Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj moja Alma była łobuziakiem ;)uciekała, łobuzowała, nikogo w domku nie słuchała poza moim tatą ;)wiecznie wygryzała nam w mieszkanku kawał ściany, zjadła wszystkie moje lalki (mała wtedy byłam). Raz urządziła sobie piknik: wróciliśmy do domu a tam rozgardiasz: wyjęła z kuchennych szafek: mąkę, cukier, ryż, kasze i inne, worek ze śmieciami i wszystko to zatargała do sypialni na łóżko rodziców, gdzie się objadła tego wszystkie co tam wyniosła, a potem....jeszcze na to wszystko zwymiotowała ;):diabloti:

Posted

Witam:razz: :razz: Alma czuje sie chyba świetnie,już pokazuje swoje JA:mad: :mad: Bardzo zadowoleni jesteśmy z lekarzy którzy sie Alma opiekują.A te Almuśki to wszystke chyba takie łobużne są:diabloti: :diabloti:

Posted

Witam;) rekonwalescentka jakby zapomniała o zabiegu:lol: :lol: Wstąpił w nią jakiś diabełek chyba:mad: :mad: Czas rozpocząć szkolenie i to w trybie natychmiastowym:mad: :mad: Jest bardzo niedobra oj bardzo-noo zawsze taka była.To wulkan energii.Czasami to już rece nam opadają:shake: :shake:

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Zdrowa zdrowa:multi: :multi: Już podgryza nam dzika...

ma dzikarza:evil_lol:

mój Bosar ostatnio zaatakował mojego jelenia w dużym pokoju:evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):
skąd ja to znam?
Czasami to Alma przechodzi samą siebie:mad: :mad: Lora była bardzo grzeczna i posłuszna a ta małpka jedna:mad: :mad: i co najgorsze to stawia sie do Nas czyli do domowników

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Czasami to Alma przechodzi samą siebie:mad: :mad: Lora była bardzo grzeczna i posłuszna a ta małpka jedna:mad: :mad: i co najgorsze to stawia sie do Nas czyli do domowników
Dominatorka:mad: , pierońska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

drzalka napisał(a):
Witam witam...i odroge pytam :D:D, oj tak Alma to kłębek energii, a może niewyżytej??

Myslę że ma gdzie spalić swoją energie:evil_lol: Mamy spory ogród,staram sie zawsze na:spacerek,aportowanie, jakiś wysiłek nie tylko fizyczny ma...Sucz pracuje umysłem jak jej sie tylko chce,a w częstych chwilach głuchnie...Nie wiem tak naprawde w czym tkwi błąd??

Posted

drzalka napisał(a):
ta sucz tak ma ;]
Czy ja wiem?tak być nie powinno:mad: :mad: Analizuję swoje zachowania i myśle że raczej żadnych błędów nie popełniam...Dla Almuni to by sie przydał jakiś specjalista na terapię:roll: :roll: