supergoga Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Waldi ma ok.3 lat. Przybłąkał sie niedawno do domu, w którym niestety nie mógł zostać. Bardzo garnie się do ludzi, jest dla nich łagodny i miły. Miewa sprzeczki z innymi psiakami ale coraz rzadziej. Ma charakterek ale po kastracji trochę się pewnie uspokoi. Na pewno nie jest jakoś wybitnie agresywny i jak na spaniele bardzo przyjemny i miły pies. Na zdjęciach z Kali i Rolfem widać że jak pies jest przyjacielski, to nawet próbuje sie bawić.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Myślę też że nie potrafi się jeszcze odnaleźć w tym wszystkim. Biedny, kolejny bezdomny spanielek. Zaczynamy szukać domu.[/FONT][/FONT] Edited November 11, 2012 by supergoga Quote
What May NN Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 kolejny :-( biedak straszny! ale młody jest, piękny więc może domek się znajdzie .. Quote
Boogie Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Waldi na facebooku. Polecono strony: http://psitulisko.w.interia.pl/kontakt.html http://cavalier world.eu/cavisiowo/portal.php Quote
emilia2280 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ooo, ale ona ma taki siwy pyszczek, jakby mial 10 lat nie 3 :O moja 8 letnia sunia tak siwego nie ma. on jest w schronie biedak? Quote
What May NN Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 jest w przytulisku, ma dobrą opiekę, ale... potrzebuje domu i ludzia rzecz jasna jak najszybciej! Quote
supergoga Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 To nie siwizna, to takie przebarwienia jak czasami na głowkach mają. Jaśniejsze włoski. Oczka ciemne i po zębach wet okreslał. Quote
martaipieski Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Przed Świętami jak dobrze pamietam dzwonił do mnie Pan zainteresowany adopcja spaniela z ,,naszego" schroniska ale okazało sie że psiak ma dom, dałam Panu namiary na Asia&Ginger jeslli dobrze zapamietałam nick nie wiem czy Pan adoptował spaniela pewnie tak bo mineło sporo czasu ale zapisany tel. do tego Pana moge podać na pw jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt adoptujzwierzaka@wp.pl Pan brzmiał fajnie Quote
supergoga Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Napisaląm maila, wielkie dzieki za czujność Quote
Marylin Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Melduję się u spanielka. Moja Marylinka też ma jaśniejsze uszy,pyszczek i główkę, Często ludzie mówią "ojejku jaka śliczna ale to chyba już staruszka" :-) Pewnie Waldi ma tak samo. Quote
ania z poznania Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Co to jest z tym wywalaniem spanieli??? Pseudo się pozbywają?? W Mosinie- trzy sunie! Quote
Boogie Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 O to chodzi że te spaniele nie wyglądają na pseudo. Może dla mody kupione, a teraz czas zmienić na cos innego na topie... Quote
ania z poznania Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 No tak! Ciekawe co jest trendy wiosna/lato'12..?? Quote
What May NN Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 przypomnę Waldiego! co jakiś czas dostaję zapytanie o niego, ale jeszcze nikt nie dojechał do przytuliska by go poznać. Quote
supergoga Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 No niestety. Wczoraj rozmawiałam z Pawłem - nikt nie był. Quote
What May NN Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Gosiu - zmień tytuł! Waldi przecież w domku :) Quote
zuzia_kuzik Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='What May NN']Gosiu - zmień tytuł! Waldi przecież w domku :)[/QUOTE] Jak tam Waldi w nowym domku? Quote
Recommended Posts