Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']Jak się stawia, to okrzyczcie( fe! nie wolno!) i każcie jej na swoje miejsce iść( niech tam sama chwilę posiedzi)- to pomaga :D

Stosujemy wszelkie metody wychowawcze i to na nic...Jakby głuchła...Jedynym rozwiązaniem jest smyczka i na miejsce :shake: :shake:

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Stosujemy wszelkie metody wychowawcze i to na nic...Jakby głuchła...Jedynym rozwiązaniem jest smyczka i na miejsce :shake: :shake:

Ona jest jeszcze bardzo młoda, więc nic straconego, na wiosne dużo szkoleń się zaczyna.
jak nie na całe, to przejdzcie się chociaż na takie kilka razy, opowiedzcie jak się zachowuje prowadzącemu, myśle że powinien pomóc.
Szczerze mówiąc, to po oczkach nie widać że to taka diabolinka:evil_lol:

Posted

Chodziłyśmy na szkolenie PT jesienią ale nie ukończyłyśmy...przerwałam jakiś miesiąc przed egzaminem:shake: :shake: po szkoleniu jest i tak o niebo lepiej.Alma wzorowo chodzi na smyczy,waruje...Ona doskonale rozumi co do niej mówię ale ta jej upartość:mad: :mad: i nieposłuszność:shake: może dojrzeje jeszcze fafluniasta:lol: :lol:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Ona doskonale rozumi co do niej mówię ale ta jej upartość:mad: :mad: i nieposłuszność:shake: może dojrzeje jeszcze fafluniasta:lol: :lol:

Ona Was testuje - znam to:evil_lol:!

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Chodziłyśmy na szkolenie PT jesienią ale nie ukończyłyśmy...przerwałam jakiś miesiąc przed egzaminem:shake: :shake: po szkoleniu jest i tak o niebo lepiej.Alma wzorowo chodzi na smyczy,waruje...Ona doskonale rozumi co do niej mówię ale ta jej upartość:mad: :mad: i nieposłuszność:shake: może dojrzeje jeszcze fafluniasta:lol: :lol:

Agentka:evil_lol:
Może z wiekiem jej to przejdzie:cool3:

Witajcie niedzielnie:loveu:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Witam w niedzielny wieczór:multi: oj sporo pracujemy:shake: :shake:

To napewno będą już wkrótce widoczne rezultaty:p :p :p
A może jeszcze jakieś zdjęcie:razz:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
To jeszcze możesz ją wiele nauczyć:cool3:...

Jasne;) dopiero zaczyna tak naprawde rozumieć co do niej sie mówi:evil_lol: Wiesz ona wiele umi-tak mi sie wydaje...ale jest taką dominantką:mad: :mad: wyczuła mnie że jestem miekka i uległa:roll: :roll:

Posted

Oj teraz też smacznie nyna:diabloti: objechała dziś z nami pół świata....pojadła pyszności....rozpracowała soistry starego kapcia i nyna do rana:loveu: :loveu: Jest słodziutka...mamy z nią wesoło:evil_lol: :evil_lol: