Agnieszka PPP Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='bonita']Jak się stawia, to okrzyczcie( fe! nie wolno!) i każcie jej na swoje miejsce iść( niech tam sama chwilę posiedzi)- to pomaga :D Stosujemy wszelkie metody wychowawcze i to na nic...Jakby głuchła...Jedynym rozwiązaniem jest smyczka i na miejsce :shake: :shake: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Stosujemy wszelkie metody wychowawcze i to na nic...Jakby głuchła...Jedynym rozwiązaniem jest smyczka i na miejsce :shake: :shake: Ona jest jeszcze bardzo młoda, więc nic straconego, na wiosne dużo szkoleń się zaczyna. jak nie na całe, to przejdzcie się chociaż na takie kilka razy, opowiedzcie jak się zachowuje prowadzącemu, myśle że powinien pomóc. Szczerze mówiąc, to po oczkach nie widać że to taka diabolinka:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Chodziłyśmy na szkolenie PT jesienią ale nie ukończyłyśmy...przerwałam jakiś miesiąc przed egzaminem:shake: :shake: po szkoleniu jest i tak o niebo lepiej.Alma wzorowo chodzi na smyczy,waruje...Ona doskonale rozumi co do niej mówię ale ta jej upartość:mad: :mad: i nieposłuszność:shake: może dojrzeje jeszcze fafluniasta:lol: :lol: Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Doberek:p A gdzie nowe foteczki:cool3: :cool3: Musicie po prostu dużo pracować:cool3: Quote
Jagoda1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Ona doskonale rozumi co do niej mówię ale ta jej upartość:mad: :mad: i nieposłuszność:shake: może dojrzeje jeszcze fafluniasta:lol: :lol: Ona Was testuje - znam to:evil_lol:! Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Chodziłyśmy na szkolenie PT jesienią ale nie ukończyłyśmy...przerwałam jakiś miesiąc przed egzaminem:shake: :shake: po szkoleniu jest i tak o niebo lepiej.Alma wzorowo chodzi na smyczy,waruje...Ona doskonale rozumi co do niej mówię ale ta jej upartość:mad: :mad: i nieposłuszność:shake: może dojrzeje jeszcze fafluniasta:lol: :lol: Agentka:evil_lol: Może z wiekiem jej to przejdzie:cool3: Witajcie niedzielnie:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Witam w niedzielny wieczór:multi: oj sporo pracujemy:shake: :shake: coś znalazłam z fotek Almy Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam w niedzielny wieczór:multi: oj sporo pracujemy:shake: :shake: To napewno będą już wkrótce widoczne rezultaty:p :p :p A może jeszcze jakieś zdjęcie:razz: Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 W jakim wieku jest ten Twój uparciuch? Jakos nie mogę znaleźć... Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Jasne;) tu Alma ze swoim kumplem-dzikiem:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):W jakim wieku jest ten Twój uparciuch? Jakos nie mogę znaleźć... Młoda małpka jeszcze 9 marca bedzie miała 11 miesiecy Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To jeszcze możesz ją wiele nauczyć:cool3:... Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 A tu smacznie śpi...wtedy zdjecia wychodzą mi najlepsze:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Uwielbiam taki pomarszczone, mordki:lol: !!! Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To jeszcze możesz ją wiele nauczyć:cool3:... Jasne;) dopiero zaczyna tak naprawde rozumieć co do niej sie mówi:evil_lol: Wiesz ona wiele umi-tak mi sie wydaje...ale jest taką dominantką:mad: :mad: wyczuła mnie że jestem miekka i uległa:roll: :roll: Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Ona jest przesłodka :loveu: :loveu: Oj dzięki:oops: :oops: Madzia a Twój Medorek ??Co u niego??:p Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Uwielbiam taki pomarszczone, mordki:lol: !!! No :loveu: :loveu: ja też:loveu: :loveu: A Twoja Kiri ile ma lat??z jakiej hodowli ją masz??Jest śliczna... Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ale ona GO kocha:evil_lol: :evil_lol: kopytka już mu poobgryzała... Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Oj dzięki:oops: :oops: Madzia a Twój Medorek ??Co u niego??:p A dziękujemy :thumbs: :thumbs: Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']A tu smacznie śpi...wtedy zdjecia wychodzą mi najlepsze:evil_lol: Tak grzecznie nyna, a Ty mówisz że niegrzecna:diabloti: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Oj teraz też smacznie nyna:diabloti: objechała dziś z nami pół świata....pojadła pyszności....rozpracowała soistry starego kapcia i nyna do rana:loveu: :loveu: Jest słodziutka...mamy z nią wesoło:evil_lol: :evil_lol: Quote
arystokratka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Piesek jest pewnie bardzooooooooooooo grzeczny ! Tylko nagadują na aniołka :shake:. Quote
Agnieszka PPP Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 arystokratka napisał(a):Piesek jest pewnie bardzooooooooooooo grzeczny ! Tylko nagadują na aniołka :shake:. Jasne:evil_lol: :evil_lol: Zapraszam do mnie:cool3: Quote
Recommended Posts