Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy po świętach, mam nadzieję, ze za mocno się nie objedliście:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak to możliwe, że mnie tu nie było, kiedy ja tu byłam:hmmmm: Quote
Agnieszka PPP Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Hej Dziewczyny:p :p prawie usiadłam do kompa...........po świętach samopoczucie na medal;) ;) wewnętrzne przeżycia,refleksje...........w koło same miłe spotkania z bliskimi:p dziś pojezdzilismy troszkę z mężem po naszej matropolii jaka jest Rzeszów:lol: :lol: deszcz,plucha,moja Mała się nudzi i o dziwo jeszcze nie śpi.Pozdrawiamy Was:loveu: :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dobry wieczór dziewczyny:p :p Normalnie nie mam ostatnio czasu:placz: :placz: tak tylko Tu wskakuję i wyskakuję:p Muszę coś fotek porobić i wkleić.........lecę do Was:multi: Quote
ferraribox Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Dobry wieczór dziewczyny:p :p Normalnie nie mam ostatnio czasu:placz: :placz: tak tylko Tu wskakuję i wyskakuję:p Muszę coś fotek porobić i wkleić.........lecę do Was:multi: To mamy ten sam problem:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Dobry wieczór dziewczyny:p :p Normalnie nie mam ostatnio czasu:placz: :placz: tak tylko Tu wskakuję i wyskakuję:p Muszę coś fotek porobić i wkleić.........lecę do Was:multi: Toja czykam;) Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Jutro sobota, potem niedziela...:multi: I znowu poniedziałek:diabloti: A ja mam urlop:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
DORRAG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć już wekendowo:p A nowe fotki to kiedy będą:cool3: Quote
Agnieszka PPP Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witam:p Dziś pojechaliśmy na połów ryb...........i żab:evil_lol: :evil_lol: Tyle żab to ja jeszcze nie widziałam a Alma cały dzień tropiła je-miałam ugane z nią oj miałam:diabloti: proszę oto i żabki dwie.......... Quote
Agnieszka PPP Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Tylko chciała do żab.......... Quote
Agnieszka PPP Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 i ja posiedziałam za sterem:lol: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Masz jubileuszową stronkę, jest okazja;) ... Quote
Agnieszka PPP Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Siedzi Pan łowi.......Alma pana swojego pilnuje:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Żabuchy - zboczuchy:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p Dziś pojechaliśmy na połów ryb...........i żab:evil_lol: :evil_lol: Tyle żab to ja jeszcze nie widziałam a Alma cały dzień tropiła je-miałam ugane z nią oj miałam:diabloti: proszę oto i żabki dwie.......... Śliczna Almusia:loveu: [quote name='Agnieszka PPP']Tylko chciała do żab.......... Quote
Recommended Posts