z doktorem:loveu:

Posted

[quote name='MaDi']W związku z tym,że sama jestem chora nasz niezawodny doktor zaprzęgł studentów do pomocy przy dziewczynach;)
Dzisiaj odbyło się kąpanie Muszki i to z dobrym efektem;) Żaba z Muszką chodzą na ćwiczenia z doktorem:loveu:[/QUOTE]

Madi wracaj szybko do zdrówka, a przystojny ten doktor? może mu pomogę :)

Posted

[quote name='Becia Lublin']Madi wracaj szybko do zdrówka, a przystojny ten doktor? może mu pomogę :)[/QUOTE]
Mogę Ci kiedyś pokazać;)

Posted

[quote name='ilmina']2012-03-01 Wykonany działania statutowe Szczebrzeszyn
FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt -75,00 PLN
Nowe zlecenie Szczegóły Więcej
Z rachunku03 1090 1795 0000 0001 1492 5654
Na rachunek81 1240 2382 1111 0010 3683 3419
AdresFUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt, Romanówka 22, 24-204 Wojciechów
Data złożenia2012-03-01
Data wykonania2012-03-01
TypPrzelew złotowy na rachunek obcy, elixir
Numer transakcji516617

Przelałam Wam właśnie pieniądze z ostatniego bazarku: 60zł + zaległe 15zł. Oczywiście proszę o potwierdzenie jak dojdą i ifo na bazarku, że są już w Waszych rękach.[/QUOTE]
Zaktualizowałam dzisiaj wpłaty. Gdzie mam potwierdzić?:oops: