Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszystkich cieplutko i gorąco z deszczowego podkarpacia:p Chwilę mnie TU nie było bo mam ogromniastego wirusa w kompie i nawet zalogować sie nie mogłam no ale odziwo dziś mi się udało:multi: :multi: Byliśmy z Almą w bieszczadach-było świetnie..............pozatym Alma ma alergię i jestesmy na etapie rozpoznawania na co:roll: :roll: ma leki i dietę lekką pokarmową ale coś czuję ze to właśnie alergia pokarmowa ojojoj;) foteczki musze pozmniejszać i zapodać bo galeryjka zaniedbana oj zaniedbana:shake:

Posted

Oj galeria bardzo zaniedbana:cool3:

Trzymam kciuki żebyscie szybciutko ustalili na co Almunia jest uczulona...Bo moja Fiona też na wiele rzeczy ma alergie, więc to znam.

Posted

Witamy się serdecznie:loveu: :loveu: U nas dziś strasznie leje i straszy z nieba a Alma siedzi dumnie na ławeczce i niestraszna jej ulewa i grzmoty:evil_lol: Szykuje nam się kolejne szkolenie w Zabajce:multi: :multi:

Fotki z wyjazdu w bieszczady-było fajjjj:lol: :lol:

Posted

Witam :D Przyznam ,ze ta burza dzisiaj faktycznie, niezbyt sympatyczna.:stormy-sad: Aż przedtem jeszcze gradem sypnęło..
Ale Alma jak nieustraszony wojownik na strazy :lmaa: :eviltong:

Jakaż ona piękna :loveu:
Pozdrawiam

Posted

Witam Was cieplutko:p Słyszeliście pewnie o boksi Frytce z rzeszowskiego schroniska,odwiedziłam ją w sobotę i niedzielę.Serducho mi pękło jak ją zobaczyłam-wrak psa:-( Byłam z nią na spacerku pokarmiłam karmą,potuliłam....Ma bardzo słaby kontakt z człowiekiem-oczywiście słucha,rozumi wodzi wzrokiem ale życie a raczej byli własciciele jeżeli tak mozna ich nazwać suńki nie oszczędzali:shake: :shake: To była moja pierwsza wizyta w schronisku ale napewno nie ostatnia.Kurde jaka ona jest ładniutka:loveu: :loveu: Myślę że szbciutko dojdzie do formy;)