drzalka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 hejo... wow niewiedzialam ze ta kanapa almy to taka wielka jest <wow> ;] :multi: Quote
ferraribox Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witamy się:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Mamy jeszcze takie stare zdjęcie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: No po prostu padłam :mdleje: :mdleje: :mdleje: :loveu: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Mamy jeszcze takie stare zdjęcie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jaki śliczny maluszek:loveu: macie szczeniaczka?:diabloti: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Chyba tęsknisz za takim widokiem...:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Hejo :p :p Hej:p Witam Quote
ferraribox Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :lol: U mnie mnożą się boksery a co :lol: słychać u Ciebie?:lol: Quote
apple Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hej Wam! Nie wymiękam! Nie mogę po prostu! Jak widzę to mnie na całowanie zbiera:loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hejka :) Spotkanko Wam się kroi, nie zapomnieć aparatu by nam wszystko pokazać :) Koniecznie :p Quote
Agnieszka PPP Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 ferraribox napisał(a)::lol: U mnie mnożą się boksery a co :lol: słychać u Ciebie?:lol: Hej:p :p No brawo brawo:p Kryłaś suczkę??;) Ja to bym też chciała mieć taką gromadkę o napewno jeszcze jedną suczkę bokserkę rodowodową-napewno za rok ,dwa kupię sobie:loveu: :loveu: muszę Almę najpierw wychować:p Wybieram sie zaraz na spacer z nią bo mi żyć nie daje,czeka na mnie cały dzień:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Tak,spotkanko nam się kroi :eviltong: :eviltong: oby pogoda nie zawiodła....poszłam juz po urlopie do pracy i Alma strasznie tęskni:placz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witanko:hand: My tyż się do dłuższego czasu próbujemy wybrać:cool3: :cool3: ;) Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Hej:p :p No brawo brawo:p Kryłaś suczkę??;) Ja to bym też chciała mieć taką gromadkę o napewno jeszcze jedną suczkę bokserkę rodowodową-napewno za rok ,dwa kupię sobie:loveu: :loveu: muszę Almę najpierw wychować:p Wybieram sie zaraz na spacer z nią bo mi żyć nie daje,czeka na mnie cały dzień:loveu: Ale Cię Ferrariboxie wyrolowały :lol: :lol: :lol: Buziaki dziewczynki :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Hej:p :p No brawo brawo:p Kryłaś suczkę??;) Ja to bym też chciała mieć taką gromadkę o napewno jeszcze jedną suczkę bokserkę rodowodową-napewno za rok ,dwa kupię sobie:loveu: :loveu: muszę Almę najpierw wychować:p Wybieram sie zaraz na spacer z nią bo mi żyć nie daje,czeka na mnie cały dzień:loveu: No to juz teraz gratulacje...;) Quote
Agnieszka PPP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Witam:p Jak ja się cieszę że jutro mam wolną sobotę:multi: :multi: Spotkamy się z Lenką:loveu: poleniu****emy w domu:cool3: :eviltong: Quote
drzalka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To super że macie wolne.. szykujemy sie do spacerku :D:D .. ale medzie fajnie :loveu: i Alma bedzie:multi: Quote
Agnieszka PPP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 drzalka napisał(a):To super że macie wolne.. szykujemy sie do spacerku :D:D .. ale medzie fajnie :loveu: i Alma bedzie:multi: Jasne:p szykujemy się do spacerku:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wiatamy:p:p:p Z niecierpliowścią czekam na zdjęcia spacerkowe:razz: Quote
Agnieszka PPP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Zrobiłam kilka fotek jak Alma polowała na muchę:evil_lol: Quote
Recommended Posts