Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hejka prześliczne Almy :buzi::buzi: pozdrawiam ;) Quote
Agnieszka PPP Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Witamy sie:p Hi weto nie nie ;) Wpadam na dogo tak szybciutko prawie co dzień...........Bylismy na szkoleniu w Zabajce pogoda nam niezbyt dopisała ze względu na upały.........moja Grubaska ćwiczyc nie chciała:evil_lol: gryzaka się bała:evil_lol: ale wartało być Alma Lenka Quote
mar....ka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hej Kochana, jaka plamiasta panienka: U nas dzisiaj tak gorąco, że dosłownie wyjsc z domu nie można. Kanie w upały tez się nic nie chce. Swoją drogą przypomnij sobie lekcje w-fu, ciekawe czy w upały chciałaś cwiczyc:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Agnieszko :p Jaką Alma ma śliczną obróżkę :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Witam Was :p Moja Alma urzadziła sobie dzis nocne spacery-spać mi nie dała :placz: :placz: Wokoło pełno psiaków mieszka takich nowych szczeniaczków i ujadają całą noc a Alma oczywiście musi też iść popatrzeć co się dzieje:mad: :mad: no a teraz sobie smacznie śpi:eviltong: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 witanko:multi: ale ona ma słodkie te kropy :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: ale ona ma słodkie te kropy :loveu: :loveu: I tu się z Tobą Ewuniu zgodzę:p:p Quote
ferraribox Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :loveu: Ferraroboksiki pozdrawiają:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts