Agnieszka PPP Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Witam Wszystkich cieplutko i gorąco z deszczowego podkarpacia:p Chwilę mnie TU nie było bo mam ogromniastego wirusa w kompie i nawet zalogować sie nie mogłam no ale odziwo dziś mi się udało:multi: :multi: Byliśmy z Almą w bieszczadach-było świetnie..............pozatym Alma ma alergię i jestesmy na etapie rozpoznawania na co:roll: :roll: ma leki i dietę lekką pokarmową ale coś czuję ze to właśnie alergia pokarmowa ojojoj;) foteczki musze pozmniejszać i zapodać bo galeryjka zaniedbana oj zaniedbana:shake: Quote
DORRAG Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Oj galeria bardzo zaniedbana:cool3: Trzymam kciuki żebyscie szybciutko ustalili na co Almunia jest uczulona...Bo moja Fiona też na wiele rzeczy ma alergie, więc to znam. Quote
mar....ka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Biedaki moje alergiczne szybciutko zdjęcia obróbcie... Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czekamy:multi::multi::multi: Buziolki dla alergiczki:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Witamy się serdecznie:loveu: :loveu: U nas dziś strasznie leje i straszy z nieba a Alma siedzi dumnie na ławeczce i niestraszna jej ulewa i grzmoty:evil_lol: Szykuje nam się kolejne szkolenie w Zabajce:multi: :multi: Fotki z wyjazdu w bieszczady-było fajjjj:lol: :lol: Quote
Agnieszka PPP Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Tak sobie spała z nami bidulka przestraszona Odwiedziliśmy Eweline i jej boksia Alfreda:loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witam :D Przyznam ,ze ta burza dzisiaj faktycznie, niezbyt sympatyczna.:stormy-sad: Aż przedtem jeszcze gradem sypnęło.. Ale Alma jak nieustraszony wojownik na strazy :lmaa: :eviltong: Jakaż ona piękna :loveu: Pozdrawiam Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] Czy ona wystawia język:hmmmm::hmmmm::evil_lol::loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Witam:p Dziś u nas trwało przygotowanie do mistrzostw świata:evil_lol: :evil_lol: Gracz tak się umęczył że padł ale z piłką:lol: Quote
Agnieszka PPP Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kopiowan:evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p Dziś u nas trwało przygotowanie do mistrzostw świata:evil_lol: :evil_lol: Świetne:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] jaka postawa:cool3: zwarta i gotowa do ataku na bramke przeciwnika:evil_lol: witanko:multi: Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ale z niej postawna Kobitka :) Witajcie Babeczki :multi: Quote
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witajcie Almusie, fotki śliczne, my też po urlopiku jesteśmy:cool3: Quote
Agnieszka PPP Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Witam Was cieplutko:p Słyszeliście pewnie o boksi Frytce z rzeszowskiego schroniska,odwiedziłam ją w sobotę i niedzielę.Serducho mi pękło jak ją zobaczyłam-wrak psa:-( Byłam z nią na spacerku pokarmiłam karmą,potuliłam....Ma bardzo słaby kontakt z człowiekiem-oczywiście słucha,rozumi wodzi wzrokiem ale życie a raczej byli własciciele jeżeli tak mozna ich nazwać suńki nie oszczędzali:shake: :shake: To była moja pierwsza wizyta w schronisku ale napewno nie ostatnia.Kurde jaka ona jest ładniutka:loveu: :loveu: Myślę że szbciutko dojdzie do formy;) Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cześć :) foteczki śliczne Trzymamy kciukasy żeby Frytka szybko doszła do siebie i znalazłą nowy dom, a masz może jakąś jej fotkę? Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Przerażające fotki Frytki są na FB... Bidulka mała :shake: Hejka Almusie :multi: Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witam, Almusię i Pańciusię:razz: . Tak, biedne te psiaki schroniskowe, nic nie zawiniły...:shake: Quote
drzalka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 HEjo.. moze jakies nowe foteczki wsadzimy ??:roll: :loveu: Quote
Recommended Posts