@lusi@12 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 22 kwietnia 2006r. pożegnałam swojego psiego toarzysza Czokiego:bigcry:. Wiem że to jakiś czas temu ale dopiero dzisiaj się tu zalogowałam. Czoki [*] [*] [*] Quote
Iri Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dobrze lusi, tu nie jestes sama! moja ernusia sie nim juz pewnie zaopiekowala.... moze wkleisz zdj pomalenku, zebysmy poznaly Twojego Przyjaciela.... trzymaj sie cieplo! Quote
zurdo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jakiś czas... Dla tych, którzy kochają, czas może zmniejsza ból, ale tęsknota zostaje i staje się nowym towarzyszem życia. Czoki <*> bądź szczęśliwy i opiekuj się Aniołku alusią Quote
Aga76 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czoki, bądź szczęśliwy za Tęczowym Mosem biegaj radośnie po wiecznie zielonych łąkach, wśród przyjaciół jest cudownie... Quote
szarotka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Alusia, Twój Czoki jest wśród przyjaciół. Opowiedz nam o nim - jak będziesz już mogła Quote
szajbus Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czoki, biegaj z naszymi psinkami po tych kwiecistych łakach za TM Nieważne, kiedy zakładasz watek, nie każdy z nas jest w stanie zrobic to od razu. Najwazniejsze, ze twoja psina jest zywa u ciebie w sercu. Trzymaj się. Quote
Recommended Posts