Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
A gdzie te dni Dobka są organizowane?Jakieś szkolenie też jest??

Koło Wrocławia, prawdopodobnie blisko Oborników Śląskich:p
Cimi na samej górze podała linka.

Posted

Kaganiec mam na suczkę boksera tak to ten z Chopo od MoLoSa z Gappay..............Jest spoko:p

A możesz mi podać dł. paska:razz::razz::razz:Pliss:cool3:

Posted

Kaganiec jest suuuuper :lol:. Moja sucz na początku kariery z tym kagańcem miała taką samą minę w kagańcu jak Alma :cool3:. Teraz jak biorę kaganiec staje na równe nogi i czeka na plecak, gdzie są różne rzeczy i wie, że będzie super, a na kaganiec swoją drogą merda ogonem :lol:.

Posted

Witam:p :p Dziś w nocu miałam alarm-Alma o 2.30 chce na polko.......wypuściałam ją na polko..........schodzę po nią a ta Małpka jedna leży na ławce i zajada swoje wędzone uszko:crazyeye: :evil_lol: Uśmiałam się jak diabli:evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Kaganiec jest suuuuper :lol:. Moja sucz na początku kariery z tym kagańcem miała taką samą minę w kagańcu jak Alma :cool3:. Teraz jak biorę kaganiec staje na równe nogi i czeka na plecak, gdzie są różne rzeczy i wie, że będzie super, a na kaganiec swoją drogą merda ogonem :lol:.

Właśnie chodzi mi o to aby Alma kaganiec kojarzyła z czymś przyjemnym...spacerkiem,jakimś wypadem w plener:p Jak ją uczę chodzić w nim wkładam jej tam jakiś smaczek,chwalę ją:p

Posted

No cóż ja nie stosowałam, żadnych przekonywaczy w postaci smaczków :lol:. Kaganiec na morde i idziemy :lol:. Do autobusu i jedziemy na spacer, po kilku takich wypadach pies skojarzył kaganiec-bus-spacer :lol:. Czasem sypnęło mi się jej smakołykami w środku busa, ale to rzadkośc :lol: :evil_lol:.

Posted

Witam:p :p Dziś w nocu miałam alarm-Alma o 2.30 chce na polko.......wypuściałam ją na polko..........schodzę po nią a ta Małpka jedna leży na ławce i zajada swoje wędzone uszko:crazyeye: :evil_lol: Uśmiałam się jak diabli:evil_lol:

A to figielki nocne płata Alma pańci:diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A możesz mi podać dł. paska:razz::razz::razz:Pliss:cool3:

madzia i medor napisał(a):

Muszę Rudzielcowi wkońcu zakupić:p

Siostra znów szaleje :p :p

Cześć Almusioboksusie :multi: :multi: :multi:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Siostra znów szaleje :p :p

Cześć Almusioboksusie :multi: :multi: :multi: