Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Dziewczyny:p :p prawie usiadłam do kompa...........po świętach samopoczucie na medal;) ;) wewnętrzne przeżycia,refleksje...........w koło same miłe spotkania z bliskimi:p dziś pojezdzilismy troszkę z mężem po naszej matropolii jaka jest Rzeszów:lol: :lol: deszcz,plucha,moja Mała się nudzi i o dziwo jeszcze nie śpi.Pozdrawiamy Was:loveu: :loveu:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Dobry wieczór dziewczyny:p :p Normalnie nie mam ostatnio czasu:placz: :placz: tak tylko Tu wskakuję i wyskakuję:p Muszę coś fotek porobić i wkleić.........lecę do Was:multi:

To mamy ten sam problem:evil_lol:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Dobry wieczór dziewczyny:p :p Normalnie nie mam ostatnio czasu:placz: :placz: tak tylko Tu wskakuję i wyskakuję:p Muszę coś fotek porobić i wkleić.........lecę do Was:multi:

Toja czykam;)

Posted

Witam:p Dziś pojechaliśmy na połów ryb...........i żab:evil_lol: :evil_lol: Tyle żab to ja jeszcze nie widziałam a Alma cały dzień tropiła je-miałam ugane z nią oj miałam:diabloti: proszę oto i żabki dwie..........

Posted

Żabuchy - zboczuchy:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p Dziś pojechaliśmy na połów ryb...........i żab:evil_lol: :evil_lol: Tyle żab to ja jeszcze nie widziałam a Alma cały dzień tropiła je-miałam ugane z nią oj miałam:diabloti: proszę oto i żabki dwie..........

Śliczna Almusia:loveu:
[quote name='Agnieszka PPP']Tylko chciała do żab..........