tygra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ile po cieczce trzeba odczekać przed sterylką? i jak długo ograniczać ruch po zabiegu? zdecydowałam się wysterylizować Tygrę Quote
Agnieszka PPP Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 tygra napisał(a):ile po cieczce trzeba odczekać przed sterylką? i jak długo ograniczać ruch po zabiegu? zdecydowałam się wysterylizować Tygrę OOO super:p U nas Alma dostała 1 cieczke 18 listopada a zabieg przeprowadziliśmy 9 lutego:p Tak około dwa tygodnie pilnowałam ją-prowadzałam na smyczy.Po jakimś miesiącu pamietam że gdzieś byliśmy to już sama szalała:p Jak ranka sie fajnie goi i wszystko jest okej to swobodnie po 2 tygodniach psiak może szaleć:multi: Quote
Coffee&Nera Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Swietnie musiało byc ale oczywiscie nikt niewspomni o mnie ze to ja Paulinie pokazałam to miejsce xD O mnie to juz nikt niepamieta a szkoda bo chociaż bez psa jestem to z chęcią bym z wami poszła i z psami sie wybawic ;) Weźmiecie mnie następnym razem? Quote
drzalka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] hahahaha jaka grzywa :evil_lol: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Spotkanko faktycznie fajne. Dwa sliczne żółtki. Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] Komuś grzywkę rozwiało;) :evil_lol: :evil_lol: Super fotki, ja czekam na jeszcze:multi: Quote
Agnieszka PPP Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Witam:p Napstrykałam fotek sporo.... Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] Widać, że dziewczynki świetnie się bawiły:p :p :p To kiedy planujecie kolejne spotkanko;) Quote
Agnieszka PPP Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 A po spacerku było tak:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Widać, że dziewczynki świetnie się bawiły:p :p :p To kiedy planujecie kolejne spotkanko;) No bawiły się rewelacyjnie:p Nie spoczęły ani na chwilkę....no a dziś też Alma odpoczywa po wczorajszym:p Mamy bliziutko do Rzeszowa tak wiec co tydzień-dwa śmiało możemy jeżdzić na szaleństwa:evil_lol: A przy okazji i my odpoczywamy w tak malowniczym miejscu;) Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ej Lenka, musimy się naradzić jakby tu zwiać :diabloti: Hejka :multi: Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']ej Lenka, musimy się naradzić jakby tu zwiać :diabloti: Hejka :multi: :grin: za daleko ni euciekna na tych smyczach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Nerul napisał(a):Swietnie musiało byc ale oczywiscie nikt niewspomni o mnie ze to ja Paulinie pokazałam to miejsce xD O mnie to juz nikt niepamieta a szkoda bo chociaż bez psa jestem to z chęcią bym z wami poszła i z psami sie wybawic ;) Weźmiecie mnie następnym razem? Jasne że weżmiemy-wstepnie spacerek planujemy na niedzielę:p Quote
ferraribox Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 SUPER spacerek!!!!!SUPER fotki:lol: :lol: :lol: Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 cześć wam moi drodzy! Ale super jęzorki - mam nadzieję że sobie nie przydepły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Jasne że weżmiemy-wstepnie spacerek planujemy na niedzielę:p A czy ja również mogę się wprosić? :eviltong: Ja także narazie nie mam psa, ale chętnie popatrzę jak biegają :p Ten staw jest tam rewelacyjny, dobrze, że Nerul pokazała wcześniej Paulinie to miejsce :eviltong: Quote
Agnieszka PPP Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Cambel napisał(a):A czy ja również mogę się wprosić? :eviltong: Ja także narazie nie mam psa, ale chętnie popatrzę jak biegają :p Ten staw jest tam rewelacyjny, dobrze, że Nerul pokazała wcześniej Paulinie to miejsce :eviltong: Jasne zapraszamy:p Quote
Recommended Posts