Jagoda1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Agnieszka PPP napisał(a): Alma pyta ładnie oczkami co jest???Ty pańcu niezdaro:mad: :mad: Ale biedactwo szukało...jutro piłeczkę odnajdziemy:evil_lol: Poczekajcie na wiosenną wichurę:razz:. Pańcia, trenowałaś koszykówkę? :cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Hie hie:lol: Ja jak byłam młodsza to sobie podrzucałam smycz i zawisła mi na drzewie (niskim w miarę, lipa czy cóś;) ) a o pomoc poprosiłam pana niższego ode mnie:oops: :evil_lol: Patykiem mu się udało strącić smyczkę:evil_lol: Siostra, ale z Ciebie aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie Maluszki :) Quote
Agnieszka PPP Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Witajcie;) A mnie dopadło wiosenne przemęczenie...musiałam sie udać po witaminki zaraz po pracy-za dużo pracuję chyba:shake: :shake: A piłeczka jest już aktywna:lol: Mała szaleje z nią na polku... Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kate I Luka napisał(a):Siostra, ale z Ciebie aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Agnieszka PPP napisał(a):Witajcie;) A mnie dopadło wiosenne przemęczenie...musiałam sie udać po witaminki zaraz po pracy-za dużo pracuję chyba:shake: :shake: A piłeczka jest już aktywna:lol: Mała szaleje z nią na polku... To nie pracuj tyle:p :p Szkoda zdrowia;) Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hejka :) :) :) Słońce świeci, wiosna idzie... czego chcieć więcej :multi: Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hejka :) :) :) Słońce świeci, wiosna idzie... czego chcieć więcej :multi: pieniędzy bo ostatnio brakuje :razz::razz::razz: Quote
drzalka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 siemanko.. ale dzisiaj cieplo, pewneie Alma nieżle brykała... moze jais fotki ??:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Almo i jej Pańciu: Na Dzień Kobiet @--,--'-- dla Was Gaston Quote
drzalka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 oj tak wszystkiego naj z okazji dnia kobiet :D:D Quote
Medorowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIT;) Quote
Agnieszka PPP Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Witam:p Wszystkim kobietkom Wszystkiego Naj Naj;) ;) My z Almą prawie przyjechałyśmy z zakupów i spacerku,tak jest u nas ciepło że nie chce się siedzieć w domciu.Alma jeszcze siedzi na dworze....Wszystko się budzi do życia...swietnie :multi: :multi: Muszę małpce porobic jakieś nowe fotki....Sucz jest spora-waży 31 kilosów a wydawało mi sie że schudła. Quote
drzalka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 31 kilo :cool3: no nie zle, Alma sie rozrasna, to i waga sie chwieje ;D, ja obserwuje, moją ale jakoś ten patyczek, jak wieszak wygląda, a nie tak jak twoja, elegancka Dama :D Quote
Agnieszka PPP Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 drzalka napisał(a):31 kilo :cool3: no nie zle, Alma sie rozrasna, to i waga sie chwieje ;D, ja obserwuje, moją ale jakoś ten patyczek, jak wieszak wygląda, a nie tak jak twoja, elegancka Dama :D Jestem z Almy dumna:lol: :lol: Miło jest słyszeć że się podoba innym.....Ale Twoja Pyśka też jest śliczna a to że jest drobniejsza to być może geny....Matka Almy to sucz sporych gabarytów:p Lenka napewno sie podpakuje z wiekiem.Moja Lora za TM była drobniejsza miała 26 kg...a Ali jest zupełnie inna...Ludziska często pytają czy ma rodowód... Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 31 kilo :crazyeye: kawał babeczki masz w domku. Nasz Gastek waży 28 tylko. Nie idzie go utuczyć :shake: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No faktycznie duuuza z niej baba :) Moje też koło 30- stu ważą Quote
drzalka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dobry wieczor:multi: , wybieracie sie na jutrzejszy spacerek ? Quote
Agnieszka PPP Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 drzalka napisał(a):dobry wieczor:multi: , wybieracie sie na jutrzejszy spacerek ? Hej:multi: Niestety jutro nas nie będzie:shake: :shake: pracuję nawet jutro:placz: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No wiecie co soboty i niedziele powinny byc wolne, zeby sobie człowiek mógł odpocząć.:mad: Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):31 kilo :crazyeye: kawał babeczki masz w domku. Nasz Gastek waży 28 tylko. Nie idzie go utuczyć :shake: O to o równe 10kg mniej od kuzyneczka Medorka:p A Alma rzeczywiście jest potężna - śliczna:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Ciekawa jestem jak jest u Was z kąpielą Waszych psiaków?...Maja Alma kocha wodę i łazienkę :lol: :lol: Nie trzeba jej zapraszać-sama sie dobija i czeka na mycie:evil_lol: To mi sie w nie bardzo podoba:loveu: Jak powiem idziemy sie myć to włazi do łazienki i siada grzecznie na dywaniku i czeka...W tym jest świetna,uwielbia zapaszki kremów,mleczek....no czasem ją posamaruję po czole wacikem:evil_lol: Quote
drzalka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 szkoda ze was niebedzie.....uu.. moja nielubi sie kapac.. niewiem dokadnie jak jest z plywaniem , wgrudniu wpadla do rzeki i naawet jej to pasowalo, ale kapac sie nielubi.. chce wyjsc z pod przsznicu ja myje... Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Ciekawa jestem jak jest u Was z kąpielą Waszych psiaków?...Maja Alma kocha wodę i łazienkę :lol: :lol: Nie trzeba jej zapraszać-sama sie dobija i czeka na mycie:evil_lol: To mi sie w nie bardzo podoba:loveu: Jak powiem idziemy sie myć to włazi do łazienki i siada grzecznie na dywaniku i czeka...W tym jest świetna,uwielbia zapaszki kremów,mleczek....no czasem ją posamaruję po czole wacikem:evil_lol: Ty mówisz poważnie:-o Medorek nie cierpi się kąpać:roll: (w domu, bo na dworze to i owszem - uwielbia:grins: :grins: ) A jak już go wsadzę do wanny, to stoi spokojnie, no bo musi:diabloti: A ja zresztą wchodzę z nim do wanny, wtedy jest spokojniejszy:evil_lol: Quote
Recommended Posts