Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hejka, pączusie wyglądają na przepyszne:eating: a jak się sunia czuje? Quote
Medorowa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 O o Almusia szczeniorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 oj moja Alma była łobuziakiem ;)uciekała, łobuzowała, nikogo w domku nie słuchała poza moim tatą ;)wiecznie wygryzała nam w mieszkanku kawał ściany, zjadła wszystkie moje lalki (mała wtedy byłam). Raz urządziła sobie piknik: wróciliśmy do domu a tam rozgardiasz: wyjęła z kuchennych szafek: mąkę, cukier, ryż, kasze i inne, worek ze śmieciami i wszystko to zatargała do sypialni na łóżko rodziców, gdzie się objadła tego wszystkie co tam wyniosła, a potem....jeszcze na to wszystko zwymiotowała ;):diabloti: Quote
teqquila Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witam jaka sliczna byla i lapki jakie "malenkie" miala Quote
Agnieszka PPP Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Witam:razz: :razz: Alma czuje sie chyba świetnie,już pokazuje swoje JA:mad: :mad: Bardzo zadowoleni jesteśmy z lekarzy którzy sie Alma opiekują.A te Almuśki to wszystke chyba takie łobużne są:diabloti: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Rozrabia to znaczy, że jest zdrowa;) . Quote
Agnieszka PPP Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Zdrowa zdrowa:multi: :multi: Już podgryza nam dzika... Quote
izka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witaj Agnieszka:lol: śliczna ta Twoja suńka Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ;) a jakie piękne błyszczące futerko! musi byc aksamitek w dotyku! Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 jak tam rekonwalescentka, podgryza to niebawem będzie chasać he hoho Quote
Agnieszka PPP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Witam;) rekonwalescentka jakby zapomniała o zabiegu:lol: :lol: Wstąpił w nią jakiś diabełek chyba:mad: :mad: Czas rozpocząć szkolenie i to w trybie natychmiastowym:mad: :mad: Jest bardzo niedobra oj bardzo-noo zawsze taka była.To wulkan energii.Czasami to już rece nam opadają:shake: :shake: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Zdrowa zdrowa:multi: :multi: Już podgryza nam dzika... ma dzikarza:evil_lol: mój Bosar ostatnio zaatakował mojego jelenia w dużym pokoju:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 tygra napisał(a):skąd ja to znam?Czasami to Alma przechodzi samą siebie:mad: :mad: Lora była bardzo grzeczna i posłuszna a ta małpka jedna:mad: :mad: i co najgorsze to stawia sie do Nas czyli do domowników Quote
bonita Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Czasami to Alma przechodzi samą siebie:mad: :mad: Lora była bardzo grzeczna i posłuszna a ta małpka jedna:mad: :mad: i co najgorsze to stawia sie do Nas czyli do domowników Dominatorka:mad: , pierońska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
drzalka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam witam...i odroge pytam :D:D, oj tak Alma to kłębek energii, a może niewyżytej?? Quote
Agnieszka PPP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 drzalka napisał(a):Witam witam...i odroge pytam :D:D, oj tak Alma to kłębek energii, a może niewyżytej?? Myslę że ma gdzie spalić swoją energie:evil_lol: Mamy spory ogród,staram sie zawsze na:spacerek,aportowanie, jakiś wysiłek nie tylko fizyczny ma...Sucz pracuje umysłem jak jej sie tylko chce,a w częstych chwilach głuchnie...Nie wiem tak naprawde w czym tkwi błąd?? Quote
Agnieszka PPP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 drzalka napisał(a):ta sucz tak ma ;]Czy ja wiem?tak być nie powinno:mad: :mad: Analizuję swoje zachowania i myśle że raczej żadnych błędów nie popełniam...Dla Almuni to by sie przydał jakiś specjalista na terapię:roll: :roll: Quote
Agnieszka PPP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Czy te oczy mogą kłamać???? Quote
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jak się stawia, to okrzyczcie( fe! nie wolno!) i każcie jej na swoje miejsce iść( niech tam sama chwilę posiedzi)- to pomaga :D Quote
Recommended Posts