Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 drzalka napisał(a):Hejo.. my na dni dobka raczej nie bo zadaleko.. choć cena zblizona do szkolenia Zabajkowego :P A gdzie te dni Dobka są organizowane?Jakieś szkolenie też jest?? Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):A gdzie te dni Dobka są organizowane?Jakieś szkolenie też jest?? Koło Wrocławia, prawdopodobnie blisko Oborników Śląskich:p Cimi na samej górze podała linka. Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ;) ;) Też bym się bała;) Ten kaganiec jest duży jak wiadro;) Quote
drzalka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 fory rewelacja.. jaka ona piekna :D:D:D:D.. czekamy na wiecej :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale minka:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Agnieszka PPP'] Aga to co ztym kagańcem?? Masz na suczkę, czy na psa:cool3: I czy to ten z chopo:cool3: Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Kaganiec mam na suczkę boksera tak to ten z Chopo od MoLoSa z Gappay..............Jest spoko:p Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Kaganiec mam na suczkę boksera tak to ten z Chopo od MoLoSa z Gappay..............Jest spoko:p A możesz mi podać dł. paska:razz::razz::razz:Pliss:cool3: Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a):A możesz mi podać dł. paska:razz::razz::razz:Pliss:cool3: Jasne:p jeden ma 27cm....drugi 12cm Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Jasne:p jeden ma 27cm....drugi 12cm Thx:p Muszę Rudzielcowi wkońcu zakupić:p I co wybieracie się na Dni dobka:cool3: :cool3: Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Nie,nie wybieramy sie.To kawał od nas..........A Wy??:p Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka slicznotka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cimi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kaganiec jest suuuuper :lol:. Moja sucz na początku kariery z tym kagańcem miała taką samą minę w kagańcu jak Alma :cool3:. Teraz jak biorę kaganiec staje na równe nogi i czeka na plecak, gdzie są różne rzeczy i wie, że będzie super, a na kaganiec swoją drogą merda ogonem :lol:. Quote
Agnieszka PPP Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Witam:p :p Dziś w nocu miałam alarm-Alma o 2.30 chce na polko.......wypuściałam ją na polko..........schodzę po nią a ta Małpka jedna leży na ławce i zajada swoje wędzone uszko:crazyeye: :evil_lol: Uśmiałam się jak diabli:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Cimi napisał(a):Kaganiec jest suuuuper :lol:. Moja sucz na początku kariery z tym kagańcem miała taką samą minę w kagańcu jak Alma :cool3:. Teraz jak biorę kaganiec staje na równe nogi i czeka na plecak, gdzie są różne rzeczy i wie, że będzie super, a na kaganiec swoją drogą merda ogonem :lol:. Właśnie chodzi mi o to aby Alma kaganiec kojarzyła z czymś przyjemnym...spacerkiem,jakimś wypadem w plener:p Jak ją uczę chodzić w nim wkładam jej tam jakiś smaczek,chwalę ją:p Quote
Cimi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No cóż ja nie stosowałam, żadnych przekonywaczy w postaci smaczków :lol:. Kaganiec na morde i idziemy :lol:. Do autobusu i jedziemy na spacer, po kilku takich wypadach pies skojarzył kaganiec-bus-spacer :lol:. Czasem sypnęło mi się jej smakołykami w środku busa, ale to rzadkośc :lol: :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Nie,nie wybieramy sie.To kawał od nas..........A Wy??:p A my cały czas intensywnie myślimy;) :roll: Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam:p :p Dziś w nocu miałam alarm-Alma o 2.30 chce na polko.......wypuściałam ją na polko..........schodzę po nią a ta Małpka jedna leży na ławce i zajada swoje wędzone uszko:crazyeye: :evil_lol: Uśmiałam się jak diabli:evil_lol: A to figielki nocne płata Alma pańci:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 madzia i medor napisał(a):A możesz mi podać dł. paska:razz::razz::razz:Pliss:cool3: madzia i medor napisał(a): Muszę Rudzielcowi wkońcu zakupić:p Siostra znów szaleje :p :p Cześć Almusioboksusie :multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kate I Luka napisał(a):Siostra znów szaleje :p :p Cześć Almusioboksusie :multi: :multi: :multi: taaaaa, dobrze, że już aparat kupiła bo znowu by miała wymówkę:cool3: dziendobry/ wieczór:lol: Quote
Recommended Posts