Imbirka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam Was cieplutko:p Słyszeliście pewnie o boksi Frytce z rzeszowskiego schroniska,odwiedziłam ją w sobotę i niedzielę.Serducho mi pękło jak ją zobaczyłam-wrak psa:-( Byłam z nią na spacerku pokarmiłam karmą,potuliłam....Ma bardzo słaby kontakt z człowiekiem-oczywiście słucha,rozumi wodzi wzrokiem ale życie a raczej byli własciciele jeżeli tak mozna ich nazwać suńki nie oszczędzali:shake: :shake: To była moja pierwsza wizyta w schronisku ale napewno nie ostatnia.Kurde jaka ona jest ładniutka:loveu: :loveu: Myślę że szbciutko dojdzie do formy;) znamy Frycię, zresztą b.dobrze:p mój Imbir jest z Kundelka i my nadal jesteśmy emocjonalnie związani z rzeszowskim schroniskiem Quote
Agnieszka PPP Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Witam Was :p zdjęć Frytki niestety nie mam-nie miałam aparatu foto:roll: Myslę o tej małej kruszynce,musze podjechać ją zobaczyć jak sie ma,czy moje witaminki coś zdziałały;) A u nas znów szkolenie w Zabajce sie szykuje-Lenka też ma być:multi: :multi: Foteczki musze porobić bo nic nie mam fajnego bo czasu mam ostatnio malutko dla siebie:placz: :p Quote
Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 To tutaj jeszcze nie byłam? Cześć Dziewczyny:razz: ... Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 uuuuu, dziewczyny znowu się zbunkrowały:cool3::shake: Quote
Agnieszka PPP Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Witamy się:p Ale ja czasu ostatnio nie mam-tak wpadam i wypadam z dogo:lol: popstrykałam cosik... Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] Pies stróżujący:p :p :p :p Quote
Kate I Luka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Cześć :) Jak tam, padacie już z upału??? Basenik ze świerzą wodą dla Almusi przygotowany? :p Quote
DORRAG Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='drzalka']Almucha śliczna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mizianko i witanko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts