Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Witamy się :p Oj mój Boks już smacznie spi-byłysmy dzis na kilkugodzinnym spacerku.Kilka pesków po drodze spotkałyśmy i stwierdze że Almę tylko boksie interesują...nawet bernardyna olała:evil_lol: :evil_lol: Zmieniłam jej karmę i fuuuuuuu.....bąki....bąki itp:lol: :shake: Pozdrawiamy

Z jakiej na jaką zmieniliście:razz::razz::p

Almusia jak zawsze przepiękna:p

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hejka Almusie :0

Nasz Gastek cały czas sadzi bąki, czasem trzeba ewakuacje z pokoju zrobić bo wytrzymać nie idzie... Ale jak już puści bąka to pierwszy ucieka :evil_lol:

Ucieka, bo wstydliwy chłpoczyk:evil_lol: .

Cześć Almusie i dobrej nocy:razz: .

Posted

Witamy się :p :p Kurde jaka nuda.....deszcz i jeszcze raz deszcz:placz: :placz: Zmieniłam karmę na Purine i dalej zmieniać będe bo tak być z tymi bąkami nie może:evil_lol: Teraz spróbuję Bosha-zobaczymy....Alma ma jakieś 32 kg a wysokości to nie umiem jej zmierzyć:lol: Fakt jest ogromną boksią naprawdę bbbbbbb duża:multi: :multi: No ale ja tez do malutkich kobitek się nie kfalifikuję;)

Posted

Zmieniłam karmę na Purine i dalej zmieniać będe bo tak być z tymi bąkami nie może:evil_lol: Teraz spróbuję Bosha-zobaczymy....

My Gastkowi raz zaserowoaliśmy Bosha... nie chciał jej wogóle jeść, trzeba było koniecznie dosmaczać czymś. Pomine fakt, że chyba razcej nie zaspokajała jego głodu - dawkę dzienną trzeba było 2 razy przekraczać. Szybko wróciliśmy do Acany. Ale może Bosh u Was się sprawdzi...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
My Gastkowi raz zaserowoaliśmy Bosha... nie chciał jej wogóle jeść, trzeba było koniecznie dosmaczać czymś. Pomine fakt, że chyba razcej nie zaspokajała jego głodu - dawkę dzienną trzeba było 2 razy przekraczać. Szybko wróciliśmy do Acany. Ale może Bosh u Was się sprawdzi...

Umnie bosh sprwdzil sie w 100 procentach karmimy od jakiegoś miesiąca Bschem Active i kupole ladne i lena wszystko wyrzera z michy, wczesniej nie dojadała, albo wogole niejadla.. teraz jets super... ALmucha i Agicha czekamy na spacerek :loveu: :multi:

Posted

Witamy się :p :p Kurde jaka nuda.....deszcz i jeszcze raz deszcz:placz: :placz: Zmieniłam karmę na Purine i dalej zmieniać będe bo tak być z tymi bąkami nie może:evil_lol: Teraz spróbuję Bosha-zobaczymy....Alma ma jakieś 32 kg a wysokości to nie umiem jej zmierzyć:lol: Fakt jest ogromną boksią naprawdę bbbbbbb duża:multi: :multi: No ale ja tez do malutkich kobitek się nie kfalifikuję;)

32 kg:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: my się ważyliśmy u weta w zeszłym tygodniu, Imbir ma tylko 30kg:shake:
Acana nam się sprawdziła, Bosch też niezły, ale naklepiej wchodzi Royal Boxer:lol:

Posted

Witaj Agnieszko :loveu:
Baaaaardzo miło nam było wreszcie Cię poznać no i Almusię rowież oczywiscie.
Przyznam szczerze, ze Twoja Dziewuszka zawładneła moim serduchem :loveu:, uch jak sobie wyobraże te jej całuski :loveu: Pierwszy bokser, który aż tak chciał mnie zacałować na śmierc :loveu:
Prosze przekazać Amusi buziaczki :loveu:
I z niecierpliwoscią czekam na kolejny spacerek z Wami :multi:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

bosha nie próbowałam, ale Acana Kanie nie idzie. Na Acanie byliśmy chyba z 3 miechy (lae to była męczarnia ), trzeba było moczyc etc. Miłym zaskoczeniem jest dla nas Brit, zero bąków, Kana go lubi, ładną ma sierśc, a kieszeń prwaie pełna:)))))))))

Posted

Witamy się gorąco;) Kurcze Wy do mnie wpadacie serduszka slecie a ja wpadam i wypadam szybciutko i śladu nie pozostawiam :shake: Kurde czasu nie mam a dogo i galerie kofam:loveu: :loveu: Dziś wybrałam się z koleżankami na zakupy i do domciu dotarłam ok 20.00.............Alma ponoć aż wyła z tęskonoty:crazyeye: normalnie tak mnie kofffa ze z godzinke gziłyśmy sie na kanapie:lol: Fotki ze spacerku dogo mam i obiecuję ze wstawię jutro;) Buziaczki dla wszystkich :eviltong: :loveu:

Posted

Witamy się gorąco;) Kurcze Wy do mnie wpadacie serduszka slecie a ja wpadam i wypadam szybciutko i śladu nie pozostawiam :shake: Kurde czasu nie mam a dogo i galerie kofam:loveu: :loveu: Dziś wybrałam się z koleżankami na zakupy i do domciu dotarłam ok 20.00.............Alma ponoć aż wyła z tęskonoty:crazyeye: normalnie tak mnie kofffa ze z godzinke gziłyśmy sie na kanapie:lol: Fotki ze spacerku dogo mam i obiecuję ze wstawię jutro;) Buziaczki dla wszystkich :eviltong: :loveu:

Jesteśmy wspaniałomyślne i wybaczamy Ci.:evil_lol: